مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به برخی کشور ها نظیر آلمان، محسوب می شود که مورد توجه بسیاری از افراد در سراسر جهان قرار گرفته است. آلمان از شرایط اقتصادی مناسبی برخوردار است و گزینه ای مناسب برای سرمایه گذاری متقاضیان خارجی به شمار می رود. مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری یکی از روش های افزایش سرمایه و همچنین اخذ اقامت در این کشور محسوب می گردد. افرادی می توانند در این کشور سرمایه گذاری کنند که از سرمایه مناسبی برخوردار باشند. در این مقاله می خواهیم در مورد مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و اخذ اقامت در این کشور صحبت کنیم. اگر شما هم قصد مهاجرت و سرمایه گذاری در این کشور را دارید، می توانید این مقاله را مطالعه کنید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.
مزایای سرمایه گذاری در آلمان
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری از مزایای متعددی برخوردار است. همان طور که در قسمت های قبلی به آن اشاره شد، آلمان یکی از بهترین مقاصد سرمایه گذاری محسوب می شود و سرمایه گذاری در این کشور نه تنها باعث حفظ سرمایه افراد می شود، بلکه افزایش سرمایه و سودآوری را نیز به دنبال خواهد داشت. در قسمت های قبلی اشاره شد که برخی روش های سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت این کشور می شوند. از این رو از مزایای اصلی مهاجرت به آلمان برای سرمایه گذاری، باید به دریافت اقامت این کشور اشاره کرد.
سرمایه گذاران در آلمان برای سرمایه گذاری، دستشان باز است، چرا که این کشور پر از بازار های متنوع می باشد. در صورتی که افراد در آلمان کسب و کار راه اندازی کنند، لنگ نیروی کار نخواهند ماند، به این دلیل که در این کشور نیروی کار متخصص به خصوص مهاجر به وفور یافت می شود.
سرمایه گذاران در مسائل مالی می توانند روی کمک دولت آلمان حساب باز کنند و وام های مختلفی را دریافت نمایند. دولت المان از سرمایه گذاران خارجی حمایت می کند. به دلیل وجود ثبات اقتصادی بالا، احتمال ورشکستگی و از دست رفتن سرمایه نزدیک به صفر است و سرمایه افراد به طرز قابل توجهی رشد خواهد کرد.
این کشور دارای فرهنگ تجاری بالایی است و فعالیت های استارتاپی، کاملا جای خود را در میان تجارت آلمان باز کرده اند و متقاضیان از این لحاظ احساس غریبی نمی کنند. افراد با راه اندازی کسب و کار در آلمان، شانس سرمایه گذاری در چهارمین قدرت اقتصادی دنیا و برترین قدرت اقتصادی اروپا را خواهند داشت.
اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری
متقاضیان می توانند از طریق برخی روش های سرمایه گذاری در آلمان، اقامت این کشور را دریافت کنند. از جمله این روش ها می توان به کارآفرینی و ثبت شرکت در آلمان اشاره کرد. در این روش از سرمایه گذاری افراد باید کسب و کاری راه اندازی کنند که برای دولت آلمان سود آوری قابل ملاحظه ای داشته باشد و به اقتصاد این کشور نفع برساند. اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان به این صورت است که افراد با تاسیس شرکت و کارآفرینی در آلمان می توانند یک اقامت سه ساله دریافت کنند و بعد از گذشت این مدت زمان، درصورتی که فعالیت شرکت موفقیت آمیز بود، اقامت دائم آلمان را اخذ نمایند. نا گفته نماند که با دریافت ویزای سرمایه گذاری آلمان، خانواده افراد نیز می توانند اقامت این کشور را داشته باشند. پس از گذشت مدت 6 سال، متقاضیان می توانند تابعیت آلمان را دریافت کنند و رسما به عنوان شهروند آلمانی شناخته شوند.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به آلمان، یکی از مسیر هایی است که افراد می توانند برای مهاجرت به این کشور انتخاب کنند. از طریق همین روش سرمایه گذاری نیز، روش های متفاوتی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد. یکی از این روش ها راه اندازی کسب و کار در آلمان می باشد که فقط با دریافت جواز های صنفی مربوطه انجام می شود. روش دیگر مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، ثبت شرکت در این کشور می باشد. برای این کار می توان انواع شرکت های مسئولیت محدود و شرکت های تضامنی را با حداقل سرمایه 25.000 یورو تاسیس کرد.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، با روش راه اندازی نمایندگی و شعبه در این کشور نیز امکان پذیر می باشد. در واقع سرمایه گذارانی که یک شرکت در کشور خود دارند، می توانند برای رشد و گسترش فعالیت خود یک شعبه مستقل و یا وابسته در آلمان تاسیس نموده و از این طریق امکان مهاجرت و اخذ اقامت آلمان را فراهم نمایند. یکی از مزیت های اصلی مهاجرت از روش سرمایه گذاری به آلمان، این است که افراد می توانند خانواده خود را نیز هم زمان همراه داشته باشند و برای آن ها اقامت دریافت کنند.
