راه های مهاجرت به آلمان
روش های مختلفی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد که افراد بسته به وضعیت خود می توانند هر کدام از ان ها را انتخاب کنند. هر یک از راه های مهاجرت به المان دارای شرایط مخصوص به خود می باشند که در ادامه به این روش ها خواهیم پرداخت:
مهاجرت به آلمان از طریق کار
یکی از روش های مرسوم مهاجرتی، مهاجرت کاری به آلمان می باشد. نرخ بیکاری در المان در سال 2022 تنها 2.8 درصد تخمین زده شده است که نشان از شرایط مناسب کاری در این کشور دارد. در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان که هر ساله ارائه می شود، رشته های مهندسی، کادر درمان و مشاغل فنی همواره به چشم می خورند. یکی از مرسوم ترین برنامه ها برای مهاجرت به این کشور اخذ جاب آفر آلمان می باشد. از روش های دیگر برای کار در این کشور می توان به ویزای جاب سیکر (جستجوی کار) و آوسبیلدونگ آلمان اشاره کرد.
شرایط و مزایای بلوکارت آلمان
متقاضیان با دارا بودن شرایط لازم می توانند ویزای کار آلمان را دریافت کنند و در این کشور به کار و اشتغال مشغول شوند. برخی از نکات مهم در مورد شرایط و مزایای مهاجرت کاری به آلمان عبارت است از:
- روش های اخذ ویزای کار آلمان از طریق پیشنهاد کارJob Offer و جستجوی کارJob Seeker است.
- متقاضیان با دریافت ویزای کار آلمان اگر پس از چند سال در این کشور مشغول کار مداوم و مستمر باشند و مالیات و بیمه خود را به موقع پرداخت کنند، می توانند برای اخذ اقامت دائم آلمان اقدام کنند.
- متقاضیان واجد شرایط با اخذ ویزای کار و پس از گذشت ۳۳ ماه می توانند برای اخذ اقامت آلمان درخواست دهند.
- متقاضیانی که در طی اقامت کاری در آلمان مدرک مهارت زبان آلمانی B1 را دریافت کنند، می توانند پس از ۲۱ ماه مجوز اقامت آلمان را دریافت کنند.
- پس از گذشت ۳ سال از اخذ اقامت دائم متقاضیان می تواند برای دریافت تابعیت و شهروندی آلمان درخواست دهند.
مهاجرت به آلمان از طریق تخصص کاری
کشور آلمان به دلیل دارا بودن جمعیت سالمند و بازنشسته شدن بسیاری از متخصصان کاری به نیروی کاری متخصص و حرفه ای بسیار نیازمند است. بر این اساس بسیاری از متقاضیان با دارا بودن تخصص های کاری می توانند با اخذ ویزای کاری آلمان کار مناسب را در این کشور پیدا کرده و درآمد و حقوق عالی دریافت کنند. از حوزه های تخصصی کاری مورد نیاز آلمان می توان به رشته های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی انرژی، متخصصان در حوزه های هوش مصنوعی، هوافضا و ریاضیات اشاره کرد. متخصصان در حوزه های پزشکی، فیزیوتراپی، پرستاری و کادر پزشکی نیز مورد نیاز بازار کار آلمان می باشند. علاوه بر این متخصصانی که دارای مدرک فنی حرفه ای ایران می باشند نیز می توانند برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام کنند.
مهاجرت تحصیلی به آلمان
آلمان جزو کشور هایی است که در آن امکان تحصیل رایگان وجود دارد و به همین خاطر مورد توجه بسیاری از دانشجویان بین المللی قرار گرفته است. دانشگاه های این کشور اعتبار فراوانی دارند و هزینه های تحصیل در آن ها بسیار کم یا رایگان می باشد. از این رو تحصیل در آلمان بسیار محبوب است. تحصیل در این کشور به راحت ترین راه مهاجرت به آلمان تبدیل شده است و طرفداران بسیاری دارد. دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود می توانند به مدت 18 ماه در این کشور بمانند و با پیدا کردن فرصت های شغلی، اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند.
مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در مقاطع تحصیلی مختلف
از اصلی ترین راه های مهاجرت به آلمان برای متقاضیان ایرانی تحصیل در دانشگاه های این کشور را می توان نام برد. متقاضیان ایرانی با تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه های آلمان و یافتن کار پس از فارغ التحصیلی می توانند مجوز اقامت این کشور اروپایی را دریافت کنند. ذکر این نکته ضروری است که با تحصیل در مقاطع تحصیلی دانشگاه های آلمان متقاضیان نمی توانند مجوز اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. متقاضیان با تمام شدن دوره تحصیلی و یافتن کار می توانند ویزای تحصیلی را به ویزای کاری و در نهایت ویزای اقامت دائم آلمان تبدیل کنند. مهلت و فرصت جستجوی کار پس از فارغ التحصیلی در آلمان از حدود 12 تا 18 ماه است. متقاضیان پس از 3 تا 5 سال کار مداوم و مستمر می توانند برای دریافت مجور اقامت دائم و درنهایت تابعیت آلمان اقدام کنند.
مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی آلمان در مقاطع تحصیلی مختلف
متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های آلمان باید در ابتدا پذیرش تحصیلی را از دانشگاه مورد نظر در آلمان دریافت کنند. برای اخذ پذیرش تحصیلی انتخاب دانشگاه، دریافت مدرک زبان، دارا بودن تمکن مالی کافی و ارسال مدارک و اسناد لازم الزامی است. از جمله مهم ترین مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع تحصیلی دانشگاه های آلمان موارد زیر را می توان نام برد:
- مدارک و سوابق تحصیلی (برای تحصیل در مقطع کارشناسی: مدرک یا گواهی دیپلم دبیرستان و ریزنمره های تحصیلی، برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد: مدرک مقطع کارشناسی به همراه ریزنمره ها، برای تحصیل در مقطع دکترا: مدرک مقطع کارشناسی ارشد به همراه ریزنمره ها)
- گواهی تمکن مالی کافی برای اثبات دارا بودن توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل در مدت اقامت تحصیلی در آلمان (در حدود 11208 یورو برای یک دانشجوی بین المللی)
- پاسپورت با اعتبار کافی
- مدرک مهارت زبان آلمانی یا زبان انگلیسی بر اساس رشته تحصیلی و دانشگاه
- نمره لازم در آزمون ورودی دانشگاه ها
- رزومه علمی تحصیلی به همراه توصیه نامه تحصیلی (برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا)
سرمایه گذاری در آلمان
آلمان چهارمین قدرت اقتصادی دنیا و برترین قدرت اقتصادی در اروپا به شمار می رود. این کشور به دلیل داشتن شرایط مناسب برای رشد و سود دهی یکی از بهترین انتخاب ها برای سرمایه گذاری محسوب می شود. مرسوم ترین روش های سرمایه گذاری در آلمان عبارتند از: ثبت شرکت، کارآفرینی و استارتاپ.
در روش مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری به افراد یک اقامت 3 ساله داده می شود که معمولا پس از آن به اقامت دائم تبدیل می گردد. البته همه روش های سرمایه گذاری منجر به اقامت نمی شوند و از میان این روش ها می توان به ثبت شرکت و دریافت ویزای فریلنسری آلمان اشاره کرد.
ثبت شرکت در آلمان
حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در المان حدود 25 هزار یورو خواهد بود. مهم ترین شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت، داشتن سرمایه کافی و ارائه یک بیزینس پلن قوی می باشد. در این روش افراد باید ثابت کنند که طرح تجاری آن ها سود دهی مناسبی برای این کشور خواهد داشت. متاسفانه دولت آلمان سخت گیری های زیادی در رابطه با بیزینس پلن های ارائه شده اعمال می کند. به طوری که هر ساله تعداد بسیار کمی می توانند از این طریق اقدام نمایند.
