همه چیز درباره کشور ترکیه + رتبه پاسپورت ترکیه

کشور ترکیه یکی از معدود کشورهای فراقاره‌ای است که قسمت بزرگی از جغرافیای آن در غرب قاره آسیا و بخش کوچک‌تر آن در جنوب شرق قاره اروپا قرار گرفته است. در سال‌های اخیر این کشور در بخش اقتصادی و فرهنگی به ویژه در صنعت گردشگری پیشرفت زیادی کرده است و به دلیل همسایگی آن با ایران و شباهت فرهنگی بین 2 کشور، به یکی از بزرگترین مقاصد توریستی و مهاجرتی مردم ایران تبدیل شده است. در این مقاله اطلاعات خوبی در مورد کشور ترکیه را با هم مرور می‌کنیم.

اگر شما هم قصد مهاجرت، اقامت تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری در کوتاه ترین زمان را دارید، کافیست با شماره 90003515 تماس گرفته تا وکلای مهاجرتی رویال شما را راهنمایی نمایند

درخواست فوری مشاوره

    درخواست فوری مشاوره

      مشخصات کلی کشور ترکیه

      نام کشور ترکیه (به انگلیسی Turkey)
      پایتخت آنکارا
      بزرگترین شهر استانبول
      نوع حکومت جمهوری
      واحد پول لیر ترکیه
      رتبه جهانی پاسپورت ترکیه 53
      تعداد کشورهای بدون نیاز به ویزا 115
      زبان اصلی ترکی
      پیش شماره تلفن 0090
      جمعیت حدود 85 میلیون نفر

      جمعیت کشور ترکیه

      تا سال 2022 جمعیت کشور ترکیه بیش از 84 میلیون نفر اعلام شده بود. قسمت اعظم جمعیت کشور ترکیه یعنی حدود 75% آن مردم ترک و حدود 18% این جمعیت را مردم کرد تشکیل می‌دهند. سایر قومیت‌ها نیز در این کشور سکونت دارند که در مقایسه با 2 قومیت قبلی درصد بسیار کمتری را به خود اختصاص می‌دهند.

      زبان کشور ترکیه

      زبان رسمی این کشور همسایه، ترکی استانبولی است. ترکی استانبولی از قدیمی‌ترین زبان‌های مرسوم در دنیا است. در این کشور علاوه بر زبان ترکی، زبان‌های کردی، انگلیسی و عربی نیز رایج هستند.

      آمار بیکاری ترکیه

      موقعیت جغرافیایی ترکیه

      ترکیه از نظر جغرافیایی کشوری منحصربفرد محسوب می‌شود چرا که از 3 طرف، با دریا محاصره شده است و دارای مرزهای آبی است. این سرزمین از سمت شمال با دریای سیاه، از سمت جنوب با دریای مدیترانه و در سمت غرب نیز با دریای اژه احاطه شده است. یکی از ویژگی های جالب در مورد کشور ترکیه این است که این کشور بسیار پهناور بوده و در منطقه اوراسیا قرار گرفته است. همانطور که در مقدمه این مقاله نیز به آن اشاره کردیم، قسمتی از ترکیه در اروپا و قسمتی دیگر در قاره آسیا قرار دارد. اما قانون های کشور ترکیه هنوز تصمیم قاطعی برای در نظر گرفتن این کشور در هر یک از قاره‌های اروپا یا آسیا بطور مجزا نگرفته‌اند. ترکیه با کشورهای ایران، آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، بلغارستان، عراق، سوریه، قبرس و یونان همسایه است.

      علاوه بر مجاورت با دریاهای بزرگ، ترکیه دارای رشته‌کوه‌های بلند نیز است که همین امر باعث شده تا آب و هوای متنوعی در این کشور وجود داشته باشد. ترکیه نیز مانند ایران کشوری 4 فصل محسوب می‌شود. برخی از شهرهای ترکیه مانند استانبول، ازمیر و آنتالیا که جزء شهرهای ساحلی هستند، در فصل زمستان آب و هوایی سرد و بارانی دارند و در فصول دیگر هوای نسبتا گرم و خشکی دارند. سایر شهرهای دور از بندر نیز می‌توانند همین الگوی آب و هوایی را داشته باشند با این تفاوت که شاید در آنها تابستان گرم‌تر و زمستان سردتر باشد.