به طور کلی روش های مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری در ادامه آورده شده اند:
سرمایه گذاری آلمان از طریق خرید ملک
یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، خرید ملک در این کشور می باشد. معمولا افراد برای هدف های مختلفی اقدام به سرمایه گذاری در خارج از کشور می نمایند، اما این نکته را باید در نظر داشت که با هر روش سرمایه گذاری امکان دریافت اقامت آلمان وجود ندارد. کشور آلمان در زمینه ملک و ساختمان دارای سود دهی مناسبی است و به دلیل ثبات اقتصادی که در این کشور برقرار است، می توان بدون نگرانی از دست دادن سرمایه اقدام به سرمایه گذاری در زمینه املاک و مستغلات نمود. از این رو می توان گفت سرمایه گذاری از طریق خرید ملک، یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری می باشد، اما اگر هدف افراد از این کار، دریافت اقامت آلمان باشد باید بگوییم امکان آن وجود ندارد.
قیمت ملک نسبت به سایر کشور های اروپایی پایین تر است. از طرفی به خاطر رشد جمعیت، تقاضای املاک نیز بالا رفته است. همچنین در آلمان می توان به راحتی امکانات مالی را فراهم کرده و از طریق وام های کم سود، اقدام به خرید ملک نمود. مالیات املاک در کشور آلمان بسیار اندک است. همه این موارد سبب شده است، خرید ملک در آلمان به یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری تبدیل شود.
ثبت شرکت در آلمان
از دیگر روش های مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، می توان به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت در این کشور اشاره کرد. آلمان یکی از صنعتی ترین کشور های جهان است و همواره به دنبال رشد بیشتر خود در این زمینه بوده است. دولت آلمان از کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی استقبال می کند و حمایت های زیادی را به عمل می اورد. برای ثبت شرکت در این کشور، متقاضیان باید سرمایه ای حدود 3 تا 4 هزار یورو داشته باشند که بعد از ثبت شرکت، سرمایه اولیه ای حدود 25 تا 30 هزار یورو مورد نیاز خواهد بود. یکی از اصلی ترین شرایط ثبت شرکت و ادامه فعالیت آن در آلمان این است که طرح تجاری افراد، برای این کشور سوددهی مناسب را داشته باشد. در صورت ادامه سودآوری، افراد می توانند اقامت خود را در آلمان تمدید کرده و به فعالیت خود ادامه دهند.
خرید بیزینس در آلمان
متقاضیانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند می توانند از روش خرید بیزینس در این کشور نیز اقدام به مهاجرت نمایند. این روش برای سرمایه گذاری مفید تر از راه اندازی شرکت می باشد، چرا که فرد یک بیزینس آماده را خریداری می کند و سریع تر به سود آوری می رسد. روش خرید بیزینس در آلمان به این صورت است که فرد پس از انتخاب بیزینس مورد نظر خود، به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه می کند تا سهام را از فروشنده به نام خود دریافت کند. افراد برای خرید بیزینس در المان می توانند به صورت غیر حضوری اقدام کنند و از طریق یک وکیل مهاجرت به آلمان، امور مربوطه را انجام دهند. هزینه هایی که متقاضیان باید برای خرید بیزنس بپردازند عبارتند از: هزینه خرید بیزینس، هزینه ثبت تغییرات از 60 تا 300 یورو، هزینه ثبت کسب و کار از 15 تا 55 یورو و هزینه های دفنر اسناد رسمی.
کارآفرینی در آلمان
متقاضیان کارآفرینی در آلمان می توانند از دو طریق اقدام کنند. یک روش این است که از روش های دیگری همچون تحصیلی، کاری و یا ازدواج وارد آلمان شده و در آن محیط، اقدام به کارآفرینی نمایند و در روش دوم افراد می توانند از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی وارد آلمان شوند. در روش دوم متقاضیان باید دولت آلمان را با ارائه یک بیزینس پلن قوی مجاب کنند که کسب و کار آن ها سودآوری مناسبی دارد. همچنین باید ثابت کنند که از طریق این کسب و کار می توانند اشتغال زایی ایجاد کرده و به چرخه اقتصادی کشور کمک کنند. اتاق بازرگانی دولت آلمان در این زمینه سخت گیری های زیادی نموده و طرح تجاری افراد را به دقت بررسی می کند و در صورت اطمینان از سودآوری لازم، مجوز سرمایه گذاری را به افراد می دهد.
روشهای سرمایهگذاری در آلمان که به ویزا، مهاجرت و اقامت ختم نمیشوند
سرمایه گذاری کردن در کشور پیشرفته ای همچون آلمان، رویای بسیاری از افراد در سراسر جهان می باشد. سرمایه گذاران خارجی اغلب تمایل دارند که سرمایه خود را جایی خرج کنند که سودآوری خوبی برای آن ها داشته باشد که آلمان این موقعیت را فراهم نموده است. اما باید به این نکته توجه داشت که مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری با هر روشی امکان پذیر نخواهد بود. در واقع خیلی از روش های سرمایه گذاری، صرفا فقط سرمایه گذاری می باشند و نمی توان از طریق آن ها ویزایی دریافت کرد، به این کشور مهاجرت نمود و یا حتی اقامت گرفت. در ادامه به معرفی این روش ها خواهیم پرداخت:
خرید خانه در آلمان و زمین
متقاضیان خارجی می توانند در کشور آلمان، املاک و مستغلات خریداری کنند و هیچ محدودیتی در این زمینه نخواهد داشت. اما نکته قابل توجه اینجاست که نمی توان از طریق خرید ملک در آلمان به اقامت این کشور دست یافت. در واقع سرمایه گذاری از طریق خرید خانه در آلمان، برای افرادی مناسب است که از روش های دیگر، اقامت این کشور را اخذ کرده باشند و یا افرادی که فقط قصد افزایش سرمایه خود را داشته باشند. در غیر این صورت برای دریافت اقامت آلمان از این طریق، نمی توان اقدام کرد. ایرانی ها می توانند برای اخذ اقامت از طریق خرید ملک، به کشور هایی همچون پرتغال، یونان و اسپانیا مهاجرت نمایند.
