تحصیل در ترکیه

به دلیل سطح بالای آموزش در ترکیه، سالانه بسیاری از دانشجویان بین‌المللی این کشور را به منظور تحصیل و حتی ورود به بازار کار بین‌المللی انتخاب می کنند. تحصیل در ترکیه مناسب ترین فرصت برای متقاضیانی است که قصد دارند تا به کشور های اروپایی رفته و به تحصیل یا کار بپردازند. آیا شما نیز می خواهید تا در ترکیه به تحصیل مشغول شوید؟ پس در ادامه این مطلب و با بررسی شرایط تحصیل ترکیه با ما همراه باشید.

درخواست فوری مشاوره

    درخواست فوری مشاوره

      تحصیل در ترکیه و مشاوره تحصیلی مؤسسه رویال مهاجرت

      یکی از روش های بسیار پرطرفدار مهاجرت به ترکیه، تحصیل در این کشور است. اخذ ویزای تحصیل ترکیه و یا مهاجرت تحصیلی به این کشور، دارای پروسه سخت و پیچیده ای هستند که کسب موفقیت در آنها، تنها با کمک گرفتن از مشاورین و متخصصین این زمینه میسر می شود. به همین خاطر نیز کارشناسان ما در این زمینه، آماده ارائه بهترین خدمات مهاجرتی و اخذ ویزا به شما عزیزان هستند. متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات کامل و دریافت مشاوره، از طریق شماره های مندرج در سایت با مشاوران ما تماس بگیرند.

      شرایط تحصیل در ترکیه

      برای تحصیل در یک دانشگاه خوب در ترکیه ابتدا باید راجع به دانشگاه ها و شرایط پذیرش آن ها اطلاعات کاملی داشته باشید. به همین منظور اگر دسترسی به تمام این امکانات و اطلاعات درست برایتان کمی دشوار است، پیشنهاد ما کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرتی با تجربه می باشد. داشتن یک وکیل کاربلد در این مسیر به هموارتر شدن مسیرتان کمک زیادی می کند. ما در موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت با گردآوری مشاورین و وکلای متبحر در این مسیر کنار شما هستیم.

      در ادامه از مهم ترین شرایط تحصیل در ترکیه می توان به مدارک لازم برای پذیرش در کالج ها و دانشگاه های آن اشاره کرد. به طور کلی مهم ترین شرایط تحصیل در ترکیه عبارتند از:

      • داشتن معدل بالای 16 به همراه ریز نمرات خوب
      • آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد) به همراه ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی یا ترکی
      • گذرنامه و پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
      • نامه و تاییدیه تمکن مالی
      • نامه پذیرش از سوی دانشگاه به همراه سند پرداخت شهریه (در صورت نیاز)
      • ارائه کامل مدارک شناسایی و هویتی  به همراه ترجمه آن ها
      • مدرکی مبنی بر دارا بودن وتامین مسکن یا محل اسکان در ترکیه
      • تکمیل فرم درخواست ویزای دانشجویی و طی کردن مراحل آن
      • در صورت ثبت نام در کالج تاییدیه و اجازه نامه والدین و ارائه مدارک آن ها نیز الزامی می باشد.
      • کسب نمره قبولی در آزمون های ورودی دانشگاه یا کالج
      • ارائه مدارک زبان در صورت نیاز (بستگی به دانشگاه انتخابی شما می تواند مدرک زبان انگلیسی یا YOS باشد.)

      به طور کلی هر دانشگاه با کالج یک سری شرایط خاص و قوانین محنحصر به خود برای پذیرش دانش آموز یا دانشجو دارد. شما می توانید قبل از اقدام برای اخذ ویزا با کمک سایت این مراکز و وکیل مهاجرتی خود جزئیات این اطلاعات را در دست داشته و سپس برای اخذ ویزا و ارائه مدارک لازم اقدام کنید.

      تحصیل در ترکیه این امکان را برای شما فراهم می کند تا در یک دانشگاه با سطح علمی بالا بتوانید تحصیل کنید و آیندتان را رقم بزنید.

