ویزای استارتاپ ترکیه + هزینه و شرایط
کشور ترکیه در سال های اخیر از کشورهای مناسب برای ایجاد کسب و کارهای استارتاپی معرفی شده است. متقاضیان ایرانی بسیاری هر ساله با اخذ ویزای استارتاپ کشور ترکیه با هدف اخذ تابعیت کشور ترکیه مهاجرت می کنند. ما مشاوران موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت در این مقاله به ارائه اطلاعات لازم در مورد شرایط اخذ ویزا استارتاپ ترکیه در سال 2023 پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
اکوسیستم استارتاپی ترکیه در سال 2023
ترکیه با جمعیت جوان و استفاده فراوان از اینترنت و کارت اعتباری، ستاره درخشان اروپای جنوب شرقی و خاورمیانه است. از نظر موقعیت مکانی، ترکیه یک مکان خوب و جذاب است که تنها 3 ساعت از طریق هوایی از مهم ترین شهرهای اروپا و بسیاری از شهرهای کلیدی آسیا فاصله دارد. قبل از سال 2010، اکوسیستم ترکیه حرف چندانی برای گفتن نداشت، اما از آن زمان این اکوسیستم از نظر اندازه و اهمیت افزایش یافته است و به سرعت تبدیل به یک مرکز کلیدی استارت آپی در منطقه شد. در نیمه اول دهه 2010، به لطف رشد صندوق های سرمایه گذاری جدید VC و سرمایه گذاران انجل که اولین سرمایه گذاری های خود را انجام دادند، اکوسیستم استارت آپی ترکیه به سرمایه گذاری سالانه 100 میلیون دلاری رسید. در نیمه دوم دهه 2010، بسیاری از این صندوق های VC جدید مراحل راه اندازی را تمام کردند و شروع به کار برای تأسیس صندوق دوم خود کردند. در این دوره زمان تکمیل طرح های استارتاپی نسبت به سال های قبل از 2010 به میزان قابل توجهی کاهش یافت. اکوسیستم استارت آپی ترکیه در سال 2010 وارد مرحله شتاب رشد شد و از این سال به بعد شاهد سرمایه گذاری های بیشتری به خصوص از طریق صندوق های تازه تاسیس در این حوزه بود. در دوره آتی شاهد شرکت های بازی سازی بیشتر و توسعه دهندگان بازی های بیشتری خواهیم بود.
چشم انداز استارتاپی ترکیه در سال 2023
اکوسیستم استارت آپی ترکیه به عنوان یک رهبر منطقه ای در نوآوری است که در رتبه 46 جهانی قرار گرفته است و از سال 2021 شتاب منفی 2- نقطه را نشان می دهد. ترکیه همچنین در رتبه 10 برای استارت آپ ها در شرق اروپا قرار دارد. ترکیه مکانی ایده آل برای استارت آپ های حمل و نقل، تجارت الکترونیک، خرده فروشی، انرژی و محیط زیست است. محبوب ترین صنایع استارتاپی در کشور ترکیه، شامل 162 استارت آپ حمل و نقل، 70 استارت آپ تجارت الکترونیک و خرده فروشی و 55 استارت آپ انرژی و محیط زیست در نقشه Startup Blink می باشد. در نقشه اکوسیستم جهانی استارتاپ Startup Blink نمونه ای از 514 استارت آپ در ترکیه، 8 سازمان حمایت کننده مالی در ترکیه، 10 فضای همکاری در ترکیه، 15 سازمان در ترکیه و 1 رهبر در ترکیه دیده می شود.