      آداب و رسوم مردم ترکیه

      اگرچه حکومت رسمی این کشور سکولار است، اما بسیاری از مردم ترکیه مسلمان هستند و مراسم و آیین‌های مذهبی را برگزار می‌کنند و عید قربان و عید فطر در این کشور یک عید بزرگ محسوب می‌شود. مذهب بسیاری از مردم مسلمان ترکیه، سنی است و مذهب شیعه در مقایسه با سنی و علوی، در اقلیت قرار گرفته است. با اینکه زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی استانبولی است، اما بدلیل وجود شهرهای کردنشین که در همسایگی با کشورهای عراق و سوریه هستند و بیشتر آنها شهرهای محروم هستند، زبان کردی نیز در این کشور رایج است. متاسفانه شهرهای کردنشین ترکیه در مقایسه با سایر شهرها پیشرفت زیادی نکرده‌اند.

      از جمله صفات خوب که درباره ی کشور ترکیه باید بدانیم این است که مردم این کشور به طور ویژه‌ای مهمان نواز هستند. آنها به معنای واقعی کلمه مهمان را حبیب خدا می‌دانند و در پذیرایی از مهمان از هیچ چیزی دریغ نمی‌کنند. در ترکیه اگر فرد یا افرادی شما را به کافه یا رستوران دعوت کنند، رسم بر این است که تمام هزینه‌ها بر عهده میزبان است و مهمان حق ندارد تا دست در جیبش کند! دوستی با حیوانات نیز از خصلت‌های خوب مردم ترکیه است و این مورد را تمام گردشگران و توریست‌ها به وضوح دیده‌اند که مردم ترکیه تا چه اندازه با حیوانات مهربان هستند و در زندگی روزمره خود آنها را در غذا خوردنشان نیز شریک می‌کنند.

      تاریخچه ترکیه

      تاریخچه این کشور به قدری غنی است که بد نیست تا کمی معلومات درباره کشور ترکیه بدست آوریم و بیوگرافی ترکیه را بدانیم. در دوران باستان مردم این منطقه به صورت قبیله‌ای زندگی می‌کردند و هویتشان نیز با قبایل خود شناخته می‌شد. پس از مدتی، گروهی از قبیله‌های همجوار با هم متحد شدند و از مغولستان تا دریای سیاه یک امپراتوری بزرگ را تشکیل دادند و خود را “توروک” نامیدند؛ به معنای نیرومند.

      ترکیه کنونی به مرور زمان تحت سلطه حاکمان زیادی قرار گرفت اما شاید جالب باشد بدانید که در حدود 500 سال پیش از میلاد، کوروش کبیر پادشاه هخامنشی حکومت این منطقه را در دست گرفت و ترکیه نیز جزء مناطق تحت سلطه هخامنشیان شد. بعد از 833 سال، پس از لشکرکشی‌های اسکندر مقدونی، ترکیه بدست سلوکیان افتاد و پس از آنها نیز، رومیان حکومت این منطقه را در دست گرفتند.

      بعد از مدتی امپراتوری روم ضعیف شد. در همین حین قبایل مسلمان کوچکی از سمت ایران و مناطق شرقی، به ترکیه می‌رفتند و حکومت‌های محلی تشکیل می‌دادند. یکی از قدرتمندترین رهبران این قبایل شخصی به نام عثمان بود که حکومتی را به نام خودش یعنی “عثمانی” تشکیل داد. عثمانی‌ها حدود 700 سال بر ترکیه حکومت کردند و پس از شکست در جنگ جهانی اول، حکومت آنها پایان یافت. عثمانی‌ها طولانی‌ترین حکومت در کشورهای اسلامی را از آن خود کردند. در سال 1302 شخصی به نام آتاتورک نوع حکومت ترکیه را به جمهوری تغییر داد و جدایی دین از سیاست به یکی از قوانین مهم کشور ترکیه تبدیل شد. آتاتورک کارهای زیادی را در راستای صنعتی و مدرن شدن این سرزمین انجام داد.