      مقاطع تحصیلی ترکیه

      تحصیل در ترکیه مانند سایر کشور ها شامل مقاطع دبستان، دو دوره دبیرستان و مقاطع دانشگاه می شود. تحصیل اجباری در این کشور نیز از دبستان آغاز می شود و رفتن کودکان به مهد کودک یا پیش دبستانی، تنها برای آشنایی بیشتر آنها با محیط یادگیری خواهد بود. سیستم آموزشی کشور ترکیه زیر نظر دولت به فعالیت پرداخته و تحصیل در مدارس دولتی برای دانش آموزان رایگان خواهد بود.

      مقاطع دانشگاهی

      در ترکیه نیز مانند کشور های دیگر تحصیلات دانشگاهی در 3 مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری صورت می گیرند. لازم به ذکر است که رشته های تحصیلی در ترکیه در مقاطع دانشگاهی، از تنوع بالایی برخوردار می باشند و از این بابت مشکلی برای متقاضیان وجود ندارد.

      کارشناسی

      دانش آموزان پس از اتمام دوره دوم دبیرستان و دریافت مدرک دیپلم خود، وارد مقطع 4 ساله کارشناسی می شوند. از مجموعه ملزوماتی که دانشجویان بین‌المللی برای اخذ پذیرش دانشگاه های جهت تحصیل در در مقطع کارشناسی ترکیه نیاز دارند، دیپلم معتبر 12 ساله و آیلتس با نمره 5 تا 6.5 می باشد. پذیرش دانشگاه های این کشور با برگزاری آزمون های ورودی و یا به شکل مستقیم و بررسی سوابق تحصیلی متقاضیان، صورت می گیرد.

      ارشد

      پس از اتمام مقطع کارشناسیدانشجویان وارد دوره دو ساله ارشد می شوند. از الزامات مورد نیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه ها جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ترکیه، می توان به لیسانس معتبر و مدرک زبان آیلتس با نمره 6 تا 6.5 اشاره کرد. برخی از دانشگاه های ترکیه علاوه بر مدارک مورد نیاز، مصاحبه های شخصی نیز برگزار می کنند.

      دکتری

      دانشجویان می توانند پس از اتمام مقطع ارشد، وارد بازار کار شده و یا به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در ترکیه بپردازند. این دوره در ترکیه معمولاً 3 تا 4 سال یا حتی بیشتر طول کشیده و افراد می توانند حین شرکت در کلاس های درس، تحقیقات خود را با حمایت های مالی دانشگاه انجام دهند. از مجموعه ملزومات مورد نیاز برای پذیرش دکتری در دانشگاه های ترکیه می توان به لیسانس، فوق لیسانس و مدرک آیلتس با نمره 6 تا 7.5 اشاره کرد.

      مدارک مورد نیاز تحصیل در ترکیه

      تحصیل در کالج های ترکیه

      هرساله علاقه مندان زیادی برای ادامه تحصیل کشور ترکیه را انتخاب می کند. کالج های ترکیه به دلیل سیستم آموزشی با کیفیت این کشور از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. در ادامه مهم ترین کالج های این کشور را  در جدول زیر برایتان آورده ایم:

      نام کالج

      توضیحات  کلی

      کالج K&K (کی اند کی)

       

       کالج  کی اند کی با هدف ارائه تمام خدمات آموزشی با کیفیت بالا در سال 1960  تاسیس گردید. در این کالج تحصیل از مقطع مهد کودک تا دبیرستان امکان پذیر است.  علاوه بر این، کالج کی اند کی رشته های پزشکی و پیراپزشکی، مدیریت و مهندسی رشته های مختلفی را ارائه می دهد. همچنین در مقاطع مختلف مانند متوسطه اول، متوسطه دوم و متوسطه سوم نیز رشته های خاصی را برای متقاضیان در نظر گرفته است. برای پذیرش در این کالج نیازی به آزمون yos نیست اما کسب نمره قبولی در آزمون ورودی با عنوان  OKS اجباری می باشد.