وضعیت استارتاپ در ترکیه در سال 2023 در یک نگاه
رتبه بندی منطقه ای | در رتبه دهم در اروپای شرقی |
رتبه بندی جهانی | در رتبه 64 در جهان |
جمعیت کل ترکیه | در حدود 85.3 میلیون نفر |
صنایع برتر در حوزه استارتاپ / صنعت حمل و نقل | رتبه 23 جهانی |
صنایع برتر در حوزه استارتاپ / تجارت الکترونیک و خرده فروشی | رتبه 28 جهانی |
صنایع برتر در حوزه استارتاپ / صنعت انرژی و محیط زیست | رتبه 37 جهانی |
سرمایه گذاری در استارتاپ های ترکیه در سال 2023
استارتاپ های فنآوری ترکیه با وجود کاهش ۳۵ درصدی سرمایه گذاری های جهانی در استارت آپ، مجموعا ۱.۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ سرمایه گذاری کردند و انتظارات را برای سال ۲۰۲۳ افزایش دادند. طبق گزارش Startup Centrum در حدود 322 استارتاپ در ترکیه در سال 2022 سرمایه گذاری 1.8 میلیارد دلاری را دریافت کردند که نسبت به سرمایه گذاری 1.6 میلیارد دلاری سال قبل اندکی افزایش یافته است. صنعت بازی gaming industry مانند سال گذشته محبوب ترین انتخاب برای سرمایه گذاران بود و 30 استارتاپ در این بخش مجموعاً 437 میلیون دلار سرمایه گذاری را جذب کردند. هوش مصنوعی Artificial intelligence و یادگیری ماشینmachine learning به ترتیب در جایگاه های بعدی صنعت بازی با سرمایه گذاری کل 140 میلیون دلار ایستادند. علاوه بر این «اینسایدر» Insider به جدیدترین شرکت استارتاپ در ترکیه تبدیل شد که بیش از 1 میلیارد دلار در این حوزه سرمایه گذاری کرد.
بالاترین میزان سرمایه گذاری در استارتاپ در ترکیه در سال 2023
بیشترین افزایش سرمایه گذاری در سال 2022 را استارتاپ بلاک چین block chain داشت. در حالی که در سال 2021 در حدود 7 استارتاپ در بخش بلاک چین block chain سرمایه گذاری کردند، این تعداد در سال 2022 به 18 استارتاپ افزایش یافت. از 307 سرمایه گذاری که در سال گذشته در استارتاپ های ترکیه سرمایه گذاری کردند، 157 سرمایه گذار خارجی بودند. از این تعداد در حدود 63 سرمایه گذار نهادی از ایالات متحده و 43 سرمایه گذار از اروپا در استارتاپ های ترکیه سرمایه گذاری کردند. بر اساس این گزارش، سرمایه گذاران خارجی در یک معامله از هر 5 معامله شرکت کردند و 64 استارت آپ از 300 استارتاپ های سرمایه گذاری شده را زنان بنیان گذاری کردند.
برترین کشور ها برای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در آلمان سرمایه گذاری در کانادا سرمایه گذاری در ترکیه سرمایه گذاری در فرانسه سرمایه گذاری در اسپانیا سرمایه گذاری در سوئد سرمایه گذاری در انگلیس سرمایه گذاری در دانمارک سرمایه گذاری در اتریش سرمایه گذاری در هلند سرمایه گذاری در ایتالیا سرمایه گذاری در آمریکا سرمایه گذاری در مجارستان
مهاجرت از طریق استارتاپ ترکیه
متقاضیان خارجی که قصد مهاجرت از طریق استارتاپ به ترکیه و اقامت در این کشور و راه اندازی کسب و کار استارتاپی را دارند، می توانند برای مجوز اقامت اقدام کنند. برای مهاجرت استارتاپی حداقل مقدار سرمایه گذاری مورد نیاز نیست. متقاضی خارجی فقط باید ثابت کند که دارای کسب و کاری استارتاپی در ترکیه است و توانایی مالی کافی برای تامین هزینه زندگی در ترکیه را دارا می باشد. افراد تحت تکفل متقاضی (همسر و فرزندان تحت تکفل) ممکن است پس از دریافت اجازه اقامت متقاضی برای اخذ ویزای خانوادگی درخواست دهند. مجوز یا ویزای استارت اپ ترکیه حداکثر برای دو سال صادر میشود که قابل تمدید است، مشروط بر اینکه متقاضی هنوز کسب و کار استارتاپی خود را اداره می کند. اگر متقاضی خارجی حداقل 184 روز در سال در کشور ترکیه اقامت دارد، مقیم مالیاتی می باشد و باید مالیات بر درآمد را پرداخت کند.
آیا امکان اخذ شهروندی ترکیه از طریق استارتاپ وجود دارد؟
پس از 8 سال اقامت قانونی، متقاضی می تواند برای مجوز اقامت طولانی مدت ترکیه درخواست دهد که به متقاضی امکان می دهد به طور نامحدود در این کشور زندگی کند. متقاضی خارجی واجد شرایط، باید در 3 سال گذشته قبل از ارائه درخواست هیچ گونه کمک اجتماعی از مؤسسه های دولتی دریافت نکرده باشد، منابع مالی کافی و پایدار داشته باشد و سابقه کیفری نداشته باشد. متقاضی خارجی به جای مجوز اقامت طولانی مدت، پس از 5 سال اقامت قانونی با وقفه کلی کمتر از 6 ماه، می تواند برای شهروندی ترکیه درخواست دهد. متقاضی برای دریافت شهروندی ترکیه از طریق استارتاپ باید دارای شرایط زیر باشد:
- متقاضی باید ارتباط خود را با کشور ترکیه ثابت کند.