      واحد پول کشور ترکیه

      واحد پولی کشور ترکیه لیر است که بطور معمول آن را با TL نشان می‌دهند. هر لیر ترکیه حدود 2700 تومان در بازار آزاد ارز معامله می‌شود. (در تاریخ انتشار این مقاله) همچنین بسیاری از گردشگران در هنگام سفر به شهرهای ترکیه، برای تبدیل ارز راحت‌تر در صرافی‌ها به جای لیر، دلار می‌خرند. هر دلار حدود 19 لیر ترکیه خرید و فروش می‌شود.

      نرخ بیکاری در کشور ترکیه

      آمار نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر نرخ بیکاری در کشور ترکیه به حدود 10% رسیده است. این رقم در سال 2021 حدود 13% بود. با این حال، بسته به اینکه میزان تحصیلاتتان چقدر باشد و چه مهارت‌ها و تخصص‌هایی داشته باشید، می‌توانید برای پیدا کردن کار در این کشور اقدام کنید. از طرف دیگر، اگر قصد سرمایه گذاری در ترکیه و راه‌اندازی بیزینس خودتان را دارید، سیاست‌های اقتصادی ترکیه نسبت به سایر کشورها مالیات کم و رقابتی را برای سرمایه گذاران در نظر گرفته است.

      فرهنگ و تمدن مردم ترکیه

      موقعیت جغرافیایی کشور ترکیه بر روی فرهنگ و تمدن مردم این کشور نیز تاثیرگذار بوده است. از این رو در این کشور یک گنجینه غنی از فرهنگ و آیین و رسوم متفاوت را شاهد هستیم. نکته جالب این است که در ترکیه می‌توانید دین‌دارترین مردم را در کنار مدرن ترین آنها ببینید که در کنار هم با مسالمت زندگی می‌کنند. ترکیه نیز مانند ایران از جمله باستانی‌ترین کشورهای جهان است. کافی است یک بار به این کشور رفته باشید تا تقابل سنت و مدرنیته را با چشمانتان ببینید. قرار گرفتن در 2 قاره به طور همزمان باعث شده است تا فضایی مدرن و امروزی از سمت کشورهای اروپایی و فضایی سنتی و دینی از قسمت آسیایی در این کشور با هم در تقابل باشند. در معماری‌های باستانی این کشور ترکیبی از تمدن‌های اروپای کلاسیک به همراه خاورمیانه اسلامی دیده می‌شود.

      سطح آموزش در ترکیه

      دین مردم ترکیه

      دین اسلام اصلی‌ترین دین در این کشور اوراسیایی است. نزدیک به 99 درصد از شهروندان این کشور مسلمان هستند. به همین دلیل است که مسجدهای بزرگ با معماری‌های خاص اسلامی در ترکیه وجود دارند. بعد از اسلام، مسیحیت و یهودیت دومین و سومین ادیان رایج در میان شهروندان ترک هستند. کلیسای ایلخانی از جمله بناهای مهم دینی-تاریخی در شهر استانبول محسوب می‌شود که قدمت آن به زمان حاکمیت امپراتوری‌های رم و بیزانس در این منطقه می‌رسد. کلیساهای معروف دیگری نیز از آن دوران به یادگار مانده‌اند از جمله: کلیسای کاتولیک رم و کلیسای آشوری ارتدوکس.

      ترکیه چگونه کشوری است برای زندگی؟

      چندین فاکتور مهم وجود دارد که ترکیه را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای زندگی تبدیل کرده است. یک از این فاکتورهای مهم آب و هوای معتدل و بارانی این کشور است. از دلایل مهم دیگر تنوع فرهنگی موجود در کشور ترکیه است. این کشور به علت در بر داشتن سبک زندگی مدرن و سنتی در کنار هم، توانسته است تا رضایت هر دو قشر امروزی و سنتی جامعه را فراهم کند. پیشرفت‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز این کشور را به یک مقصد امن برای مهاجران تبدیل کرده است.

      آیا ترکیه برای مهاجرت کشور مناسبی است؟

      شاید این سوال را خودمان بارها پرسیده‌ایم و یا از اطرافیانمان شنیده‌ایم که آیا ترکیه کشور خوبی برای مهاجرت است یا خیر؟ در سال‌های اخیر بخاطر شرایط و تسهیلات رفاهی که ترکیه برای شهروندان خارجی فراهم کرده است شاهد سیل عظیم مهاجرت به این کشور بوده‌ایم. علاوه بر آب و هوای معتدل و بارانی که مورد پسند بسیاری از افراد است، شباهت‌های فرهنگی این کشور با ایران آن را به یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای مهاجرت تبدیل کرده است.