خرید سهام
از دیگر روش هایی که افراد نمی توانند از طریق آن به اقامت آلمان دست یابند، خرید سهام در این کشور می باشد. سرمایه گذاران فقط می توانند به خرید سهام در آلمان، به چشم یک سرمایه گذاری نگاه کنند. در این روش متقاضیان می توانند هر وقت که مایل بودند، سهام خود را به فروش برسانند. لازم به ذکر است به دلیل ریسک های موجود و نوساناتی که در بازار وجود دارد، خرید سهام در بازار یک کشور خارجی، می تواند غیر منطقی به نظر برسد. از طرفی تضمینی برای سودآوری این روش سرمایه گذاری وجود ندارد و هر لحظه ممکن است افراد سرمایه خود را از دست بدهند و یا سود کنند.
خرید ETF
Exchange-Traded Fund یا صندوق قابل معامله که به اختصار ETF نامیده می شود، یک سبد اوراق بهادار است که می توان اقدام به معامله آن در بورس نمود. این اوراق بهادار نسبت به سهام های معمولی، قیمت پایین تری دارند و از تنوع بیشتری برخوردار هستند. به طور کلی این صندوق ها سود خوبی دارند، اما خرید و فروش آن ها نسبت به سهام های معمولی سخت تر است به طوری که فقط افراد حرفه ای می توانند به خرید و فروش این صندوق ها بپردازند. در این مورد این سهام ها نیز باید بگوییم که خرید آن ها نه امکان مهاجرت به آلمان را به افراد می دهد و نه ویزای سرمایه گذاری از این طریق صادر می شود. از آن گذشته حتی اگر بخواهیم به چشم سرمایه گذاری نیز به این روش نگاه کنیم، گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری در خارج از کشور نخواهد بود.
حساب پسانداز
مهاجرت به آلمان از طریق باز کردن حساب پس انداز در این کشور، غیر ممکن است. در واقع افتتاح یک حساب بانکی در این کشور، فارغ از مبلغی که در آن وجود دارد، اصلا سرمایه گذاری به حساب نمی آید. در نتیجه به طور کلی عملا نمی توان از این روش به عنوان یک روش مهاجرتی به آلمان استفاده کرد. حال اگر بگوییم که ما جنبه سودآوری و افزایش سرمایه این روش را می خواهیم. در این صورت هم باید گفت، سود های متعلق به حساب های بانکی در آلمان سالانه صفر تا یک درصد است. یعنی در بهترین حالت و در صورت نبود تورم، سرمایه گذار هیچ سودی نخواهد کرد. از این رو توصیه می شود این راه مهاجرت را کلا کنار بگذارید.
خرید اوراق قرضه
یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در آلمان، خرید اوراق قرضه می باشد. این روش سرمایه گذاری این گونه است که متقاضی مبلغی را به عنوان قرض، به بانک ها و یا یک سری شرکت ها می دهد و پس از پایان مدت قرارداد، اصل پول را به همراه مبلغ سود آن پس می گیرد. این روش سرمایه گذاری، روش سودآوری است و در بلند مدت سود ده بوده و ریسک کم تری نسبت به خرید سهام دارد. تنها مسئله ای که در این نوع سرمایه گذاری وجود دارد، بالا بودن سرمایه مورد نیاز می باشد. سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه در آلمان نیز همچون روش های ذکر شده در قسمت های قبلی، منجر به اخذ اقامت این کشور نخواهد شد. از این رو افراد باید به سراغ روش هایی بروند که بتوان از طریق آن ها اقامت آلمان را دریافت نمود.
سرمایهگذاری غیرفعال (Passive Investment)
سرمایه گذاری غیر فعال به معنی خرید و نگهداری دارایی ها برای بلند مدت می باشد. این روش سرمایه گذاری دارای ریسک کم تری است و معمولا برای بلند مدت برنامه ریزی می شود. این در حالی است که سرمایه گذاری فعال بر روی اوراق بهادار متمرکز می باشد. استفاده از این روش سرمایه گذاری نیز کمکی به مهاجرت افراد به آلمان و دریافت اقامت این کشور نخواهد کرد.
مراحل اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری
متقاضیانی که علاقمند به مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و دریافت اقامت این کشور هستند، باید مراحل لازم برای این کار را به دقت دنبال کنند. قبل از اقدام برای هر کاری جهت مهاجرت، لازم است ابتدا افراد تحقیقات کاملی در مورد الزامات سرمایه گذاری در آلمان و روش مهاجرت به این کشور نمایند. اگر بخواهیم مسیر اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری را مشخص کنیم باید به موارد زیر اشاره نماییم:
- ابتدا متقاضی باید با مشاوران مجموعه های مهاجرتی و همچنین وکلای تجاری مشورت کند و شرایط کامل سرمایه گذاری در این کشور را به همراه افراد متخصص بررسی نماید.