روش های مهاجرت به آلمان بر اساس هدف مهاجرت مختلف است. یکی از بهترین راه های مهاجرت به المان ثبت شرکت های تجاری در این کشور است. دریافت مجوز اقامت آلمان و برخورداری از سود راه اندازی طرح های تجاری دو مزیت مهم ثبت شرکت در آلمان است. متقاضیان با خرید خانه و ملک در آلمان نمی توانند مجوز اقامت و تابعیت این کشور را دریافت کنند، اما از طریق ثبت شرکت اخذ اقامت به راحتی امکان پذیر است. از شرایط مهم ثبت شرکت در آلمان می توان دارا بودن طرح تجاری مناسب، دارا بودن سرمایه لازم و دارا بودن تمکن مالی کافی را نام برد. از دلایل مهم متقاضیان ایرانی برای ثبت شرکت در آلمان موارد زیر را می توان نام برد:
تامین هزینه های ثبت شرکت از طریق بانک و دولت
آلمان در راستای تسهیل شرایط برای جذب سرمایه گذاران خارجی اقدام به ارائه مشاوره تجاری برای طرح تجاری و معرفی به بانک و دریافت وام نموده است. علاوه بر این اگر شرکت تجاری ثبت شده با موفقیت راه اندازی نشود، متقاضی نیاز به پرداخت همه هزینه ها ندارد و دولت آلمان برای بازپرداخت هزینه و سرمایه اولیه به متقاضی کمک می کند.
دسترسی به نیروی کاری ماهر و تحصیل کرده
آلمان با جذب نیروهای کاری تحصیل کرده و دارای مهارت های حرفه ای شرایط لازم را برای ثبت، تاسیس و توسعه شرکت های تجاری فراهم می کند.
وجود شرکت های بزرگ و بین المللی
متقاضیان با ثبت شرکت های تجاری در آلمان شرایط همکاری و یا شراکت با شرکت های بین المللی و چند ملیتی را در اختیار دارند. دسترسی به این شرکت های تجاری امکان همکاری یا استفاده از خدمات آن ها برای متقاضیان بین المللی فراهم است.
مزایای ثبت شرکت در آلمان
آلمان از پیشرفته ترین کشورهای اروپایی و جهان دارای جایگاه ارزشمند و بی نظیری از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی است. آلمان یکی از اعضای کشورهای اتحادیه اروپا و گروه G8 و دیگر سازمان های بین المللی معتبر است. متقاضیان ایرانی با ثبت و تاسیس شرکت های تجاری در این کشور از مزایای زیر برخوردار می شوند:
- عدم نیاز به ارائه مدرک زبان آلمانی با دارا بودن مدرک کارشناسی
- استفاده از از یارانه های دولتی برای تاسیس شرکت در مناطق اقتصادی کمتر برخوردار
- رفت و آمد راحت از هر کشور اروپایی به آلمان
- دارا بودن استانداردهای آموزشی و دارا بودن نیروی کاری تحصیل کرده
- دارا بودن سیستم مالی و بانکی کارآمد
- دارا بودن زیرساخت های قوی و فناوری های پیشرفته
- دارا بودن نرخ بسیار پایین فساد اداری و اجتماعی
- کمک به متقاضیان در حوزه آموزش و استخدام
- در دسترس بودن وام های بلندمدت تجاری با حداقل نرخ بهره
- امکان افتتاح شعبه های شرکت در هر یک از کشورهای اتحادیه اروپا
- امکان اخذ مجوز اقامت آلمان برای همسر و فرزندان
- امکان اخذ مجوز اقامت دائم پس از 3 سال فعالیت تجاری موفق
هزینه های ثبت شرکت در آلمان
متقاضیان با دارا بودن شرایط لازم می توانند انواع شرکت ها را در آلمان ثبت و تاسیس کنند. هزینه های ثبت هر شرکت در آلمان متفاوت است. هزینه های ثبت شرکت در آلمان در سال 2022 عبارت است از:
انواع شرکت ها در آلمان | هزینه و شرایط ثبت |
شرکت های UG یا limited liability entrepreneurial company شرکت کارآفرینی با مسئولیت محدود | یک شرکت UG را می توان با حداقل سرمایه سهام 1 یورو تأسیس کرد. اگر چه حداقل هزینه های ثبت شرکت های UG در حدود 300 تا 800 یورو است. متقاضیان علاوه بر هزینه های دفتر اسناد رسمی، هزینههای ثبت کسب و کار از حدود 20 تا 60 یورو و هزینه های ثبت در Handelsregister 150 یورو را نیز باید پرداخت کنند. |
