مهاجرت کاری به آلمان
رویال مهاجرت ژانویه 7, 2023

مهاجرت کاری به آلمان

آلمان به عنوان مهم ترین قطب صنعتی در قاره اروپا و جهان شناخته می شود و کشوری وسیع در قلب اروپا می باشد. این کشور به دلیل برخورداری از اقتصاد پویا و قوی، فرصت های شغلی مناسب، تحصیل رایگان و امکانات رفاهی بالا به یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرتی تبدیل شده است. بسیاری از مردم در سراسر دنیا آرزوی زندگی در آلمان را دارند و همواره به دنبال راهی برای مهاجرت به این کشور هستند. بیشتر جمعیت کشور آلمان را افراد سالخورده تشکیل می دهند، از این رو دولت این کشور همواره با کمبود نیروی کار مواجه است. این مسئله موجب شده آلمان هر ساله از نیرو های متخصص خارجی دعوت به کار نموده و موجبات اقامت ان ها را در این کشور فراهم کند. این خبر خوبی برای افرادی است که قصد کار در کشور های پیشرفته ای همچون آلمان را دارند. از این رو مهاجرت کاری به آلمان یکی از بهترین و پر طرفدارترین راه های مهاجرت به این کشور به شمار می رود. در این مقاله قصد داریم در مورد مهاجرت کاری به آلمان و شرایط آن صحبت کنیم. اگر به دنبال مهاجرت کاری به این کشور هستید، توصیه می کنیم این مقاله را از دست ندهید.

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

برخی افراد ممکن است این سوال را از خود بپرسند که “ایا مهاجرت به آلمان کار درستی است؟ ” در جواب باید بگوییم در صورتی که افراد شرایط مهاجرت به این کشور را داشته باشند، آلمان بهترین گزینه برای مهاجرت است. همان طور که به آن اشاره شد، مهاجرت کاری به آلمان یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت محسوب می شود. در واقع در صورتی که افراد شرایط مهاجرت کاری به این کشور را داشته باشند، روش دیگری به آن ها توصیه نمی شود.

شرایط مهاجرت برای کار به آلمان بسته به نوع ویزا و شرایط متقاضیان متفاوت خواهد بود، اما به طور کلی یک سری شرایط مشترک برای همه ویزا ها وجود دارد. در ادامه می خواهیم به شرایط مهاجرت کاری به آلمان بپردازیم:

  • افراد باید دارای مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی از یک دانشگاه معتبر باشند که به تائیدیه ZAB نیز رسیده باشد.
  • با توجه به قوانین جدید آلمان، داشتن سابقه کاری حداقل 3 سال و مرتبط با رشته تحصیلی الزامی است.
  • رشته تحصیلی و سوابق کاری متقاضیان باید متناسب با رشته های مورد نیاز کشور آلمان باشد.
  • از دیگر شرایط مهاجرت کاری به آلمان می توان به داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح b1 و یا مدرک زبان انگلیسی حداقل آیلتس 5.5 اشاره کرد.
  • سن افراد باید زیر 45 سال باشد، البته در برخی موارد در صورت داشتن رزومه بسیار قوی، می توان تا 55 سالگی هم برای مهاجرت کاری آلمان اقدام کرد. به عنوان مثالی در این مورد می توان به پزشکان متخصص اشاره کرد.
  • فرد متقاضی باید از سوی کارفرمای آلمانی پیشنهاد شغلی (جاب آفر) داشته باشد . این پیشنهاد شغلی باید از طرف شرکتی باشد که مشکلات مالیاتی نداشته و همچنین تازه تاسیس نیز نباشد.
  • داشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی در آلمان نیز یکی از شرایط مهاجرت شغلی به آلمان می باشد.
  • فرد متقاضی باید تحت پوشش بیمه درمانی و یا توریستی برای مدت زمان دوره اقامت خود در آلمان باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق کار

مراحل مهاجرت کاری به آلمان

برای مهاجرت به آلمان از طریق کار، متقاضیان باید یک سری مراحل را پشت سر بگذارند تا بتوانند وارد این کشور شده و مشغول به کار شوند. در ادامه مراحل مهاجرت کاری به آلمان آورده شده است:

  1. در مرحله اول افراد باید یک پیشنهاد کاری از کارفرمای آلمانی دریافت کنند.
  2. پس از دریافت پیشنهاد کاری، افراد باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و درخواست ویزای خود را ارائه دهند.
  3. در این مرحله افراد باید مدارک و اسناد مورد نیاز که از طرف سفارت آلمان اعلام می شود را تهیه و جمع آوری کنند. دقت داشته باشید که مدارک تکمیل باشند و نقصی در آن ها وجود نداشته باشد.
  4. پس از ارائه مدارک، متقاضیان باید از سفارت آلمان، وقت مصاحبه دریافت کرده و همچنین هزینه مربوط به ویزای کار آلمان را پرداخت نمایند. هزینه ویزای کار مبلغی حدود 75 یورو می باشد.
  5. در این مرحله متقاضی باید در مصاحبه ای که سفارت آلمان ترتیب داده شرکت کنند.
  6. و در نهایت متقاضی باید منتظر نتیجه درخواست ویزای خود از طرف سفارت بماند.