      کالج خصوصی ازمیر

      کالج خصوصی ازمیر در سال 1950 در ازمیر تاسیس شد و در حال حاضر در نقاط مختلف این شهر شعبه دارد. برای قبولی در این کالج تایید در مصاحبه از شروط اصلی است.

      متقاضیان علاوه ‌بر مصاحبه، براساس آزمون تعیین سطح دانش آموز (AGIS) پذیرش می‌شوند. همچنین هزینه تحصیل از 35000 لیر در مقاطع ابتدایی شروع می شود.

      کالج TED

      کالج تد یک سازمان آموزشی بزرگ و غیردولتی در ترکیه می باشد که تمام خدمات آموزشی و رفاهی از جمله مدارس، کالج ها، سالن ورزشی و خوابگاه را برای دانش آموزان خود فراهم می کند. متقاضی برای ثبت نام در این مجموعه آموزشی ابتدا باید یک پیش ثبت نام در سایت tedistanbul.com.tr انجام دهد و مدارک مورد نیاز را آپلود کند. سپس پس از تایید توسط مرکز آموزشی، شرکت و کسب نمره قبولی در آزمون ورودی کالج (TOGS)  یا آزمون ورودی دبیرستان‌ها (LGS) که هر سال توسط وزارت آموزش ملی ترکیه انجام می‌شود، الزامیست.

      کالج آکا (AKA)

      این کالج تمام مقاطع تحصیلی تا دبیرستان را پوشش می دهد و از امکانات بالایی در همه ابعاد آموزشی و تحصیلی برخوردار می باشد. متقاضی بعد از اعلام درخواست برای پذیرش در این کالج، یک مصاحبه به صورت حضوری برای او برگزار می شود که در آن باید هدف از تحصیل و خلاصه از رزومه خود را شفاف بیان کند. برای پذیرش در مقطع متوسطه نیز علاوه بر تایید در مصاحبه، کسب نمره قبول در آزمون ورودی نیز الزامیست.

      مقطع دبستان

      همانطور که پیش تر اشاره کردیم، آموزش های ابتدایی که در مدارس ترکیه تدریس می شوند برای کودکان اجباری هستند. ثبت نام در مدارس این کشور رایگان بوده و به مدت 5 سال طول می کشد. تدریس پایه ها و مقاطع مختلف در این کشور، اغلب به زبان های ترکی و انگلیسی انجام می شود. نکته قابل توجه این است که مدارس ترکیه دو هفته تعطیلات زمستانی در ماه فوریه خواهند داشت.

      مقطع دبیرستان

      دانش آموزان پس از اتمام دبستان، باید دو دوره دبیرستان را نیز بگذرانند. دوره اول 3 ساله بوده و معمولاً با نام تحصیلات متوسطه شناخته می شود. پس از اتمام این دوره، دانش آموزان 15 تا 18 ساله وارد دوره دوم دبیرستان که 4 سال طول می کشد می شوند. برخی مدارس نیز ممکن است یک سال تحصیلی بیشتر به محصلان خود ارائه دهند که این مورد به مدرسه مورد نظر بستگی دارد. در صورت دولتی بودن دبیرستان، هزینه تحصیل در ترکیه در این مقطع برای دانش آموزان رایگان می باشد.

      برای اطلاع دقیق از شرایط و هزینه های پذیرش در هریک از مقاطع تحصیلی ترکیه، می توانید از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان ما در این زمینه تماس گرفته و از راهنمایی های آنها بهره‌مند شوید.

