ویزا کارآفرینی در آلمان
آلمان به عنوان یکی از صنعتی ترین کشورهای دنیا، بخش مهمی از پیشرفت های خود را مدیون سرمایه گذاری در زمینه های مختلف کاری و بها دادن به کارآفرینان می باشد. این کشور همواره توانسته با به وجود آوردن شرایط مناسب، توجه کارآفرینان بین المللی را به خود جلب کند. کشور آلمان به طور کلی یکی از قطب های اقتصادی اروپا و سراسر جهان است؛ لذا محیطی بسیار مناسب و فرصتی طلایی برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار محسوب می شود تا بتوانند ایده ها و طرح های خود را در اقتصادی پویا و رو به رشد بنا نهند. از این رو ما در این مقاله از رویال مهاجرت قصد داریم به شرایط کارآفرینی در آلمان و نحوه دریافت ویزای کارآفرینی این کشور بپردازیم.
برترین کشور ها برای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در آلمان سرمایه گذاری در کانادا سرمایه گذاری در ترکیه سرمایه گذاری در فرانسه سرمایه گذاری در اسپانیا سرمایه گذاری در سوئد سرمایه گذاری در انگلیس سرمایه گذاری در دانمارک سرمایه گذاری در اتریش سرمایه گذاری در هلند سرمایه گذاری در ایتالیا سرمایه گذاری در آمریکا سرمایه گذاری در مجارستان
همه چیز درباره کارافرینی در آلمان و شرایط اخذ ویزای آلمان 2023
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که مشتاق زندگی در کشور آلمان و کسب درآمد در این غول اقتصادی اروپا هستند، حتماً باید با انواع روش های مهاجرت به آلمان آشنا شوید. یکی از بهترین و کارآمدترین روش ها برای ورود به این کشور، اخذ ویزای کارآفرینی آلمان است. متقاضیان با دریافت این نوع ویزا تمامی مزایای کارآفرینی در این کشور بهره مند می شوند؛ اما شرایط کار آفرینی در آلمان چیست؟
بر اساس قوانین موجود، مهاجران این امکان را دارند تا کسب و کار خود را در آلمان تاسیس کنند. چنانچه مدیر اجرایی این شرکت فاقد اقامت آلمان باشد؛ این امکان را دارد تا بعد از ثبت شرکت، برای دریافت ویزای آلمان اقدام کند. از سوی دیگر سهامداران شرکت نیز می توانند در صورت تمایل برای حضور در آلمان و انجام فعالیت های اجرایی، اقامت این کشور را دریافت کنند. البته به این نکته توجه داشته باشید که این نوع اقامت با اقامت از طریق مهاجرت کاری به آلمان یا کاریابی متفاوت می باشد. به طور کلی افراد با داشتن شرایط خاصی می توانند ویزای کارآفرینی آلمان را اخذ نمایند. مهمترین شروط برای دریافت ویزای کارآفرینی آلمان عبارت اند از:
- وجود منفعت اقتصادی برای کسب و کار مورد نظر در اتحادیه اروپا؛ به این معنا که در اتحادیه اروپا یا منطقه اطراف آلمان، کسب و کار مورد نظر اشباع نشده باشد.
- طرح و ایده کارآفرین از نظر مالی تضمین شده باشد.
- پیامدهای اقتصادی مثبتی برای کار و سرمایه گذاری در حیطه مورد نظر وجود داشته باشد.
چنانچه کسب و کار شما دارای سه شرط ذکر شده می باشد، این امکان را دارید تا به کار آفرینی در آلمان پرداخته و از این طریق، اقامت این کشور را نیز دریافت کنید. همانطور که گفتیم علاوه بر مدیران ارشد، سهامداران نیز این امکان را دارند تا از این طریق به آلمان مهاجرت کنند. ما در ادامه این مقاله بر اساس جدیدترین اخبار و قوانین مهاجرتی کشور آلمان، در زمینه دریافت ویزای کارآفرینی، شما را با شرایط، مدارک لازم و سایر جزئیات آن آشنا می کنیم.