- متقاضی به هیچ جرمی محکوم نشده باشد.
- متقاضی بیماری های صعب العلاج نداشته باشد.
- متقاضی دارای درآمد کافی برای حمایت از خود و افراد تحت تکفل خود باشد.
- متقاضی برای اثبات توانایی خود در صحبت کردن به زبان ترکی، باید در یک مصاحبه شرکت کند.
اخذ مجوز اقامت ترکیه از طریق استارتاپ
متقاضیان خارجی که قصد تمدید اقامت خود در ترکیه را بیش از محدودیت زمانی مشخص شده در ویزای خود دارند و یا متقاضیانی که به معافیت ویزا نیاز دارند یا قصد اقامت بیش از 90 روز را در ترکیه دارند، باید مجوز اقامت ترکیه را دریافت کنند. مجوز اقامت از طریق استارتاپ ترکیه یا مجوز اقامت کوتاه مدت برای متقاضی خارجی برای مدت محدودی ارائه می شود. متقاضیان خارجی که دارای املاک و مستغلات در ترکیه هستند یا قصد ایجاد یک استارتاپ تجاری در ترکیه را دارند، باید پس از ارسال درخواست، مدارک لازم را به اداره مدیریت مهاجرت استانی (İl Göç İdaresi Müdürlüğü) از طریق سامانه اقامت الکترونیک (e-ikamet.goc.gov.tr) ارائه دهند. مجوز اقامت کوتاه مدت برای راه اندازی کسب و کار استارتاپی حداکثر برای دو سال صادر می شود. با این حال، متقاضیان خارجی که قصد سرمایه گذاری در ترکیه را در طرح های استارتاپی در مبالغ و محدوده های تایید شده توسط شورای وزیران دارند و می خواهند برای همسر و فرزندان خود نیز مجوز اقامت دریافت کنند، ممکن است مجوز اقامت کوتاه مدت 5 ساله دریافت کنند. علاوه بر این، این سرمایه گذاران ممکن است برای کسب شهروندی ترکیه یا اجازه اقامت طولانی مدت اقدام کنند.
مدارک لازم برای اخذ مجوز اقامت استارتاپ ترکیه
متقاضیان خارجی برای مهاجرت به ترکیه از طریق استارتاپ و اخذ مجوز اقامت کوتاه مدت این کشور باید مدارک لازم زیر را به اداره مدیریت مهاجرت استانی (İl Göç İdaresi Müdürlüğü) از طریق سامانه اقامت الکترونیک (e-ikamet.goc.gov.tr) ارائه دهند:
- فرم درخواست اجازه اقامت
- کپی پاسپورت یا مدرک مسافرتی معادل آن
- 4 عکس بیومتریک
- بیمه سلامت معتبر
- اثبات تمکن مالی و توانایی تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت
- اسناد یا رسید برای پرداخت هزینه مجوز اقامت و هزینه کارت اقامت
- سند مالکیت مالکیت متقاضی (برای خارجیانی که دارای اموال غیر منقول در ترکیه هستند لازم است)
متقاضیان خارجی که قصد دارند از طریق ایجاد یک استارتاپ تجاری در ترکیه برای مجوز اقامت کوتاه مدت ترکیه درخواست دهند، باید مدارک اضافی زیر را ارائه دهند:
- دعوت نامه از طرف شخص یا شرکت(هایی) که باید با آنها تماس گرفته شود
- گواهی فعالیت شرکت محضری
- گواهی ثبت مالیاتی محضری
- روزنامه ثبت تجارت محضری
- بخشنامه امضا محضری
اخذ مجوز اقامت دائم ترکیه از طریق استارتاپ
متقاضیان خارجی برای اخذ مجوز اقامت طولانی مدت ترکیه، باید حداقل به مدت 8 سال به طور مداوم در ترکیه اقامت داشته باشند. در واقع متقاضی باید از طریق کسب و کار استارتاپی در ترکیه دارای درآمد و حقوق کافی برای تامین هزینه های زندگی خود و خانواده خود باشد. برای اخذ مجوز اقامت و مهاجرت از طریق استارتاپ ترکیه یا اقامت دائم متقاضی باید مدارک لازم زیر را به اداره مدیریت مهاجرت استانی (İl Göç İdaresi Müdürlüğü) ارائه دهند. مجوز اقامت طولانی مدت به طور نامحدود صادر می شود:
- فرم درخواست مجوز اقامت دائم ترکیه
- اصل و کپی پاسپورت یا مدرک مسافرتی معادل آن
- کپی از مجوز اقامت قبلی
- 4 عکس بیومتریک
- گزارش سوابق پلیس
- بیمه درمانی معتبر در ترکیه
- اثبات تمکن مالی و توانایی تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت
- اثبات اینکه متقاضی در 3 سال گذشته هیچ گونه کمک اجتماعی از نهادها و سازمان های دولتی دریافت نکرده است.