      رشته های پر تقاضا در ترکیه

      سالانه چندین هزار دانشجوی بین‌المللی به منظور تحصیل مقاطع دانشگاهی، وارد این کشور می شوند. رشته های تحصیلی مختلفی در دانشگاه های این کشور ارائه شده اند که برخی از آنها سالانه دارای بیشترین تعداد متقاضی هستند. پرطرفدارترین رشته های تحصیلی در ترکیه عبارت اند از:

      • زیرشاخه های مهندسی
      • دندانپزشکی
      • فناوری اطلاعات
      • گردشگری و توریسم
      • روابط بین‌الملل
      • اقتصاد سیاسی بین‌المللی
      • پزشکی
      • مدیریت کسب و کار
      • تجارت و مدیریت
      • بانکداری
      • زیست شناسی و ژنتیک مولکولی
      • تجارت بین‌المللی
      • مطالعات فرهنگی
      • مدیریت مهندسی
      • مهندسی صنایع
      • روابط بین‌المللی
      • حقوق
      • حسابداری

      برترین کشورها برای تحصیل

      تحصیل در آلمان   تحصیل در کانادا   تحصیل در ترکیه   تحصیل در فرانسه   تحصیل در انگلستان    تحصیل در سوئد   تحصیل در مجارستان تحصیل در اسپانیا تحصیل در دانمارک تحصیل در اتریش تحصیل در ایتالیا تحصیل در آمریکا تحصیل در هلند

      تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه

      یکی از محبوب ترین رشته های برای تحصیل، تحصیل پزشکی در ترکیه و تحصیل دندانپزشکی می باشد. دوره ارائه شده توسط دانشگاه های ترکیه برای دندانپزشکی، دوره ای 5 ساله و برای پزشکی 6 سال می باشد. نکته قابل توجه در مورد تحصیل این دو رشته در ترکیه این است که مدارک اعطا شده به دانشجویان پس از اتمام تحصیلاتشان، در اکثر کشور های جهان مورد قبول واقع می شود.

      مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

      مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه عبارت اند از:

      • بلیط پرواز رزرو شده
      • پرینت پرداخت شهریه دانشگاه (در صورت نداشتن بورسیه)
      • گذرنامه معتبر
      • نامه حمایت مالی
      • مدارک و ریزنمرات تحصیلی قبلی
      • فرم تکمیل شده درخواست ویزای دانشجویی ترکیه
      • عکس های بیومتریک متقاضی
      • بیمه مسافرتی برای اقامت در ترکیه
      • مدارک پذیرش تحصیلی
      • مدارک اثبات تمکن مالی
      • مدارکی مبنی بر داشتن محل اسکان در ترکیه

      بهترین دانشگاه های ترکیه

      همان طور که پیش تر اشاره کردیم، اغلب دانشگاه های ترکیه دارای رنک بسیار مناسبی در بین دانشگاه های برتر جهان می باشند. 10 تا از بهترین دانشگاه های ترکیه با توجه به رنک جهانی عبارت اند از:

      1. دانشگاه کوچ
      2. دانشگاه بیلکنت
      3. دانشگاه صابانچی
      4. دانشگاه فنی خاورمیانه
      5. دانشگاه بوغازیچی
      6. دانشگاه فنی استانبول
      7. دانشگاه آنکارا
      8. دانشگاه قاضی
      9. دانشگاه حاجت تپه
      10. دانشگاه استانبول

      رنکینگ دانشگاه های برتر ترکیه در جهان

      تحصیل دندانپزشکی در ترکیه

      متقاضیانی که قصد تحصیل در رشته دندانپزشکی در ترکیه را دارند، باید حداقل در سال آخر دبیرستان مشغول به تحصیل باشند یا مدرک پایان تحصیلات 12 ساله را ارائه دهند. سپس به منظور  پذیرش از دانشگاه‌های ترکیه برای رشته دندانپزشکی، دانشجویان باید در آزمون‌های ورودی دانشگاه موردنظر خود شرکت کنند. از جمله آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های ترکیه می‌توان به (YOS) و (SAT) اشاره کرد.

      آزمون (YOS) نسبت به سایر آزمون‌های ورودی، فراگیرتر است و دانشگاه‌های بیشتری در ترکیه آن را معیاری برای پذیرش دانشجویان قرار می‌دهند. هر دانشگاه هم نمره متفاوتی را به عنوان حد نصاب نمره قبولی در این آزمون برای پذیرش دانشجو تعیین می‌کند.