شرکت های GMB یا Partnership Limited by Shares شرکت با مسئولیت محدود | هزینه ثبت شرکت GmbH با توجه به هزینه های دفتر اسناد رسمی و مشاوران مالیاتی متفاوت است. برای ثبت شرکت GmbH دارا بودن حداقل 25.000 یورو سرمایه سهام الزامی است که توسط یک یا چند سهامدار تامین می شود. از این سرمایه باید 12.500 یورو به حساب بانکی واریز شده باشد. سهم سرمایه فردی هر سهامدار باید متفاوت باشد، یک سهامدار باید 20.000 یورو و سهامدار دیگر 5000 یورو پرداخت کند. |
شرکت های AG یا joint-stock company شرکت سهامی خاص | هزینه ثبت شرکت AG در حدود 50.000 یورو است. حداقل سرمایه اولیه کسب و کار شرکت های AG باید 50.000 یورو باشد که یک چهارم مبلغ باید هنگام ثبت شرکت پرداخت شود. |
مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان
کشور آلمان برای مهاجرت سرمایه گذاری از بهترین کشورها است، زیرا با دارا بودن شرایط لازم کارآفرینان می توانند در زمان کوتاهی مجوز اقامت دائم و تابعیت ـآلمان را دریافت کنند. متقاضیان بین المللی و از جمله ایرانی ها از طریق اخذ ویزای کارآفرینی آلمان می توانند پس از 3 سال اقامت دائم آلمان و پس از 6 سال تابعیت و شهروندی آلمان را دریافت کنند. از جمله شرایط اخذ ویزای کارآفرینی موارد زیر را می توان نام برد:
- دارا بودن طرح تجاری جامع با اهداف کاری مشخص
- دارا بودن تجربه و سوابق کاری مرتبط با حوزه تخصصی کارآفرینی
- دارا بودن تاثیر مثبت کارآفرینی بر اقتصاد و بازار آلمان
- امکان استخدام حداقل 5 شهروند آلمانی با راه اندازی طرح کارآفرینی
- تضمین تامین مالی مورد نیاز برای اجرای طرح کارآفرینی از طریق سرمایه سهام یا وام
- عدم سوابق کیفری و جنایی و عدم سوء پیشینه
- اقامت متقاضی در آلمان حداقل 6 سال قبل از ارائه درخواست شهروندی
- دارا بودن حداقل 360.000 یورو برای سرمایه گذاری اجرای طرح کارآفرینی
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
از دیگر راه های مهاجرت به المان برای متقاضیان بین المللی و از جمله ایرانی ها ازدواج با شهروند آلمانی است. متقاضی با ازدواج با شهروند و تبعه آلمانی می تواند در ابتدا مجوز اقامت موقت یک تا ۳ ساله را دریافت کند. اگر در طی این مدت ۳ سال متقاضی با همسر خود در آلمان زندگی مشترک و موفق داشته باشد، می تواند به منظور اقامت دائم آلمان درخواست دهد. در واقع شرط مهم اخذ تابعیت و شهروندی آلمان از طریق ازدواج زندگی مشترک با همسر خود در این کشور است. علاوه بر این متقاضی باید از حداقل ۳ سال، یک سال و نیم اول را در این کشور اقامت داشته باشد تا واجد شرایط اخذ تابعیت شود. پس از گذشت ۳ سال از ازدواج و اخذ اقامت آلمان متقاضی می تواند برای اخذ شهروندی و تابعیت آلمان درخواست دهد.
مهاجرت پرستاران به آلمان در سال 2023
پرستاران ایرانی با دارا بودن شرایط لازم برای مهاجرت به آلمان می توانند مجوز اقامت کاری این کشور را دریافت کنند. حداقل حقوق پرستاران در آلمان سالانه در حدود 44.000 یورو می باشد که درآمد بالایی است. بر این اساس پرستاران می توانند از روش های زیر به آلمان مهاجرت کنند:
از طریق اخذ ویزای پیشنهاد کاری Job Offer
پرستاران برای مهاجرت به آلمان از طریق جاب آفر آلمان باید از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد کار دریافت کنند. از دیگر شرایط اخذ ویزای کار برای پرستاران از این طریق می توان به دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی، دارا بودن سوابق شغلی در حوزه پرستاری و دارا بودن مدرک زبان آلمانی اشاره کرد.
از طریق اخذ ویزای جستجوی کار Job seeker
پرستاران برای اخذ ویزای جاب سیکر آلمان می توانند با اخذ ویزای اقامت موقت وارد این کشور شوند و در مهلت 6 ماهه جستجوی کار به دنبال کار مناسب باشند. دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، سوابق کاری مرتبط با پرستاری و مدرک زبان آلمانی از شرایط مهم اخذ ویزای جستجوی کار برای پرستاران است.