- در قدم بعدی افراد باید یک بیزنیس پلن قوی (طرح توجیهی) و جذاب تهیه کنند و آن را به اتاق بازرگانی آلمان ارائه دهند. این بیزینس پلن باید بتواند دولت این کشور را قانع کند که سود آوری خوبی برای کشور خواهد داشت.
- پس از تائید بیزینس پلن متقاضی توسط اتاق بازرگانی آلمان، فرد باید به دنبال گرفتن مجوز های لازم و امور اداری قبل از مهاجرت باشد.
- در گام بعدی، متقاضی باید مدارک خواسته شده از سوی وزارت آلمان را تهیه کرده و با مراجعه به سفارت آلمان در کشور خود، این مدارک را برای تهیه ویزا تحویل دهد.
- پس از صدور ویزا، متقاضی باید آماده رفتن شود و مهاجرت نماید. سپس در آلمان کسب و کار خود را راه اندازی کرده و کار های اداری که باید بعد از مهاجرت انجام شود را پیگیری کند.
- پس از راه اندازی کسب و کار مورد نظر در آلمان، فرد می تواند اقامت موقت این کشور را دریافت کرده و مشغول به فعالیت در تجارت خود شود.
- در صورتی که کسب و کار سرمایه گذار، موفقیت آمیز باشد و فعالیت های تجارت، طبق بیزینس پلن ارائه شده پیش برود، متقاضی می تواند با مراجعه به سفارت آلمان، اقدام به دریافت اقامت دائم خود در این کشور نماید.
- پس از گذشت چند سال از اقامت دائم در آلمان، متقاضی حالا می تواند برای گرفتن پاسپورت و تابعیت آلمان اقدام نماید و به عنوان یک شهروند آلمانی شناخته شود.
آیا با سرمایه گذاری در آلمان میتوانم همسر و فرزندانم را با خود ببرم؟
یکی از دغدغه های افراد برای مهاجرت به کشور های خارجی که همواره وجود دارد، امکان همراهی خانواده افراد می باشد. دوری از خانواده در مهاجرت، می تواند یکی از سخت ترین مشکلات برای مهاجران باشد. اما خوشبختانه دولت آلمان این مسئله را حل کرده و ویزای همراه را به عنوان یک راه حل به متقاضیان خارجی ارائه نموده است. متقاضیان با مهاجرت به المان از طریق سرمایه گذاری، می توانند به صورت هم زمان و یا بعد از اقامت خود، اقدام به دریافت ویزا برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نمایند.
اعضای خانواده متقاضی سرمایه گذار بعد از مهاجرت به آلمان، اجازه کار کردن و تحصیل در آلمان را خواهند داشت و پس از 5 سال اقامت در این کشور می توانند اقدام به دریافت اقامت دائم آلمان نمایند. لازم به ذکر است یکی از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، برای همسر و فرزندان متقاضی، داشتن تسلط به زبان آلمانی در سطح A1 می باشد.
معایب سرمایه گذاری در آلمان
در کنار مزایای سرمایه گذاری در آلمان، یک سری معایب نیز وجود دارد که باید به آن ها نیز توجه نمود. به این دلیل که دانستن معایب سرمایه گذاری در این کشور قبل از اقدام به هر کاری، سبب می شود افراد تصمیمی آگاهانه تر برای افزایش سود دهی و حفظ سرمایه خود اتخاذ کنند. یکی از اصلی ترین معایب مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، یاد گرفتن زبان آلمانی می باشد، چرا که این زبان، زبان ساده ای نیست و یادگیری آن برای افراد دشوار است.
سفارت آلمان معمولا شلوغ است و متقاضیان زیادی دارد، که این مسئله موجب می شود فرایند دریافت ویزا و گرفتن وقت سفارت به یک پروسه طولانی تبدیل شود. قوانین کار در آلمان بیشتر به نفع نیروی کار است تا کارفرما و این مسئله سبب می شود منافع شرکت ها کم تر شود.
سرمایه گذاری در آلمان هزینه های بالایی دارد و در کل گران است. از طرفی این کشور قوانین پیچیده ای در دریافت مالیات از کسب و کار ها دارد که گاهی ممکن است آزار دهنده باشد. روند سرمایه گذاری در آلمان کاغذ بازی های زیادی دارد، زیرا راه اندازی کسب و کار از قوانین سفت و سختی برخوردار است. به عنوان عیب آخر باید بگوییم که دولت آلمان برای موافقت با بیزینس پلن سرمایه گذاران، سخت گیری های زیادی اعمال می کند.
دریافت اقامت دائم و تابعیت از طریق سرمایه گذاری در آلمان
همان طور که قبلا به آن اشاره شد، بسیاری از افراد، مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری را انتخاب می کنند تا بتوانند از این طریق به شهروندی و اخذ تابعیت آلمان دست یابند. در این رابطه باید بگوییم که افراد می توانند پس از یک دوره سه ساله، در صورت موفقیت در کسب و کار راه اندازی شده و مطابقت فعالیت آن ها با بیزینس پلنی که به دولت آلمان ارائه کرده اند، اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. آلمان اهمیت زیادی به اقتصاد خود قائل است و طرح هایی که سودآوری خوبی برای اقتصادش نداشته باشند را متوقف می کند، از این رو همواره در نظر داشته باشید که شرایط اقامت در آلمان از طریق سرمایه گذاری، سودآوری طرح اقتصادی برای این کشور خواهد بود.
حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت
بسیاری از متقاضیان برای مهاجرت به المان از طریق سرمایه گذاری، این سوال برایشان پیش می آید که چقدر باید سرمایه داشته باشند تا بتوانند در آلمان سرمایه گذاری نمایند. در واقع یکی از مهم ترین پیش نیاز ها برای سرمایه گذاری در آلمان، دارا بودن حداقل سرمایه ای است که اداره مهاجرت آلمان مشخص کرده است. در ابتدای راه لازم است متقاضیان حداقل حدود 25.000 یورو به عنوان سرمایه اولیه در حساب خود داشته باشند. نا گفته نماند که هزینه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به آلمان، فقط به همین رقم محدود نمی شود و افراد متقاضی باید هزینه های دیگری را هم در طول سال پرداخت نمایند. مخارج سالیانه شرکت که افراد باید برای آن ها نیز سرمایه داشته باشند عبارت است از:
- هزینه اجاره یک ساله یک دفتر
- حقوق یک سال کارمندان استخدام شده
- سایر هزینه های احتمالی از جمله: تبلیعات، تعمیرات، خرید تجهیزات و …
برترین کشور ها برای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در آلمان سرمایه گذاری در کانادا سرمایه گذاری در ترکیه سرمایه گذاری در فرانسه سرمایه گذاری در اسپانیا سرمایه گذاری در سوئد سرمایه گذاری در انگلیس سرمایه گذاری در دانمارک سرمایه گذاری در اتریش سرمایه گذاری در هلند سرمایه گذاری در ایتالیا سرمایه گذاری در آمریکا سرمایه گذاری در مجارستان
سرمایه گذاران خارجی در آلمان چه میزان مالیات میپردازند؟
یکی از قوانینی که سرمایه گذاران در آلمان باید آن را رعایت کنند، پرداخت مالیات می باشد. افراد برای دریافت اقامت آلمان، از طریق سرمایه گذاری اقدام نموده اند و این اقدامات آن ها شامل مالیات خواهد شد که باید پرداخت کنند. در آلمان نرخ مالیات برای مدتی طولانی ثابت بوده و حتی کاهش نیز داشته است که این یکی از نکات مثبت سرمایه گذاری در آلمان به شمار می رود. در المان برای انواع مختلف اقدامات، مالیات های متفاوتی وجود دارد. متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند، می توانند با کسب اطلاع از میزان مالیات در آلمان، برای مهاجرت و سرمایه گذاری در این کشور تصمیم گیری نمایند. به طور کلی درآمد سرمایه در آلمان، مالیات 25 درصدی خواهد داشت.
دریافت وام جهت سرمایه گذاری متقاضیان در آلمان
یکی از مزایایی که سرمایه گذاران در آلمان می توانند از آن بهره مند شوند، دریافت وام برای راه اندازی کسب و کار می باشد. افراد می توانند برای سرمایه گذاری در آلمان، وام های یارانه ای عمومی دریافت کنند. این نوع وام ها به این صورت هستند که بانک های دولتی به سرمایه گذاران در المان، وام هایی با سود بسیار کم ارائه می کنند که می تواند بسیار کمک کننده باشد. از انواع دیگر وام ها می توان به وام های دولتی که به خریداران ملک در این کشور تعلق می گیرد اشاره کرد. از این رو افرادی که قصد خرید ملک در آلمان را دارند می توانند از وام های مربوطه بهره مند شوند.
مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در آلمان
برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، متقاضیان باید مدارک لازم را ارائه دهند. بسته به نوع سرمایه گذاری و کسب و کاری که قرار است راه اندازی شود، مدارک مورد نیاز متفاوت خواهد بود. با این حال برخی مدارک کلی که برای سرمایه گذاری در این کشور مورد نیاز می باشد در ادامه آورده شده است:
- مدارک شناسایی و هویتی
- پاسپورت معتبر با حداقل سه ماه اعتبار
- کپی پاسپورت
- گواهی تمکن مالی
- بیمه درمانی
- فیش حقوقی سه ماه گذشته و یا قرارداد کاری
- گردش سه ماهه حساب بانکی
- ارائه قرارداد اجاره منزل و تعیین کردن محل اقامت (باید ثابت کنید در آلمان محلی برای اقامت دارید.)
- دو قطعه عکس پرسنلی
- رسید پرداخت هزینه ویزا (60 یورو)
- ارائه اجاره نامه و یا گواهی مالکیت محل اشتغال
- دعوت نامه شرکت در صورت سرمایه گذاری در ثبت شرکت
- دعوت نامه معتبر از شرکای تجاری آلمانی
- مدارک تحصیلی به همراه ترجمه
- رزومه
- مدارک سابقه کاری به همراه ترجمه
- بیزینس پلن یا طرح تجاری
- گواهی سوء پیشینه
ویزای سرمایه گذاری آلمان
ویزای سرمایه گذاری آلمان به روشهای مختلفی قابل دریافت است. متقاضیان میتوانند از طریق ثبت شرکت، استارت آپ، خرید ملک، خرید بیزنس، خرید اوراق قرضه، خرید سهام، فرنچایز، تمکن مالی و کارآفرینی برای دریافت ویزای سرمایهگذاری اقدام کنند.