شرایط اخذ اقامت و مهاجرت از طریق کارآفرینی در المان
منظور از کارافرینی، راه اندازی یک کسب و کار و ایجاد اشتغال در یک کشور می باشد. افراد در این روش باید بتوانند در کشور آلمان یک کسب و کار جدید را راه اندازی کرده و آن را به سود آوری برسانند. گرچه همه افراد می توانند در کشور آلمان شرکت تأسیس کنند؛ اما این به آن معنا نیست که همه افراد هم واجد شرایط دریافت ویزای کارآفرینی هستند. در واقع برای این که فرد بتواند اقامت آلمان را از طریق ویزای کار آفرینی در آلمان به دست بیاورد، باید سه شرط مهم زیر داشته باشد:
- بیزینس پلن مورد تایید اتاق صنعت و بازرگانی آلمان
- سابقه کاری مرتبط با حوزه کسب و کار مورد نظر
- پشتوانه مالی و تامین سرمایه
افراد در صورت داشتن این شرایط می توانند بعد از ثبت شرکت، ویزای کارآفرینی آلمان را دریافت کنند. البته توجه داشته باشید که اداره مهاجرت آلمان تعریف مشخصی از شخص کارآفرین دارد و این نوع مهاجرت با مهاجرت کاری به آلمان متفاوت است؛ لذا چنانچه قرار است به عنوان کارآفرین درخواست ویزای کارآفرینی بدهید حتماً باید یکی از چهار شرط زیر را داشته باشید:
صاحب یک نوع تجارت مستقل باشید | 1 |
مدیر اجرایی یا کارمند مدیریتی باشید | 2 |
جزو سهامداران یک شرکت مشارکتی باشید | 3 |
یکی از شرکای تجاری در یک کسب و کار قدرتمند باشید | 4 |
بعد از ثبت شرکت در آلمان و صدور ویزای کارآفرینی، متقاضی این امکان را دارد تا به کشور آلمان مهاجرت کرده و در این کشور زندگی کند. یکی از شروط بسیار مهم برای دریافت ویزا و اجازه کار آفرینی در آلمان، ارائه طرح تجاری یا بیزینس پلن قدرتمند است. دولت آلمان تنها به مشاغل و کسب و کارهایی بها می دهد که احساس کند آینده درخشانی دارند و از نظر اقتصادی نیز سودآور هستند. چنانچه قصد دارید از طریق کارآفرینی در کشور آلمان به این کشور مهاجرت کنید و در این زمینه نیازمند راهنمایی و مشورت افراد متخصص هستید، می توانید با کارشناسان نخبه ما در موسسه مهاجرتی آوام مشورت نمایید و سوالات خود را بپرسید.
وکیل و مشاور کارآفرینی در آلمان رویال مهاجرت
مطابق آمارهای موجود، کشور آلمان بعد از ژاپن و آمریکا سومین کشور صنعتی دنیا می باشد و در حال حاضر بیش از ۲۸ برند و شرکت معتبر جهانی در این کشور قرار گرفته اند. این موضوع نشان می دهد که آلمان جایگاهی امن و مناسب برای کارآفرینان و سرمایه گذاران بین المللی است از این رو تعداد زیادی از سرمایه گذاران بین المللی از جمله ایرانیان و کارآفرینان، تمایل دارند تا بتوانند ایده های خود را در این کشور پیاده سازی کنند. با توجه به خیل عظیم درخواست ها، دولت آلمان و اداره مهاجرت آن سخت گیری های زیادی را در زمینه صدور ویزای کارآفرینی اعمال می کنند؛ اما اگر شما تمامی مدارک خود را به درستی تهیه کرده باشید و یک طرح تجاری قانع کننده ارائه دهید، می توانید این نوع ویزا را دریافت کنید.
برای موفقیت در مسیر مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی، توصیه می کنیم از وکیل مهاجرت به آلمان کمک بگیرید. یکی از مزایای کمک گرفتن از وکلا در این زمینه، کاهش ریسک ریجکت شدن ویزا و افزایش سرعت پیشرفت در امور مهاجرتی می باشد. این افراد با سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزای کارآفرینی آلمان و سایر انواع ویزا ها می توانند شما را در این مسیر به خوبی همراهی کنند.