      به منظور تحصیل دندانپزشکی در ترکیه برخی از دانشگاه‌های خصوصی این کشور بدون آزمون هم دانشجو می‌پذیرند. این دانشگاه‌ها سهمیه مشخصی را به صورت سالانه برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی در نظر دارند. از جمله شرایط مورد نیاز برای تحصیل این رشته بدون آزمون می‌توان به ارائه مدرک دیپلم با معدل بالا و مدرک زبان انگلیسی معتبر اشاره کرد. دانشجویان پس از کسب قبولی در آزمون‌های ورودی، باید یک مدرک تافل یا آیلتس با حداقل نمره مورد تایید دانشگاه را هم ارائه دهند.

      تحصیل رشته دندانپزشکی در کشور ترکیه به زبان ترکی نسبت به زبان انگلیسی، ارزان‌تر است. برای این منظور، لازم است دانشجویان مدرک تسلط به زبان ترکی یعنی (Tömmer) را داشته باشند.

      مدت زمان تحصیل در رشته دندانپزشکی حدودا 5 سال است. دانشجویان در سال‌های آخر باید در محیط بیمارستانی به صورت عملی مهارت‌های لازم را کسب کنند.

      هزینه تحصیل در ترکیه

      بررسی این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که دانشجویان در ترکیه نمی‌توانند به صورت تمام وقت کار کنند و درآمد داشته باشند. از طرفی هم هزینه‌های تحصیل در ترکیه به رشته تحصیلی، مقطع و دانشگاهی که فرد در آن تحصیل می‌کند، بستگی دارند. به طور کلی، هزینه تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی ترکیه نسبت به دانشگاه‌های دولتی این کشور که به زبان ترکی در آنها تدریس می‌شود، بیشتری است.

      در جدول زیر، هزینه تحصیل در کشور ترکیه به تفکیک دانشگاه دولتی و خصوصی و همچنین مقطع تحصیلی آورده شده است:

      مقطع تحصیلی

      هزینه تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی

      هزینه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی

      کارشناسی

      5000 الی 20000 دلار

      تحصیل به زبان ترکی300: الی 800 دلار

      تحصیل به زبان انگلیسی: 500 الی 1500 دلار

      کارشناسی ارشد

      5000 الی 8000

      تحصیل به زبان ترکی: 300 الی 600 دلار

      تحصیل به زبان انگلیسی: 600 الی 900 دلار

      دکترا

      بین 4000 تا 5000 دلار

      تا 1600 دلار

      هزینه تحصیل در ترکیه

      هزینه زندگی در ترکیه

      با توجه به تغییرات گسترده و افزایش قیمت در اقلام اساسی ترکیه در سال های اخیر، به عنوان یک مهاجر و دانشجوی بین المللی آگاهی از شرایط و هزینه های زندگی در ترکیه ضروری است. به منظور آشنایی بیشتر شما از این قیمت ها و هزینه ها مشاهده جدول زیر خالی از لطف نیست.

      نوع هزینه

      مبلغ(دلار)

      اجاره اپارتمان یک خوابه در استانبول

      حدود 500 تا 600

      شیر یک لیتری

      حدود 1 دلار

      برنج (یک کیلو)

      1.5

      تخم مرغ (12 عددی)

      1.7

      گوشت(یک کیلو)

      حدود 9 تا 10 دلار

      سیب زمینی (یک کیلو)

      0.6

      پیاز(یک کیلو)

      0.5

      پنیر

      حدود 5 دلار

      هزینه یک وعده غذا در  رستوران متوسط

      حدود 8 دلار

      بلیط سینما

      2.5 تا 3 دلار

      هزینه بیمه سلامت برای افراد زیر 35 سال

      43 تا 50 دلار

      هزینه بیمه سلامت برای افراد بالای 35 سال

      75 تا 80

      باشگاه به صورت ماهانه

      17 تا 20 دلار

      بورسیه تحصیلی ترکیه

      ترکیه علاوه بر ایجاد سیستمی آموزشی با کیفیت و سطح بسیار بالا، به دانشجویان بین‌المللی واجد شرایط، بورسیه های زیادی ارائه می دهد. این بورسیه ها توسط دانشگاه های دولتی و معتبر ترکیه به دانشجویان و محققان برجسته اعطا می شوند.