برای اینکه ویزای سرمایه گذاری آلمان منجر به اخذ اقامت شود، متقاضیان باید یک طرح تجاری قدرتمند و آیندهدار را به دولت ارائه دهند. داشتن تمکن مالی نیز یکی از الزامات آغاز فرآیند اخذ ویزای سرمایهگذاری است.
متقاضیانی که قصد اخذ چنین ویزایی دارند، باید حداقل 18 و حداکثر 45 سال داشته باشند. داشتن دانش زبان آلمانی برای بیشتر ویزاهای سرمایهگذاری، ضروری است. به طور کلی، برخی از روشهای سرمایهگذاری در آلمان بهترین راههای اخذ اقامت این کشور هستند. درصورت داشتن شرایط لازم مثل سن، تحصیلات، تمکن مالی و ایده نوآورانه میتوانید از یکی از روشهای سرمایهگذاری استفاده و به آلمان مهاجرت کنید.
استاندارد های آلمان در زمینه سرمایه گذاری
یکی از فاکتور های مهمی که افراد باید برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری مد نظر قرار دهند، استاندارد های سرمایه گذاری در این کشور می باشد. در واقع افراد باید طبق این استاندارد ها برای سرمایه گذاری در آلمان و انتقال سرمایه خود به این کشور تصمیم گیری نمایند. این فاکتور ها تاثیر به سزایی در افزایش و یا افت سرمایه افراد خواهند داشت. استاندارد های سرمایه گذاری فاکتور های مختلف سیاسی، قضائی و اقتصادی را شامل می شود.
داشتن ثبات سیاسی و نبود مشکلات داخلی و خارجی، یکی از مهم ترین مواردی است که سرمایه گذار باید برای سرمایه گذاری به آن دقت نماید. خبر خوب این است که روابط سیاسی بین ایران و آلمان از سال های گذشته، مثبت بوده و قرارداد های مختلفی بین این دو کشور منعقد شده است. از طرفی برخورداری از سیستم قضائی سالم موجب می شود، سرمایه گذار این اطمینان را داشته باشد، که در صورت ایجاد مشکلات حقوقی می تواند حقوق خود را درخواست نماید.
همچنین مرجعی برای رسیدگی به درخواست سرمایه گذار وجود دارد. در نهایت سیستم اقتصادی نیز تاثیر بسیاری در سرمایه گذاری افراد در کشور های خارجی دارد. اقتصاد قدرتمند آلمان به سرمایه گذار این امکان را می دهد که در سرمایه گذاری به سود قابل توجهی دست یابد. در ادامه به بررسی استاندارد های آلمان در زمینه سرمایه گذاری خواهیم پرداخت:
نرخ کنترل فساد در آلمان
نرخ کنترل فساد در اقتصاد یک کشور، تاثیر قابل توجهی بر روی امنیت سرمایه گذاری در آن کشور خواهد داشت. کنترل میزان فساد در یک کشور می تواند از تاثیر منفی افراد دارای قدرت بر روی اقتصاد آن کشور جلوگیری کند. در واقع این شاخص نشان دهنده دخالت دولت و افراد وابسته به دولت در امور خرد و کلان کشور می باشد. بازه عددی این فاکتور بین 2.5- تا 2.5+ می باشد و هر چقدر این عدد مثبت تر باشد، سیستم قضایی در آن کشور از سلامت و شفافیت بیشتری برخوردار است. نرخ این فاکتور در سال 2017 حدود 1.84 بوده است.
نرخ مصادره اموال در آلمان
نرخ مصادره اموال یکی دیگر از فاکتور هایی است که برای سرمایه گذاری باید توجه ویژه ای بر آن داشت. این فاکتور در روش های سرمایه گذاری از جمله خرید ملک و ثبت شرکت، بیشتر خود را نشان می دهد. ریسک مصادره اموال از عدد یک تا 7 تعیین شده است که هر چه این عدد به یک نزدیک تر باشد، سرمایه گذاری در آن کشور امنیت بالا تری خواهد داشت. این فاکتور نشان دهنده برخورد مالی یک کشور با سرمایه اتباع بیگانه ای است که در آن جا سرمایه گذاری نموده اند. در واقع نرخ مصادره اموال نشان می دهد که سیستم قضائی یک کشور، در خصوص سلب اموال سرمایه گذار با تغییر شرایط سیاسی و یا قانون، چه عکس العملی نشان می دهد. این نرخ در کشور آلمان برابر 1 می باشد که نشان دهنده کم ترین میزان ریسک برای سرمایه گذاری و بیشترین امنیت می باشد.
شاخص های اقتصادی مهم برای سرمایه گذاری در آلمان
متقاضیان مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، معمولا با هدف دریافت اقامت و تابعیت آلمان، اقدام به سرمایه گذاری در این کشور می نمایند. از این رو در صورتی که این کشور دارای ثبات اقتصادی و سیاسی معقولی نباشد، نه تنها نمی توان به سودآوری رسید، بلکه حتی ممکن است افراد سرمایه خود را نیز از دست بدهند. شاخص های اقتصادی از مهم ترین مواردی می باشند که افراد برای سرمایه گذاری در آلمان باید به آن توجه کنند. در واقع افراد برای بهترین سرمایه گذاری در آلمان باید شاخص های اقتصادی تاثیر گذار را بررسی نموده و جنبه های مختلف اقتصادی آن را ارزیابی نمایند. مواردی همچون تولید نا خالص داخلی، میزان تورم و … از شاخص های اقتصادی تاثیر گذار در سرمایه گذاری در آلمان می باشند.