دریافت اقامت از طریق کار آفرینی در آلمان
یکی از دغدغه های بسیاری از مهاجران، دریافت اقامت کشور مقصد به صورت دائم است. احتمالاً شما نیز تمایل دارید بعد از مهاجرت به کشور آلمان، اقامت دائم این کشور را به دست بیاورید تا بتوانید با آسودگی خاطر به زندگی، کار یا تحصیل در آلمان ادامه دهید؛ اما آیا امکان دریافت اقامت دائم از طریق کارآفرینی در آلمان وجود دارد؟ خوشبختانه پاسخ مثبت است. مهاجران می توانند بعد از دریافت ویزای کارآفرینی آلمان در صورت داشتن شرایط مناسب، اقامت این کشور را نیز دریافت کنند.
در اینجا لازم است که یک نکته بسیار مهم اشاره کنیم و آن هم این است که کار آفرینی در آلمان مستقیماً منجر به دریافت اقامت نمی شود؛ لذا فرد متقاضی باید در ابتدا از دیگر روش ها اقامت آلمان را دریافت کرده باشد و در ادامه برای کارآفرینی اقدام کند. به بیانی دیگر؛ فرد متقاضی نمی تواند از همان ابتدا از طریق ویزای کارآفرینی اقامت آلمان را به دست بیاورد و باید از دیگر روش ها اقامت موقت این کشور را دریافت کرده باشد تا بتواند بعد از ورود به آلمان، مراحل ثبت شرکت و کارآفرینی را انجام دهد.
ناگفته نماند که اقامت کارافرینی کشور آلمان یک نوع اقامت سه ساله می باشد. بعد از پایان ۳ سال، چنانچه کسب و کار شما موفق و سودآور باشد می توانید با ارائه مدارک مالی برای ویزای دائم اقدام کنید. کارشناسان و ارزیاب ها از ادارات دولتی آلمان، بیزینس پلن ارائه شده و سوابق کاری و تحصیلی شما را بررسی کرده و چنانچه طرح شما مورد قبول واقع گردد، می توانید فعالیت های خود را به عنوان یک کارآفرین آغاز کنید.
شرایط لازم برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی در آلمان
افرادی که علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در آلمان هستند باید از شرایط لازم برای کارآفرینی در این کشور مطلع باشند. از جمله مهمترین شرایط برای راه اندازی یک کسب و کار در کشور آلمان، ارائه یک هدف از کارآفرینی در این کشور است. متقاضی باید در انگیزه نامه و طرح تجاری خود به صراحت به این موضوع اشاره کند که هدف او از راه اندازی این کسب و کار چیست؟ از سوی دیگر تامین سرمایه مورد نیاز و ارائه تمکن مالی کافی از دیگر شرایط لازم برای راه اندازی یک کسب و کار در آلمان می باشند. دولت کشور آلمان با بررسی تقاضانامه و طرح تجاری شما تصمیم نهایی را خواهد گرفت. چنانچه طرح و ایده شما تاثیر مثبتی بر اقتصاد این کشور داشته باشد، دولت آلمان از آن استقبال می کند؛ بنابراین از جمله مهمترین شرایط برای راه اندازی یک کسب و کار در کشور آلمان می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- ارائه بیزینس پلن یا طرح تجاری قوی
- داشتن سابقه کاری مرتبط و کافی
- ارائه تقاضانامه و انگیزه نامه مناسب
- اثبات سودآور بودن کسب و کار به دولت آلمان
- تامین سرمایه و ارائه تمکن مالی
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی بسیار مناسب است و همین موضوع باعث شده تا در حال حاضر آلمان میزبان شرکت های سطح بالای جهانی و برندهای معروف باشد؛ لذا چنانچه شما بتوانید کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کنید، پا در یک رقابت پرسود خواهید گذاشت. اگر احساس می کنید در این زمینه به کمک افراد متخصص نیاز دارید، در هر مرحله ای که باشید می توانید با کارشناسان و وکلای ما در رویال مهاجرت تماس حاصل کرده و سوالات خود را مطرح کنید.