      بورسیه تحصیلی ترکیه ارائه شده توسط دانشگاه های این کشور عبارت اند از:

      • بورسیه مولانا
      • بورس های تحصیلی پژوهشی
      • بورسیه KATIP
      • بورسیه اراسموس
      • بورسیه توبیتاک
      • بورسیه های تحصیلی موفقیت
      • بورسیه تورک بورسلاری

      برای اطلاع دقیق از شانس قبولی در بورسیه ترکیه و یا هزینه های تحت پوشش هر بورسیه، می توانید با کارشناسان ما در مؤسسه رویال مهاجرت در تماس باشید.

      کار پس از تحصیل در ترکیه

      دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود می توانند با اخذ مجوز کار از دولت ترکیه، در این کشور مشغول به کار شوند. تنها نکته ای که افراد جویای کار باید به آن توجه داشته باشند، این است که برای یافتن مشاغل پاره وقت در ترکیه باید به زبان ترکی مسلط باشند. دلیل این نکته، این است که اغلب صاحبان مشاغل در ترکیه به دنبال نیروی کاری هستند که بتواند با مردم این کشور تعامل داشته باشد. گفتنی است بازار کار خوب در ترکیه باعث شده تا مهاجرت کاری به ترکیه جزو اهداف بسیاری از دانشجویان بین المللی باشد.

      سایر قوانین و شرایط کار حین تحصیل در ترکیه به شرح زیر می باشد:

      • دانشجویان حین تحصیل حداکثر 30 ساعت در هفته می توانند کار کنند.
      • همچنین دانشجویان باید محل کار مناسب و کاملا قانونی طبق قوانین کشور را برای کار انتخاب کنند. در غیر این صورت از سمت دولت مجازات می شوند.
      • در آخر افرادی که بعد از تحصیل می خواهند در این کشور کار کنند، باید ویزای خود را تغییر داده و مجوز کار دریافت نمایند.
      تحصیل در ترکیه این امکان را برای شما فراهم می کند تا در یک دانشگاه با سطح علمی بالا بتوانید تحصیل کنید و آیندتان را رقم بزنید.

      اقامت تحصیلی ترکیه

      به طور کلی مدت زمان اقامت تحصیلی در ترکیه برای بار اول به صورت یک ساله انجام می شود ولی به ازای هر سال تحصیلی و با افزایش مدت زمان تحصیل این زمان قابل تمدید می باشد. به همین منظور قبل از تمام شدن مدت زمان ویزا باید به اداره مهاجرت در ترکیه مراجعه کنند. دانشجویان بین المللی در ترکیه بعد از به اتمام رساندن دوره تحصیلی چندین راه پیش روی خود دارند. متقاضیان می توانند برای مقطع بعدی و بالاتر درخواست اقامت کنند و ادامه تحصیل دهند یا بعد از فارغ التحصیلی، با پیدا کردن یک کار خوب و کارفرما، ویزای کار دریافت نمایند. شرایط اخذ اقامت در ترکیه نیز مراحل پیچیده ای ندارد. اولین قدم پیدا کردن یک مرکز آموزش عالی (کالج یا دانشگاه) و ارسال مدارک برای این مرکز می باشد. در صورت تایید و قبولی از دانشگاه یا کالج متقاضی می تواند برای جمع آوری سایر مدارک و  اخذ ویزا اقدام کند.

      مهاجرت تحصیلی به ترکیه

      مهاجرت تحصیلی به ترکیه یکی از بهترین راه های مهاجرت به خصوص برای علاقه مندان به علم و تحصیل می باشد. با وجود تنوع بالا و دانشگاه های مختلف و متفاوت در ترکیه شرایط پذیرش و تحصیل در ترکیه برای علاقه مندان به این کشور فراهم شده است. از مهم ترین نکات تحصیل در ترکیه بعد از معدل و رزومه خوب، یادگیری زبان ترکی یا استانبولی می باشد. در حال حاضر اکثر دانشگاه های این کشور به دو زبان ترکی و استانبولی دروس دانشگاهی را ارائه می کنند اما اگر هدف شما قبولی در دانشگاهای دولتی و تحصیل رایگان می باشد، داشتن مدرک YOS و مهارت کافی در زبان ترکی الزامی است.