تولید ناخالص داخلی
از مهم ترین شاخص های اقتصادی در آلمان، نرخ تولید ناخالص داخلی می باشد. این فاکتور شاخصی اصلی برای نشان دادن میزان رشد اقتصادی کشور به شمار می رود که معمولا سال به سال متغیر است. هر چه تولید ناخالصی در آلمان بیشتر باشد، توانایی تولید و فروش نیز بالا تر خواهد رفت؛ در نتیجه سرمایه گذاری در این کشور سود آور خواهد بود.
میزان مالیات سرمایه گذاران
میزان مالیات یکی از شاخص هایی است که برای سرمایه گذاری بسیار مهم است. نرخ مالیات در هر کشوری متفاوت است و توسط دولت هر کشور به صورت جداگانه تعیین می شود. نرخ مالیات در هر کشور، به افرادی که قصد سرمایه گذاری در آن کشور را دارند، کمک بزرگی می کند.
سخن پایانی
آلمان به دلیل داشتن اقتصاد رو به رشد و صنعت پیشرفته یکی از بهترین کشور ها برای سرمایه گذاری می باشد. افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری را دارند، معمولا با هدف دریافت اقامت و به دنبال آن تابعیت وارد این کشور می شوند. کشور آلمان استقبال زیادی از سرمایه گذاران خارجی به عمل می آورد و همواره به دنبال جذب این افراد از سراسر دنیا می باشد.
سرمایه گذاری در آلمان روش های مختلفی دارد، اما باید به این نکته توجه داشت که تمام روش های سرمایه گذاری، روش های مهاجرتی نیستند و منجر به اخذ اقامت این کشور نخواهد شد. از جمله این سرمایه گذاری ها می توان به روش هایی همچون خرید ملک، خرید سهام، افتتاح حساب بانکی و خرید اوراق قرضه اشاره کرد. اگر به دنبال اقامت المان از طریق سرمایه گذاری هستید، ثبت شرکت می تواند بهترین راه باشد. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر در این خصوص می توانید به مشاوران ما در موسسه مهاجرتی آوام مهاجرت مراجعه نموده و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
سؤالات متداول درباره
خرید ملک، خرید اوراق قرضه و سهام، ثبت شرکت، استارت آپ، کارآفرینی و غیره از جمله روشهای سرمایهگذاری در آلمان برای اخذ ویزا هستند.
همه روشهای سرمایهگذاری در آلمان منجر به اخذ اقامت این کشور نمیشوند. به عنوان مثال، افرادی که از طریق خرید ملک، خرید سهام یا خرید EFT قصد دارند به آلمان مهاجرت کنند، نباید انتظار اقامت دائم داشته باشند.
بله. متقاضی اصلی میتواند پس از دریافت ویزا، برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود هم ویزای همراه دریافت کند. همسر و فرزندان متقاضی امکان کار و تحصیل در آلمان را دارند. پس از پنج سال نیز میتوانند جهت اخذ اقامت دائم اقدام کنند. برای دریافت ویزای همراه، لازم است افراد به زبان آلمانی تسلط داشته باشند.
متقاضیان برای دریافت ویزای سرمایهگذاری آلمان باید تمکن مالی کافی داشته باشند. حداقل سرمایه موردنیاز برای این کار از طرف دولت آلمان حدود 25,000 یورو تعیین شده است.
پاسپورت معتبر، مدارک هویتی و شناسایی، تمکن مالی، گواهی عدم سوء پیشینه، بیمه درمانی، فیش حقوقی، حساب بانکی، چند قطعه عکس پرسنلی، مدارک تحصیلی، رزومه، طرح تجاری و غیره از جمله مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای سرمایهگذاری آلمان هستند.