مشاور و وکیل ویزای استارتاپ در رویال مهاجرت
متقاضیان ایرانی با اخذ ویزای اقامت استارتاپ در ترکیه می توانند برای اخذ مجوز اقامت دائم و در نهایت شهروندی ترکیه اقدام کنند. البته برای اخذ ویزای استارتاپ کشور ترکیه و همچنین راه اندازی طرح استارتاپی متقاضیان ایرانی به تنهایی نمی توانند اقدام کنند. بر این اساس کمک گرفتن از یک موسسه معتبر و متخصص حائز اهمیت فراوانی است. موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت در کنار شماست و به شما کمک می کند تا مجوز اقامت استارتاپی ترکیه را دریافت کنید. به شما اطمینان می دهیم که این موسسه به صورت قانونی ثبت شده و فعالیت های آن در چارچوب قانون انجام می شود. وکیل مهاجرت به ترکیه موسسه ما با آگاهی از قوانین و شرایط اقامت از طریق استارتاپ ترکیه و مهاجرت از طریق استارتاپ ترکیه مشاوره های سودمندی به شما ارائه می دهند.
مراحل اخذ ویزای استارتاپ کشور ترکیه
کارآفرینان خارجی که می خواهند کسب و کار استارتاپی در ترکیه راه اندازی کنند، قبل از شروع کار، ابتدا باید مجموعه ای از استانداردها را رعایت کنند. مراحل اخذ ویزا استارت اپ ترکیه و اخذ اقامت از طریق استارتاپ ترکیه عبارت است از:
- تصمیم گیری در مورد نوع کسب و کار استارتاپی
- تکمیل و ثبت اسناد و مدارک مربوط طبق قانون شرکت ها
- افتتاح یک حساب بانکی برای شرکت و واریز سرمایه مورد نیاز
- معرفی مدیران یا مدیریت شرکت استارتاپ
- ارسال مدارک جهت ثبت به همراه هویت سهامداران و مدیریت به دفتر ثبت تجارت
- دریافت شماره مالیات و مالیات بر ارزش افزوده
- ثبت نام تامین اجتماعی در اداره مالیات
مدارک و شرایط لازم اخذ ویزا استارتاپ در ترکیه
یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی کسب و کار در ترکیه، تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در اداره ثبت تجارت است. از آنجا که همه مدارک باید تمام اطلاعات مربوط به سهامداران از جمله نام، آدرس، میزان مشارکت در سرمایه شرکت و تعداد سهام شرکت را داشته باشند، اساسنامه مهم ترین مدرکی است که باید برای نوشتن و ثبت اسناد رسمی ارائه شود. همچنین مدیریت شرکت باید در اساسنامه نام، نحوه معرفی و عزل و نقش و مسئولیت آن ها را ذکر کند. نام تجاری شرکت ترکیه ای، آدرس آن در این کشور و شرح فعالیت باید به طور مناسب در همان سند ارائه شود. سایر بخش های اساسنامه ممکن است شامل تغییراتی باشد که میتواند در شرکت ایجاد شود و در صورت وجود اختلاف نظر بین سهامداران، رویههای حل اختلاف وجود دارد. اساسنامه باید مطابق ضوابط قانون تجارت تنظیم شود. هنگام راه اندازی یک شرکت استارتاپی انفرادی، باید یک فرم درخواست مختصر با ثبت تجارت تکمیل شود. ارائه سند مشارکت برای ایجاد مشارکت هایی که اغلب به عنوان شرکت های فرماندهی در ترکیه شناخته میشوند، حائز اهمیت فراوانی است.