      سخن پایانی

      در این مقاله که توسط کارشناسان و متخصصین مؤسسه رویال مهاجرت گردآوری شده، تلاش کردیم تا تمامی نکات مهم در مورد چگونگی تحصیل در ترکیه را به اطلاع متقاضیان عزیز برسانیم. شما می توانید از طریق شماره های مندرج در سایت با متخصصین و کارشناسان ما تماس گرفته و یا به شکل حضوری از راهنمایی های آنها بهره‌مند شوید. برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه وکیل مهاجرت به ترکیه ما میتواند راهنمایی های بسیار راهگشایی به شما ارائه دهد و چشم انداز دقیقی از مراحل و احتمال موفقیت شما را ترسیم نماید.

      سؤالات متداول درباره تحصیل در ترکیه

      سال تحصیلی در این کشور از اواسط سپتامبر و یا اوایل اکتبر شروع شده و تا ماه می یا اوایل ژوئن ادامه دارد.

      بله امکان اقامت، حمل و نقل و تأمین غذا از مجموعه مواردی هستند که در سیستم پیشرفته ترکیه برای متقاضیان بین ‌المللی فراهم هستند.

      بله در صورت پذیرش از دانشگاه های خصوصی ترکیه، نیاز به شرکت در آزمون ورودی نیست.

      بله فقط دانشجویان بین‌المللی باید از دولت این کشور مجوزی دریافت نمایند و بهتر است برای یافتن شغلی مناسب، به زبان ترکی مسلط باشند.

      مقالات مرتبط

      تحصیل دندانپزشکی در ترکیه

      تحصیل دندانپزشکی در ترکیه

      پیچیدگی‌های قبولی در کنکور سراسری ایران و شرایط مطلوب تحصیل دندانپزشکی در ترکیه سالانه تعداد زیادی دانشجوی ایرانی و بین‌المللی را به سمت این کشور …

      ددلاین دانشگاه های ترکیه

      ددلاین دانشگاه های ترکیه

      تقریباً هیچ شهری در ترکیه وجود ندارد که یک یا دو دانشگاه در آنها نباشد. بیش از 200 دانشگاه در ترکیه وجود دارد که از …

      بورسیه تحصیلی ترکیه

      بورسیه تحصیلی ترکیه

      بورسیه تحصیلی همواره جزو برنامه های محبوب میان دانشجویان بین المللی بوده است زیرا دانشجویان به این ترتیب می توانند بخش زیادی از هزینه های …

      تحصیل داروسازی در ترکیه + شرایط و هزینه تحصیل داروسازی

      تحصیل داروسازی در ترکیه

      رشته داروسازی در ترکیه یکی از رشته های محبوب گروه تجربی است که داوطلبان زیادی دارد. ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران و دارا بودن …

      تحصیل کارشناسی در ترکیه و کارشناسی ارشد در ترکیه + شرایط پذیرش

      تحصیل کارشناسی و ارشد در ترکیه

      مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه به ویژه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در میان دانشجویان ایرانی بسیار رایج شده است. پس از پیوستن کشور …

      تحصیل پزشکی در ترکیه

      تحصیل پزشکی در ترکیه

      ترکیه در دو دهه اخیر در زمینه آموزش پزشکی گام‌های بلندی برداشته است. دانشگاه‌های کشور ترکیه در میان بهترین دانشگاه‌های اروپا قرار دارند. دلایل اصلی …

      تحصیل در کالج های ترکیه ۲۰۲۳-۲۰۲۴

      تحصیل در کالج های ترکیه

      ایده تحصیل در ترکیه همزمان با فراگیری مهارت های شغلی و کسب آمادگی برای کار و اشتغال پس از فارغ التحصیلی مقدمه تحصیل در کالج …

      مشاوره رایگان مهاجرت