      از نظر اقتصادی نیز کشور ترکیه بیشتر بر پایه بخش خصوصی خود پیش می‌رود و دولت بر آنها نظارت دارد و مانعی برای افرادی که در این کشور سرمایه گذاری می‌کنند و یا با نهادهای اقتصادی این کشور در ارتباط هستند، ایجاد نمی‌کند. در سال‌های اخیر اقتصاد ترکیه در بخش‌های زیادی بویژه گردشگری رشد چشمگیری داشت و در حوزه‌هایی همچون کشاورزی، بهداشت، آموزش، حمل و نقل، تامین اجتماعی و … نیز پیشرفت قابل توجهی داشته است. از این رو کشور ترکیه به یکی از مهم‌ترین مقاصد سرمایه گذاری در سطح بین‌المللی تبدیل شده است.

      همچنین فرصت‌های قابل دستیابی به منظور گرفتن اقامت دائم در ترکیه باعث شده تا افراد بیشتری نسبت به مهاجرت به ترکیه اقدام کنند. این فرصت‌ها عبارتند از: خرید یا اجاره ملک، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق ازدواج و …

      لیست دانشگاه های ترکیه

      کشور ترکیه در سال‌های گذشته تمرکز زیادی بر روی پیشرفت کیفیت آموزش چه در سطح مدارس و چه در سطح آموزش عالی و دانشگاه‌ها کرده است. در ادامه لیستی از برترین دانشگاه‌های ترکیه که شامل خصوصی و دولتی هستند را برایتان گردآوری کرده‌ایم. دانشگاه‌های دولتی سالانه هزینه بسیار کمی را از دانشجویان می‌گیرند و بیشتر هزینه‌ها بر عهده خود دانشگاه است. به همین خاطر ورود به دانشگاه‌های دولتی دشوار است و مستلزم قبولی در آزمون‌های تعیین شده می‌باشد. دانشگاه‌های خصوصی یا آزاد به صورت سالانه از دانشجویان شهریه دریافت می‌کنند. این دانشگاه‌ها توسط نهادهای دولتی اداره نمی‌شوند و افراد ثروتمند و یا سایر ارگان‌های غیر دولتی آنها را تامین می‌کنند. در سال‌های اخیر تعداد این موسسات افزایش یافته است.

      نام دانشگاه نوع دانشگاه زبان رسمی دانشگاه
      دانشگاه فنی خاورمیانه دولتی انگلیسی
      دانشگاه بوغازایچی دولتی انگلیسی
      دانشگاه حاجت تپه دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه آنکارا دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه استانبول دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه فنی استانبول دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه اژه دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه قاضی دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه دوکوز ایلول دولتی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه مارمارا دولتی ترکی و انگلیسی
      نام دانشگاه نوع دانشگاه زبان رسمی دانشگاه
      دانشگاه باهچیشیر خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه کولتور استانبول خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه آلتینبس خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه ایزیزین خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه اوکان خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه شهیر استانبول خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه کادیر خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه اسکودار خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه سابانجی خصوصی ترکی و انگلیسی
      دانشگاه اصحک خصوصی ترکی و انگلیسی

      جاذبه های گردشگری و توریستی ترکیه

      چیزی که درباره کشور ترکیه بسیار ملموس است این است که این کشور همیشه جزء گزینه‌های اول برای مسافرت‌های خارجی ایرانی‌ها به حساب می‌آید. با سرمایه گذاری‌های عظیم و تمرکز فوق العاده‌ای که مقامات این کشور بر روی بخش گردشگری کرده‌اند، طبیعتا جاذبه‌های توریستی زیادی چه تاریخی چه طبیعی در ترکیه ایجاد شده است. از آنجایی که تعداد این جاذبه‌ها و مراکز بی شمارند، آنها را با تفکیک شهرهایشان برای شما عزیزان لیست کرده‌ایم:

      نام شهر مراکز دیدنی
      استانبول محله سلطان احمد
      کلیسا/موزه ایاصوفیه
      مسجد سلیمانیه
      تنگه بسفر
      کاخ توپکاپی
      بازار بزرگ استانبول
      بازار مصری ها
      آب انبار بزرگ باسیلیکا
      موزه هنر مدرن استانبول
      خیابان استقلال و میدان تقسیم
      آنکارا آنیت کابیر (محل دفن آتاتورک)
      موزه قوم نگاری
      مسجد قوچاتپه
      موزه حاج بیرم
      موزه تمدن آناتولی
      مرکز فرهنگی ترکی استرگم
      آنتالیا پارک ملی آنتالیا
      مرکز آبی آکوالند
      موژه آنتالیا
      شهر باستانی ترمسوس
      ساحل کاپوتاس
      آمفی تئاتر آسپندوس
      کوش آداسی پارک ملی دلتای آیدین
      آدالند
      غار کاراجا
      پلاژهای کوش آداسی
      جزیره کبوتر
      بدروم موزه باستان شناسی زیرآب
      آمفی تئاتر بدروم
      خلیج بارداکچی
      جزیره خرگوش
      موزه هنری زکی مورن
      معبد ماسولوس

       شهرهای مهم ترکیه

      کشور ترکیه دارای 81 استان است. اما از میان این تعداد، چند شهر وجود دارند که چه از نظر گردشگری و چه از نظر رفاهی استانداردهای بالاتری را نسبت به سایر شهرها از آن خود کرده‌اند و ارزش آن را دارند که درباره آنها صحبت شود.

      ویزای ترکیه

      استانبول

      استانبول از بزرگ‌ترین شهرهای ترکیه به حساب می‌آید که قدمتی تاریخی نیز دارد و جمعیتی بالغ بر 20 میلیون نفر دارد. علاوه بر جمعیت، مساحت این شهر نیز نسبت به سایر شهرها بزرگتر است. این شهر از نظر تاریخی، فرهنگی و اقتصادی در مرکز توجه قرار گرفته است. علاوه بر جذب توریست‌، مهاجران بسیاری نیز هر ساله به این شهر می‌آیند و ساکن می‌شوند. از نظر جذب گردشگران، استانبول رتبه سوم را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است. برندهای معتبر زیادی از جمله گوچی در این شهر شعبه دارند و مراکز خرید لاکچری زیادی در این شهر قرار دارد.

      آنکارا

      دومین شهر بزرگ ترکیه شهر آنکارا است و پایتخت سیاسی این کشور نیز خوانده می‌شود. شهر آنکارا از نظر پیشرفت آموزشی و اقتصادی از پیشروترین شهرهای ترکیه است و این شهر نیز به عنوان مقصد گردشگری و مهاجرت بسیاری از افراد انتخاب می‌شود. آنکارا توسط آتاتورک به عنوان پایتخت انتخاب شد و مقبره وی در این شهر قرار دارد.

      ازمیر

      شهر ساحلی ازمیر یکی از بزرگترین و زیباترین شهرهای ترکیه است که از نظر تجاری و اقتصادی اهمیت ویژه‌ای در این کشور دارد. ازمیر محل سکونت بسیاری از یهودیان و شهروندان ایتالیایی و فرانسوی است. این شهر در مجاورت دریای اژه قرار دارد و آب و هوای مرطوب و معتدلی دارد. از آنجایی که ازمیر یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ترکیه است، بناه و یادبودهای تاریخی بی شماری در این شهر نهفته است.

      آنتالیا

      آنتالیا از غول‌های گردشگری ترکیه به حساب می‌آید. این شهر مرز آبی زیادی با دریا دارد و سواحل جذاب و سرگرم کننده آن باعث جذب میلیون‌ها توریست در هر سال می‌شود و یکی از بهترین مقاصد گردشگری در فصل تابستان است.

      وان

      شهر وان یک شهر مرزی کوچک در ترکیه است که در قسمت شرقی این کشور قرار دارد و شهر مرزی ترکیه با ایران است. وان با اینکه یکی از کوچک‌ترین شهرهای ترکیه است، اما با وجود بناهای تاریخی ارزشمند همچون کلیساها و قلعه وان و مناظر طبیعی فوق‌العاده مانند دریاچه وان به یکی از توریستی‌ترین شهرهای این کشور تبدیل شده است.