نکات مهم در مورد ویزای استارتاپی در ترکیه
در این بخش برخی از مهم ترین نکات در مورد تاسیس شرکت های استارتاپی در ترکیه و اخذ این ویزا ارائه می شود:
- اگر یک شرکت تازه تاسیس استارتاپی در ترکیه بخواهد کارگران بین المللی را استخدام کند، این کار در صورتی امکان پذیر است که به کارگران خارجی مجوز کار توسط مقامات ترکیه داده شده باشد.
- مجوز کار برای کارمندان خارجی را می توان از طریق وزارت کار ترکیه یا سفارتخانه ها یا کنسولگری های ترکیه در کشور محل اقامت کارگر خارجی دریافت کرد.
- هزینه تاسیس یک شرکت استارتاپی در ترکیه بسیار کم است، اما هزینه ثبت شرکت، هزینه های دفتر اسناد رسمی و کمیسیون موسسه حقوقی ترکیه که معامله را انجام می دهد، همه باید (در صورت انتصاب) پرداخت شود.
- راه اندازی یک شرکت استارتاپی در ترکیه حدود 3 هفته طول می کشد. این مدت زمان در مورد تاسیس یک شعبه از یک شرکت مادر در ترکیه بیشتر طول می کشد.
- در مورد این که ویزای کار برای زندگی در ترکیه کافی است یا خیر، باید گفت تا زمانی که مجوز کار معتبر باشد، مجوز اقامت محسوب می شود.
- مجوز کار و مجوز اقامت دارای تاریخ انقضا یکسان هستند. متقاضیان خارجی با مجوز کار می توانند در ترکیه اقامت کنند و تا پایان مجوزشان به تجارت و کسب و کار خود ادامه دهند.
بهترین شهرهای ترکیه برای استارتاپ در سال 2023
در بین 1000 شهر ترکیه 9 شهر این کشور دارای اکوسیستم استارتاپی مناسب هستند و استانبول با رتبه 66 در میان برترین شهرهای جهان برای کارهای استارتاپ ایستاده است. پس از استانبول آنکارا در رتبه 280 و ازمیر در رتبه 409 قرار دارند. استانبول رتبه ششم را در بین شهرهای اروپایی در جذب سرمایه گذاری استارت آپ ها به خود اختصاص داده، در حالی که پس از لندن در رتبه دوم سرمایه گذاری در بخش بازی های کامپیوتری قرار گرفته است. در سه ماهه چهارم سال 2022، 93 میلیون دلار در 74 استارتاپ در شهر استانبول سرمایه گذاری شده است. بهترین شهرهای ترکیه برای استارتاپ در سال 2023 عبارت اند از:
رتبه بندی و تغییرات در سطح ملی در سال 2022 | شهرهای ترکیه | رتبه بندی و تغییرات جهانی در سال 2022 | امتیاز کلی | امتیاز کیفی |
اول | استانبول | 66 | 9.908 | 2.67 |
دوم | آنکارا | 280 | 2.394 | 0.48 |
سوم | ازمیر | 409 | 1.153 | 0.26 |
چهارم | آنتالیا | 817 | 0.257 | 0.06 |
صنایع متمرکز در استارتاپ های ترکیه
مهم ترین صنایعی که بیشترین پتانسیل را برای توسعه و رشد فناوری را در حوزه های استارتاپ در ترکیه دارند، عبارت اند از:
تحویل Delivery
- یکی از استارتاپ های موفق در حوزه تحویل مواد غذایی در 15 دقیقه صنعت استارتاپی Getir و Yemeksepeti Banabi در ترکیه می باشد. این صنعت هر روز در کشور ترکیه در حال گسترش است.
فین تک Fintech
- در سال های اخیر صنعت فین تک یکی از فعال ترین صنایع از نظر تامین مالی و راه اندازی طرح های تجاری در کشور ترکیه بوده است.
بازی های کامپیوتری Gaming
- مجموعه ای از داستانهای موفقیت آمیز استارتآپ های اخیر پتانسیل صنعت بازی های کامپیوتری را به نمایش گذاشته است. کسب Gram Games، عنوان برترین شرکت استارتاپ Peak نشان داد که صنعت بازی یکی از داغ ترین صنایع در ترکیه در حوزه استارتاپ های نوین است.