شرایط مهاجرت به آلمان
شرایط مهاجرت به آلمان بسته به روش مهاجرتی متفاوت خواهد بود که در ادامه به بررسی شرایط هر کداماز این روش ها می پردازیم:
روش مهاجرتی | مهم ترین شرایط |
مهاجرت تحصیلی | · داشتن پذیرش ازدانشگاه · مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی · تمکن مالی |
مهاجرت کاری | · داشتن جاب آفر · تمکن مالی · سابقه کار مرتبط · مدرک زبان المانی B1 یا B2 |
مهاجرت از روش سرمایه گذاری | · داشتن بیزینس پلن قوی · داشتن سرمایه اولیه |
لازم به ذکر است، شرایط سنی مهاجرت به آلمان در روش تحصیلی 18 تا 35 سال می باشد، در روش کاری حداکثر 40 سال و در روش سرمایه گذاری حداکثر سنی در نظر گرفته نشده است.
برترین کشورها برای مهاجرت
مهاجرت به آلمان مهاجرت به کانادا مهاجرت به ترکیه مهاجرت به فرانسه مهاجرت به انگلستان
شرایط سنی مهاجرت به آلمان در سال 2023
متقاضیان برای مهاجرت به آلمان باید دارای سن و سال مناسب باشند که این محدودیت های سنی بر اساس هر راه مهاجرتی متفاوت است. محدودیت ها و شرایط سنی آلمان برای مهاجرت در سال 2023 عبارت است از:
روش های مهاجرت به آلمان | شرایط سنی در سال 2023 |
اخذ ویزای کار از روش Job Seeker | از 25 تا 40 سالگی |
اخذ ویزای کار از روش Job Offer | از 18 تا 45 سالگی |
اخذ ویزای کارآموزی اوسبیلدونگ | از 15 تا 25 سالگی |
اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی | تا 28 سالگی |
اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد | تا 28 سالگی |
اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دکتری | تا 40 سالگی |
اخذ ویزای سرمایه گذاری | از 18 سالگی به بالا |
اخذ ویزای ازدواج | از 18 سالگی به بالا |
از طریق پناهندگی در آلمان | محدودیت سنی ندارد اما تا 27 سالگی بهتر است. |
هزینه مهاجرت به آلمان
هزینه مهاجرت به آلمان بسته به روش مهاجرتی، نوع ویزا، تعداد افراد خانواده و … متفاوت می باشد. به طور کلی می توان این هزینه ها را به دو بخش تقسیم کرد:
- تمکن مالی برای هزینه های زندگی
- هزینه های دولتی بررسی پرونده و صدور ویزا
هزینه تمکن مالی برای روش های مختلف مهاجرتی به صورت زیر است:
روش مهاجرتی | تمکن مالی |
ویزای تحصیلی | 10.332 یورو در سال |
ویزای کاری | 10.000 یورو |
ویزای جستجوی کار | 720 یورو در ماه |
ویزای سرمایه گذاری | 20.000 یورو |
وکیل مهاجرت به آلمان در رویال مهاجرت
همان طور که در طول مقاله گفته شد، روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد که افراد باید از شرایط هر کدام آگاهی کامل داشته باشند. داشتن وکیل مهاجرت به آلمان به افراد کمک می کند، پرونده مهاجرتی خود را سریع تر پیش ببرند و احتمال بروز اشتباه را در این مسیر به صفر می رساند. وکلای ما در موسسه رویال مهاجرت با تسلط بر تمامی قوانین روز آلمان، موکل خود را در انتخاب بهترین روش مهاجرتی و دریافت ویزا و اقامت این کشور یاری خواهد کرد.
شرایط اخذ اقامت آلمان
اقامت در آلمان به دو دسته موقت و دائم تبدیل می شود. در هر یک از روش های مهاجرتی پس از چند سال اقامت موقت، افراد می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایند. شرایط اخذ اقامت دائم این کشور عبارتند از:
- داشتن اقامت موقت برای حداقل 5 سال
- توانایی مالی جهت تامین مخارج زندگی خود و خانواده
- پرداخت حداقل 60 ماه بیمه بازنشستگی در آلمان
- داشتن تسلط بر زبان آلمانی و ارائه مدرک در سطح A2
- عدم سوء پیشینه کیفری در آلمان
- داشتن خانه و محل اقامت برای خود و خانواده (متراژ و استاندارد خانه بستگی به ایالت محل زندگی دارد.)