      سخن آخر

      در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات کلی در مورد کشور ترکیه را در اختیارتان قرار دهیم. زبان رسمی، واحد پولی، وضعیت اقتصادی و فرهنگی، آداب و رسوم و دین مردم ترکیه، دانشگاه‌های رتبه دار و شهرهای مهم و دلایل محبوبیت این کشور را با هم بررسی کردیم.

      سؤالات متداول درباره کشور ترکیه

       

      خیر. برای سفر به ترکیه، شهروندان ایرانی نیاز به ویزا ندارند و داشتن پاسپورت کافی است.

      همانطور که اشاره کردیم، کشور ترکیه منطقه‌ای گسترده است و دارای 6 همسایه در قاره آسیا و 2 همسایه در قاره اروپا است. همچنین دسترسی به آب‌های آزاد این کشور را از نظر تجاری به یکی از مهم‌ترین مناطق جهان تبدیل کرده است.

      از معروف‌ترین غذاهای ترکیه می‌توان به اسکندرکباب و دونر اشاره کرد. چای و قهوه ترک نیز محبوب‌ترین نوشیدنی‌های این کشور هستند. باقلوا هم که از شیرینی‌های دلخواه است.

      خیر. به کمک وسایل نقلیه جاده‌ای مانند ماشین و اتوبوس هم می‌توان به شهر وان که در مرز ایران قرار دارد، رفت.  

      مقالات مرتبط

      تحصیل دندانپزشکی در ترکیه

      تحصیل دندانپزشکی در ترکیه

      پیچیدگی‌های قبولی در کنکور سراسری ایران و شرایط مطلوب تحصیل دندانپزشکی در ترکیه سالانه تعداد زیادی دانشجوی ایرانی و بین‌المللی را به سمت این کشور...

      کاریابی در ترکیه

      کشور ترکیه به‌ دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب و نزدیکی فرهنگی به کشور ما از مقاصد محبوب ایرانیان است. یکی از روش‌های مهاجرت به این کشور،...
      تحصیل کارشناسی در ترکیه و کارشناسی ارشد در ترکیه + شرایط پذیرش

      تحصیل کارشناسی و ارشد در ترکیه

      مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه به ویژه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در میان دانشجویان ایرانی بسیار رایج شده است. پس از پیوستن کشور...
      تحصیل پزشکی در ترکیه

      تحصیل پزشکی در ترکیه

      ترکیه در دو دهه اخیر در زمینه آموزش پزشکی گام‌های بلندی برداشته است. دانشگاه‌های کشور ترکیه در میان بهترین دانشگاه‌های اروپا قرار دارند. دلایل اصلی...
      کارآفرینی در ترکیه

      کارآفرینی در ترکیه

      در سال های اخیر، شاهد داغ شدن کارآفرینی و ظهور شرکت های فناوری نوین و استارت آپ های جدید برای ایجاد و توسعه کسب و...
      شرایط و هزینه زندگی در ترکیه

      شرایط و هزینه زندگی در ترکیه

      یکی از عوامل موثر بر انتخاب یک کشور برای مهاجرت، موضوع هزینه های زندگی می باشد. کشور ترکیه به دلیل رشد اقتصادی خوب، فرهنگ مهاجر...
      تحصیل داروسازی در ترکیه + شرایط و هزینه تحصیل داروسازی

      تحصیل داروسازی در ترکیه

      رشته داروسازی در ترکیه یکی از رشته های محبوب گروه تجربی است که داوطلبان زیادی دارد. ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران و دارا بودن...
      بورسیه تحصیلی ترکیه

      بورسیه تحصیلی ترکیه

      بورسیه تحصیلی همواره جزو برنامه های محبوب میان دانشجویان بین المللی بوده است زیرا دانشجویان به این ترتیب می توانند بخش زیادی از هزینه های...
      تحصیل در کالج های ترکیه ۲۰۲۳-۲۰۲۴

      تحصیل در کالج های ترکیه

      ایده تحصیل در ترکیه همزمان با فراگیری مهارت های شغلی و کسب آمادگی برای کار و اشتغال پس از فارغ التحصیلی مقدمه تحصیل در کالج...
      مهاجرت سرمایه گذاری در ترکیه در سال 2023