مقالات مرتبط
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به برخی کشور ها نظیر آلمان، محسوب می شود که مورد توجه بسیاری از افراد در سراسر جهان …
بیمه در آلمان
متقاضیانی که از هر روش اخذ اقامت به کشور آلمان مهاجرت می کنند، باید از انواع بیمه های این کشور استفاده کنند. در واقع زندگی، …
تحصیل پزشکی در آلمان
یکی از محبوبترین مقاصد برای تحصیل پزشکی در جهان، آلمان است. هزینههای اندک دانشگاهها و همچنین سطح بالای آموزشی و فناوری باعث شدهاند آلمان هدف …
دانشگاه های آلمان
آلمان دارای بیش از 425 دانشگاه و مرکز آموزش عالی است که شامل دانشگاهها، مدارس فنی، هنری، مذهبی، مدیریتی و… میشوند. این مراکز آموزشی در …
تحصیل در مقطع دکتری در آلمان
کشور آلمان از نظر کیفیت آموزش عالی و زیرساخت های پژوهشی، دارای جایگاه مناسبی می باشد و همواره مورد توجه بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا …
کارت شانس آلمان
آلمان، به لطف اقتصاد قدرتمند، کیفیت بالای زندگی و سیاستهای مهاجرتی پیشرو، به مقصدی جذاب برای متخصصان ماهر در سراسر جهان تبدیل شده است. برای …
تحصیل دندانپزشکی در آلمان
دورههای دندانپزشکی در آلمان به دلیل آموزش دقیق و باکیفیت، متقاضیان زیادی دارند. مدت زمان رشته دندانپزشکی در دانشگاه های کشور آلمان، حدود 6 سال …
مهاجرت تحصیلی به آلمان + روش و هزینه
کشور آلمان یکی از بهترین گزینه ها جهت ادامه تحصیل برای دانشجویان بین المللی می باشد. وجود دانشگاه های برتر در آلمان و امکان تحصیل …
سریع ترین راه مهاجرت به آلمان 2023 | شرایط و هزینه
متقاضیان از سراسر دنیا با هدف های مختلفی به کشور آلمان مهاجرت می کنند و بسته به شرایطی که دارند یکی از روش های مهاجرتی …
وکیل مهاجرت آلمان
آلمان یکی از کشور های مناسب برای مهاجرت می باشد که دارای شرایط مناسبی برای تحصیل و زندگی است. امروزه متقاضیان زیادی قصد مهاجرت به …
خرید خانه در آلمان
کشور آلمان یکی از پیشرفته ترین کشور های جهان به شمار می رود و به عنوان قطب اقتصادی و صنعتی اروپا شناخته شده است. سالانه …
ویزای بازنشستگی در آلمان 2023 | شرایط اقامت بازنشستگی
آلمان در سال های اخیر توانسته خود را به عنوان یکی از قطب های اقتصادی در قاره اروپا و سراسر جهان معرفی کند. افرادی که …
ویزای خود حمایتی آلمان
کشور آلمان یکی از بهترین و ارزان ترین مقاصد مهاجرتی برای متقاضیان بین المللی و از جمله ایرانی ها است. این کشور با دارا بودن …
مهاجرت کادر درمان به آلمان
آلمان یکی از محبوب ترین کشور های جهان است و سالانه افراد زیادی برای مقاصد کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری اقدام به مهاجرت به این …
ویزای جاب سیکر آلمان
آلمان یکی از کشور هایی است که پایین ترین نرخ بیکاری را در جهان دارد و دارای فرصت های شغلی فراوانی می باشد. این مسئله …
ویزا کارآفرینی در آلمان
آلمان به عنوان یکی از صنعتی ترین کشورهای دنیا، بخش مهمی از پیشرفت های خود را مدیون سرمایه گذاری در زمینه های مختلف کاری و …
مشاغل مورد نیاز آلمان
سالهای زیادی است که کشور آلمان به دلیل پیری جمعیت و کاهش نیروی کار، سیاست جذب نیروهای جوان و متخصص خارجی را در پیش گرفته …
مهاجرت کاری به آلمان
آلمان به عنوان مهم ترین قطب صنعتی در قاره اروپا و جهان شناخته می شود و کشوری وسیع در قلب اروپا می باشد. این کشور …
ثبت شرکت در آلمان
ثبت شرکت در کشور های خارجی پیشرفته، یکی از محبوب ترین روش ها برای سرمایه گذاری محسوب می شود. ثبت شرکت در آلمان در میان …
زندگی در آلمان
اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید، یکی از اولین سوالاتی که ذهن شما را به خود مشغول می کند، این است: "آیا درآمدم در …
حقوق و دستمزد در آلمان
از مهم ترین موارد مربوط به مهاجرت کاری به آلمان اطلاع از میزان حقوق و درآمد در این کشور است. در سال های اخیر بسیاری …
بورسیه تحصیلی آلمان
کشور آلمان به دلیل داشتن دانشگاه های معتبر در سطح جهانی و اعتبار مدرک این دانشگاه ها، به یکی از محبوب ترین مقاصد تحصیلی برای …
آوسبیلدونگ آلمان
مهاجرت به کشور آلمان از طریق اوسبیلدونگ یکی از روشهای محبوب مهاجرت به این کشور است. اوسبیلدونگ یک دوره آموزشی و کارآموزی دو تا سه …
ویزای همراه آلمان
اتباع کشورهای ثالث (خارج از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایل هستند اعضای خانواده خود را به این کشور …
جاب آفر آلمان
آلمان به عنوان یکی از قدرت های اقتصادی جهان؛ برای افرادی که در جستجوی شغل هستند مقصدی بسیار ایده آل به شمار می رود. به …
کالج های آلمان
کشور آلمان به دلیل برخورداری از سیستم آموزشی قوی و امکانات سطح بالا در این زمینه، همواره مورد توجه بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا …
تحصیل در مدارس آلمان
آلمان یکی از کشور های برتر در زمینه آموزش و تحصیل می باشد که سالانه متقاضیان زیادی به دنبال اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی به …
حقوق پناهندگی در آلمان
کشور آلمان یکی از قوی ترین اقتصاد های دنیا به شمار می رود و سالانه مهاجران زیادی را به خود جذب می کند. افرادی که …
کاریابی در آلمان
آلمان یکی از کشور های قدرتمند در اتحادیه اروپا می باشد و به عنوان قطب صنعتی اروپا و جهان شناخته شده است. این کشور دارای …
شهروندی و تابعیت آلمان
آلمان از بهترین کشور های اروپایی برای کار و زندگی به شمار می رود و از شرایط اقتصادی خوبی برخوردار است. همچنین این کشور دارای …
شرایط و هزینه مهاجرت به آلمان
آلمان کشوری پیشرفته و صنعتی می باشد و یکی از قطب های صنعتی اروپا به شمار می رود. این کشور از لحاظ تولید علم و …