- طی کردن دوره آموزشی ادغام یا Integration course (دوره آموزش زبان و فرهنگ آلمانی)
مدارک لازم برای مهاجرت به آلمان
تهیه مدارک لازم برای مهاجرت به این کشور و یا تحصیل در آن یکی از مهم ترین مراحل می باشد. در صورتی که نقص یا کمبودی در مدارک ارائه شده وجود داشته باشد، امکان ریجکت شدن ویزا وجود دارد. مدارک مورد نیاز برای ارائه به اداره مهاجرت المان عبارتند از:
- پاسپورت معتبر
- عکس پرسنلی گرفته شده در سه ماه اخیر و مورد تائید سفارت
- تکمیل فرم مربوط به ویزای درخواستی
- مدارک هویتی یا کپی ان ها
- مدرک زبانی آلمانی (سطح زبان بسته به روش مهاجرتی)
- سند ازدواج (در صورت تاهل)
- مدارک پایان خدمت، معافیت و یا مجوز خروج برای آقایان
- نامه پذیرش از دانشگاه
- سابقه کاری (برای ویزای کاری)
- مدرک تحصیلی و ریزنمرات (برای ویزای تحصیلی)
- مدرک تمکن مالی
- نامه جاب آفر (برای ویزای کاری)
- رسید پرداخت هزینه های دولتی
مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان
متقاضیان برای مهاجرت به المان باید دارای مدرک زبان آلمانی باشند، گرچه برای تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان این کشور ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6 نیز الزامی است. در واقع مهاجرت به آلمان بدون ارائه مدرک زبان آلمانی امکان پذیر نمی باشد. ارائه مدارک زبان آلمانی زیر بر اساس راه های مهاجرت به المان ضروری است:
مدرک زبان آلمانی مورد تایید و معتبر سفارت آلمان در سال 2023-2024 | برای چه متقاضیانی لازم است؟ |
مدرک آزمون TELC | برای متقاضیانی که قصد تحصیل در رشته های علوم پزشکی، پرستاری و دیگر رشته های پزشکی را دارند. |
مدرک آزمون موسسه گوته Goethe | برای متقاضیانی که قصد دریافت تابعیت و شهروندی آلمان را دارند. |
مدرک آزمون Testdaf | برای متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاه های آلمان را دارند. |
مدرک آزمون DHS | برای متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاه های آلمان به زبان آلمانی را دارند و برای متقاضیان اخذ ویزای کاری آلمان الزامی است. |
مدرک آزمون OSD | برای متقاضیانی که برای مهاجرت به آلمان قصد اثبات تسلط به زبان آلمانی را دارند. |
مدرک آزمون DTZ | برای متقاضیانی که قصد اثبات مهارت و تسلط به زبان آلمانی در سطح B1 را دارند. |
ویزای همراه برای مهاجرت به آلمان
متقاضیانی که از روش های مهاجرت به آلمان مانند تحصیل در دانشگاه های این کشور، سرمایه گذاری، اخذ ویزای کاری، اخذ ویزای ازدواج و غیره موفق به دریافت مجوز اقامت آلمان می شوند، می توانند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه دریافت کنند. متقاضی می تواند برای فرزندان زیر 16 سال خود و فرزندان بالاتر از 18 سال در صورت مشکل جسمی و معلولیت و همچنین همسر خود ویزای همراه دریافت کند. متقاضیان برای اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود باید دارای شرایط زیر باشند:
- دارا بودن مجوز اقامت قانونی آلمان یا مجوز اقامت اتحادیه اروپا و یا کارت آبی اتحادیه اروپا
- دارا بودن گواهی تمکن مالی ماهانه در حدود 861 یورو
- دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی حداقل سطح A1
آیا آلمان تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد؟
کشور آلمان از جمله کشورهایی است که تابعیت دوگانه یا مضاعف را به رسمیت نمی شناسد و در بسیاری شرایط متقاضیان برای اخذ تابعیت این کشور باید تابعیت فعلی خود را ترک کنند. اما در برخی موارد بسیار خاص، مقامات آلمانی ممکن است به متقاضی اجازه دهند که هر دو تابعیت را حفظ کند و تابعیت قبلی خود را ترک نکند. به عنوان مثال، اگر کشور مبدأ ترک تابعیت را برای متقاضی غیرممکن بداند، متقاضی می تواند تابعیت دوگانه خود را حفظ کند.