      مهاجرت سرمایه گذاری در ترکیه

      مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به ترکیه یکی از بهترین راه های مهاجرت به این کشور است و طبق قوانین ترکیه می تواند منجر به...
      اخذ تابعیت و شهروندی ترکیه + شرایط و روش های اخذ تابعیت ترکیه

      اخذ شهروندی و تابعیت ترکیه

      این روزها کمتر کسی پیدا می‌شود که آوازه‌ی پیشرفت اقتصادی کشور ترکیه به گوشش نرسیده باشد. از آنجایی که پاسپورت ترکیه دارای رده‌بندی خوبی در...
      حقوق پناهندگی در ترکیه در سال 2023

      حقوق پناهندگی در ترکیه

      ترکیه همچنان میزبان بیشترین تعداد پناهندگان در سراسر جهان است، زیرا تعداد افرادی که به اجبار در سراسر جهان به دلیل درگیری، خشونت و آزار...

      اقامت دائم ترکیه

      در سال های اخیر تعداد زیادی از ایرانیان، به ترکیه مهاجرت کرده اند. برای این دسته از افراد اطلاع از از روش ها و نحوه...
      انواع بیمه در ترکیه

      انواع بیمه در ترکیه

      بیمه سلامت ترکیه برای همه شهروندان مقیم ترکیه و همچنین برای متقاضیان خارجی که در این کشور اقامت و زندگی می کنند، اجباری است. در...
      زندگی در ترکیه

      زندگی در ترکیه

      اگر به دنبال زندگی باکیفیت، به صرفه، مدرن و به دور از احساس غربت هستید زندگی در ترکیه می‌تواند برای شما انتخاب مناسبی باشد. اگر...
      لیست مشاغل مورد نیاز ترکیه + نرخ بیکاری در ترکیه

      لیست مشاغل مورد نیاز ترکیه

      برای اینکه درباره مشاغل مورد نیاز ترکیه اطلاعاتی بدست آورید، لازم است تا در ابتدا با روند کاریابی و استخدام شهروندان خارجی در این کشور...
      ددلاین دانشگاه های ترکیه

      ددلاین دانشگاه های ترکیه

      تقریباً هیچ شهری در ترکیه وجود ندارد که یک یا دو دانشگاه در آنها نباشد. بیش از 200 دانشگاه در ترکیه وجود دارد که از...
      خرید ملک در ترکیه

      خرید و قیمت ملک در ترکیه

      کشور ترکیه یکی از محبوب‌ترین کشور­های خاورمیانه است. عوامل مهمی مانند موقعیت استراتژیک، تاریخ غنی، معماری زیبا و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ترکیه را جز برترین...
      حقوق کارگری در ترکیه

      حقوق کارگری در ترکیه

      ترکیه به عنوان یکی از بزرگترین اقتصادهای منطقه، جایگاه قوی و مهمی در بازار جهانی دارد. به همین دلیل هم بسیاری از افراد تمایل دارند...
      ثبت شرکت در ترکیه در سال 2023

      ثبت شرکت در ترکیه

      یکی از رایج ترین روش های سرمایه گذاری و مهاجرت به ترکیه برای متقاضیان ایرانی ثبت شرکت های تجاری در این کشور است. ثبت و...
      همه چیز درباره وکیل مهاجرت در ترکیه

      وکیل مهاجرت ترکیه

      ترکیه یکی از کشورهایی است که به دلایل گوناگون، از دیرباز میزبان مهاجران ایرانی پرشماری بوده است. این کشور به دلیل هم مرز بودن با...
      مهاجرت کاری به ترکه

      مهاجرت کاری به ترکیه

      بسیاری از افراد دنیا تمایل دارند تا کاری، مرتبط با تخصص خود پیدا کرده و در یک کشور دیگر مشغول به کار شوند. یکی از...
      خرید سهام در ترکیه

      خرید سهام در ترکیه

      سرمایه گذاری در ترکیه می تواند یکی از راه های بهبود معیشت و سطح زندگی باشد. به خصوص با وجود تحریم های مختلف ایران، به...
      مشاوره رایگان مهاجرت