مدارک مورد نیاز جهت کارآفرینی در آلمان
بعد از تهیه و تدوین طرح تجاری و ایده خود برای راه اندازی یک کسب و کار، وقت آن می رسد که مدارک خود را جمع آوری کرده و درخواستتان را برای اداره مهاجرت آلمان ارسال نمایید. در این زمینه، تهیه مدارک اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا در صورت وجود هر گونه نقص و کمبود در مدارک، شانس متقاضی برای دریافت ویزا کاهش پیدا می کند. متقاضیان کارآفرینی در کشور آلمان باید 7 مدرک زیر را تهیه کرده و ارسال نمایند:
- بیزینس پلن یا طرح تجاری
- فرم درخواست ویزای کارآفرینی
- ارائه سابقه کاری مرتبط
- تمکن مالی
- پاسپورت معتبر و مدت دار به همراه عکس
- مدارک و سوابق تحصیلی
- ارائه تاییدیه از مراکز و نهادهای مرتبط با کسب و کار مورد نظر در آلمان
به طور کلی چهار ارگان، مسئولیت بررسی و پردازش اطلاعات و مدارک متقاضیان را بر عهده دارند؛ اداره امور مهاجران آلمان، اداره کسب و کار، اداره اتاق بازرگانی و سفارت این کشور چهار ارگانی هستند که درخواست ها و پرونده های متقاضیان کارآفرینی را بررسی کرده و نتیجه نهایی را اعلام می کنند. اطلاعات و مدارک شما ابتدا به سفارت این کشور رفته و در ادامه توسط سه ارگان دیگر نیز ارزیابی می شوند. مدارکی که به همراه بیزنس پلن ارائه می دهید باید به گونه ای باشد که بتواند نظر هر چهار ارگان را جلب کرده و تاییدیه آنان را دریافت کند.
نحوه ارائه بیزنس پلن برای کارآفرینی در آلمان
همانطور که تا اینجای مطلب نیز چندین بار اشاره کردیم، یکی از موارد بسیار مهم برای راه اندازی کسب و کار در آلمان، تدوین یک بیزنس پلن یا طرح تجاری قوی می باشد. منظور از بیزینس پلن یا طرح تجاری، برنامه شما برای راه اندازی کسب و کار، اهداف، جزئیات مالی و غیره می باشد. توجه داشته باشید که ارائه یک بیزینس پلن پیچیده و نامرتب، شانس شما را برای اخذ تاییدیه به شدت کاهش می دهد؛ لذا طرح تجاری شما باید در عین ساده و مرتب بودن، حاوی تمامی جزئیات و برنامه های مهم مالی و برنامه ریزی های کوتاه و بلند مدت باشد. به طور کلی بیزینس پلن شما باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
- هدف شما از راه اندازی کسب و کار
- میزان سرمایه در اختیار
- نوع محصول یا خدمات تولیدی
- بازار و مخاطب هدف
- میزان درآمدها، هزینه ها، سود ها و زیان ها
- برندها و کسب و کار های رقیب
- قیمت تمام شده محصول یا خدمات
- طبقه بندی کارمندان بر اساس گروه های کاری
- نحوه فروش و بازاریابی محصول
- میزان سودآوری در سال های اول، دوم و سوم
- نتایج کلی
سخن پایانی
کشور آلمان در سال های اخیر به یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت سرمایه گذاران و کارآفرینان بین المللی تبدیل شده است. اگر شما هم متقاضی کار آفرینی در آلمان و دریافت ویزای کارآفرینی این کشور هستید؛ می توانید در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، برای این کار اقدام کنید. ما در موسسه رویال مهاجرت در تمامی مراحل مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی در کنار شما هستیم. برای بهره مندی از راهنمایی و مشورت کارشناسان و وکلای با تجربه در این زمینه می توانید با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول
- آیا آلمان کشور مناسبی برای سرمایه گذاری می باشد؟
شاخص های اقتصادی آلمان رو به رشد هستند و این کشور یکی از گزینه های بسیار مناسب برای کارآفرینی محسوب می شود.
- شرایط دریافت اقامت از طریق کار آفرینی در آلمان چیست؟
متقاضی ابتدا باید قامت آلمان را داشته باشد تا بعد بتواند به کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در این کشور بپردازد.
- آیا امکان دریافت اقامت از طریق کارآفرینی وجود دارد؟
ویزای کارآفرینی یک ویزای سه ساله است و متقاضی می تواند بعد از پایان سه سال، در صورت سودآور بودن کسب و کارش اقامت دائم آلمان را دریافت کند.
- مهمترین شرط برای کار آفرینی در آلمان چیست؟
دو شرط مهم برای کارآفرینی در این کشور وجود دارد و آن هم ارائه بیزینس پلن قوی و تامین سرمایه مورد نیاز است.