مزایای اخذ شهروندی ترکیه از طریق استارتاپ
متقاضیان خارجی از طریق اخذ ویزای استارت اپ ترکیه و سپس کار و اشتغال در حوزه استارت اپ می توانند تابعیت و شهروندی ترکیه را دریافت کنند و از مزایای شهروندی این کشور برخوردار شوند. برخی از مهم ترین مزایای اخذ شهروندی ترکیه از طریق استارتاپ عبارت است از:
- رفت و آمد بدون ویزا یا ویزا هنگام ورود به 105 کشور، از جمله آسیای جنوب شرقی، ژاپن، کره جنوبی
- حق زندگی و کار در ترکیه برای همیشه
- دسترسی به مزایای آموزشی و بهداشتی
- خرید املاک واقعی بدون محدودیت
مزایای اخذ اقامت دائم ترکیه از طریق استارتاپ
متقاضیان خارجی با اخذ ویزای 5 ساله اقامت طولانی مدت از طریق استارت آپ ترکیه می توانند از مزایای این اقامت بلند مدت بهره مند شوند. از مزایای مهم اخذ اقامت دائم ترکیه از طریق استارتاپ موارد زیر را می توان نام برد:
- دسترسی به سیستم مراقبت های بهداشتی و آموزشی
- حق زندگی و کار در ترکیه بدون محدودیت زمانی
- لذت از زندگی در کشوری اروپایی آسیایی با امکانات پیشرفته
- امکان اخذ اقامت دائم ترکیه با دارا بودن گردش مالی مطلوب از کار استارتاپی
مزایای اخذ اقامت موقت ترکیه از طریق استارتاپ
متقاضیان خارجی با ارائه طرح استارتاپی تجاری و خلاقانه خود به دولت ترکیه و فراهم کردن شرایط راه اندازی این طرح استارتاپی در ترکیه می توانند ویزا اقامت استارتاپ 2 ساله ترکیه را دریافت کنند و از مزایای این اقامت کوتاه مدت برخوردار شوند. برخی از مهم ترین مزایای اقامت کوتاه مدت در ترکیه از طریق استارتاپ عبارت است از:
- راه اندازی یک کسب و کار سودآور سرمایه گذاری بالقوه سودآور
- لذت از آب و هوای گرم
- پایین بودن هزینه های زندگی
- در نهایت واجد شرایط شهروندی
- رفت و آمد به کشورهای اروپایی در مدت کوتاه
سخن آخر
این مقاله به ارائه اطلاعات لازم در مورد ویزا استارتاپ ترکیه در سال 2023 پرداخت و در مورد شرایط اخذ ویزای اقامت استارتاپ و مزایای اخذ ویزای استارتاپ ترکیه اطلاعات جالبی را ارائه داد و به این پرسش ها پاسخ داده شد که آیا برای اجرای طرح استارتاپ در ترکیه اخذ ویزای اقامت استارتاپ لازم است؟ و آیا متقاضیان خارجی با اخذ ویزا استارتاپ می توانند تابعیت و شهروندی ترکیه را دریافت کنند؟ علاوه بر این در مورد مهاجرت از طریق استارتاپ در ترکیه توضیحات لازم ارائه شد. متقاضیان ایرانی برای دریافت ویزای استارتاپی ترکیه می توانند با مشاوران موسسه مهاجرتی رویال مهاجرت مشاوره کنند. مشاوران موسسه ما با ارائه خدمات مشاوره ای رایگان شما را در مسیر مهاجرت تحصیلی ترکیه با هدف اخذ تابعیت و شهروندی تنها نمی گذارند. این مشاوران با آگاهی از شرایط و راه های اخذ ویزای اقامت استارتاپ ترکیه کمک می کنند تا شما بهترین گزینه اقامت این کشور را انتخاب کنید.
سؤالات متداول درباره
راه اندازی یک شرکت استارتاپ در ترکیه حدود سه هفته طول می کشد. این رویه در مورد شعبه شرکت بیشتر طول می کشد.
تا زمانی که مجوز کار معتبر باشد، مجوز اقامت محسوب می شود. مجوز کار و مجوز اقامت دارای تاریخ انقضا یکسان هستند.
متقاضیان خارجی با مجوز کار می توانند در ترکیه بمانند و تا پایان مجوزشان به تجارت خود ادامه دهند.
هزینه تاسیس یک شرکت در ترکیه بسیار کم است، اما هزینه ثبت شرکت، هزینه های دفتر اسناد رسمی و کمیسیون موسسه حقوقی تقریبا متوسط است.
بله. متقاضی با 8 سال اقامت و کار استارتاپی در ترکیه می تواند تابعیت و شهروندی این کشور را دریافت کند.