مزایا و معایب زندگی در آلمان
متقاضیان با مهاجرت به آلمان از روش های مختلف می توانند از مزایای فراوان اقامت، زندگی و کار در این کشور برخوردار شوند. البته اقامت و زندگی در آلمان با مشکلاتی نیز همراه است که در کنار مزایای شگفت انگیز آن معمولاً ندیده گرفته می شود. در این بخش به ارائه مزایا و معایب زندگی در آلمان می پردازیم:
مزایا
- قانون مداری و پایین بودن سطح فساد و جرم و جنایت
- وجود بیمه های عالی و امنیت شغلی
- امکان اخذ مجوز اقامت برای اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال
- امکان زندگی در کشوری با بالاترین استانداردها و کیفیت زندگی
- بالا بودن سطح خدمات اجتماعی، آموزش و تحصیل، فرصت های شغلی و مراقبت های بهداشتی
- امکان اخذ پاسپورت آلمان پس از 6 تا 8 سال اقامت و دسترسی بدون ویزا به بیش از 145 کشور در سراسر جهان
- دسترسی به کشورهای اتحادیه اروپا و کار و سرمایه گذاری در این کشورها
- دسترسی به بازار کار اتحادیه اروپا
- حق رای به دولت آلمان و پارلمان اروپا
- امکان انتقال شهروندی آلمان به نسل های بعد به طور خودکار
معایب
- دشواری فراگیری زبان آلمانی
- وجود تفاوت های فرهنگی با دیگر کشورهای اروپایی
- وجود بوروکراسی و کاغذبازی های اداری
- دشواری و سختی عادت به قوانین و مقررات شهری و اجتماعی
- بالا بودن هزینه زندگی و اجاره خانه و آپارتمان در شهرهای بزرگ
خدمات موسسه رویال مهاجرت
هر سال بسیاری از متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به آلمان اقدام می کنند. از میان تعداد زیادی از این متقاضیان بسیاری موفق به اخذ ویزای اقامت آلمان نمی شوند، چون از شرایط مهاجرت به این کشور برتر اروپایی اطلاع ندارند. توصیه ما مشاوران موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت به همه این متقاضیان این است که با وکلا و مشاوران آگاه ما مشاوره کنند. مشاوران موسسه ما به عنوان بهترین موسسه مهاجرت به آلمان با آگاهی از شرایط اخذ اقامت تحصیلی و کاری راهنمایی های سودمندی به متقاضیان ارائه دهند. از جمله خدمات موسسه ما برای مهاجرت به آلمان، کمک در تهیه مدارک لازم، تهیه انگیزه نامه تحصیلی، کمک و مشاوره برای یافتن بهترین روش مهاجرت بر اساس شرایط متقاضی و اخذ ویزای اقامت در کوتاه ترین زمان می باشد. اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید، مشاوره با گروه کارشناسان متبحر و باسابقه موسسه ما راهگشای مشکل شماست.
سخن پایانی
یکی از بهترین روش های مهاجرت به المان، مهاجرت کاری می باشد که در سال های اخیر به دلیل نیاز این کشور به نیروی کار بیشتر شده است. افراد برای مهاجرت به این کشور باید شرایط مورد نیاز را فراهم کنند، که بسته به روش مهاجرتی متفاوت خواهد بود. از مهم ترین شرایط مهاجرت به این کشور می توان به مدرک زبان و تمکن مالی اشاره کرد.
در صورتی که تمایل به مهاجرت به آلمان را دارید، می توانید به کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت مراجعه نموده و پرونده خود را به دست وکلای توانای ما بسپارید. همچنین می توانید سوالات و ابهامات خود را در این زمینه در پایان همین مقاله مطرح کنید تا کارشناسان ما پاسخ گوی آن باشند. با ما تماس بگیرید.