برترین کشور ها برای مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به آلمان  مهاجرت کاری به کانادا مهاجرت کاری به ترکیه مهاجرت کاری به فرانسه مهاجرت کاری به انگلستان مهاجرت کاری به اسپانیا مهاجرت کاری به سوئد مهاجرت کاری به اتریش مهاجرت کاری به مجارستان مهاجرت کاری به دانمارک مهاجرت کاری به آمریکا مهاجرت کاری به هلند مهاجرت کاری به ایتالیا

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار

یکی از دغدغه های اصلی افرادی که قصد دارند برای کار به آلمان مهاجرت کنند، مسئله هزینه مهاجرت به آلمان می باشد. بهتر است قبل از اقدام برای مهاجرت به آلمان، ابتدا افراد در مورد هزینه های مورد نیاز برای این روش مهاجرتی تحقیقات لازم را انجام دهند. به طور کلی هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار را می توان به دو دسته تقسیم کرد: هزینه های مربوط به تمکن مالی و هزینه های دولتی برای بررسی پرونده، صدور ویزا و اجازه اقامت.

دولت آلمان برای ارائه ویزا و اجازه اقامت به افراد در خصوص مهاجرت کاری، باید از توانایی متقاضی برای تامین هزینه های خود در آلمان اطمینان حاصل کند. در واقع افراد در این کشور نباید برای تامین مخارج زندگی خود، سربار دولت شوند. بنابراین یکی از هزینه هایی که برای مهاجرت کاری به آلمان لازم است، داشتن تمکن مالی و سرمایه لازم در حساب بانکی افراد می باشد. مبلغ این سرمایه بسته به نوع ویزا، تعداد اعضای خانواده و … دارد. برای اثبات تمکن مالی به اداره مهاجرت المان، می توان نامه گردش حساب بانکی را ارائه داد. میزان تمکن مالی برای روش های مختلف مهاجرت کاری در ادامه به صورت جدولی آورده شده است:

نوع مهاجرت کاریمبلغ ماهانه تمکن مالی
ویزای کاری موقت آلمان853 یورو
ویزای اوسبیلدونگ آلمان863 یورو
ویزای جستجوی کار در آلمان720 یورو

علاوه بر هزینه های لازم برای تمکن مالی، متقاضیان باید برای اموری همچون صدور ویزا و مجوز اقامت آلمان نیز هزینه هایی پرداخت کنند. این هزینه ها در جدول زیر آمده است:

هزینه صدور ویزا75 یورو
هزینه صدور مجوز اقامت113 یورو
هزینه صدور مجور اقامت برای خود اشتغالی124 یورو
هزینه صدور مجوز اقامت برای نیرو های متخصص147 یورو
هزینه صدور Blue Card100 یورو

لازم به ذکر است، در صورتی که متقاضی قصد استفاده از وکیل مهاجرت به آلمان را برای پرونده مهاجرتی خود داشته باشد، هزینه وکیل نیز به این هزینه ها اضافه خواهد شد.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

اقامت آلمان از طریق کار یکی از روش های پر طرفدار و همچنین کم هزینه اقامت می باشد. پایین بودن نرخ بیکاری در آلمان و نیاز این کشور به نیروی کار، سبب شده نیرو های خارجی شرایط فوق العاده ای برای کار در آلمان داشته باشند. اما به هر حال مهاجرت کاری به هر کشوری شرایط مخصوص به خود را دارد و کشور آلمان نیز این قاعده مستثنی نیست. شرایط سنی نیز یکی از این شرایط مهم به حساب می آید که افراد برای کار در این کشور باید آن را راعایت کنند. برای مهاجرت به آلمان از طریق کار دو نوع ویزای مختلف وجود دارد که در هر کدام از این ویزا ها، شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان، متفاوت می باشد. در ادامه شرایط سنی لازم برای هر نوع ویزا را بررسی می کنیم.

نوع مهاجرت کاری به آلمانشرایط سنی مورد نیاز
ویزای جستجوی کار (جاب سیکر)کم تر از 45 سال
ویرای کاری (جاب آفر)بین 25 تا 40 سال
ویزای آوسبیلدونگبین 18 تا 25 سال

در ویزای جاب آفر متقاضی باید یک پیشنهاد شغلی مناسب از یک کارفرمای آلمانی دریافت کند و شرایط مربوط به این ویزا را فراهم کند تا بتواند مهاجرت کاری نماید. یکی از این شرایط نیز شرط سنی برای افراد می باشد، زیرا کارفرما ها معمولا از نیرو های جوان و کم سن تر استقبال می کنند، چرا که این افرد زمان بیشتری را می توانند کار کنند. بهترین بازه سنی برای این نوع ویزای کاری 25 تا 40 سالگی می باشد. البته نا گفته نماند در برخی مشاغل می توان تا 50 سالگی نیز به آلمان مهاجرت کرد.

در ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر به افراد یک فرصت 6 ماهه داده می شود تا درکشور آلمان به جستجوی کار بپردازند. در صورت عدم یافتن شغل مناسب در بازه زمانی مشخص شده توسط آلمان، متقاضیان باید به کشور خود بازگردند. در این روش افراد باید کم تر از 45 سال سن داشته باشند و هر چقدر سن افراد پایین تر باشد، شانس آن ها برای یافتن شغل بیشتر خواهد شد. از آن جایی که کارفرمایان به دنبال استخدام نیرو های جوان هستند، مهاجرت برای افراد بالای 40 سال دشوار تر خواهد بود.

ویزای اوسبیلدونگ که یک روش دیگر برای مهاجرت کاری به آلمان به شمار می رود در واقع به دوره های کارآموزی در آلمان گفته می شود. افراد پس از گذراندن این دوره ها می توانند در آلمان مشغول به کار شده و ویزای کاری این کشور را دریافت کنند. در این دوره ها متقاضیان در زمینه حرفه مورد نظر آموزش های کامل را دیده و آماده ورود به بازار کار می شوند. برای این نوع روش مهاجرت کاری، محدودیت سنی خاصی تعیین نشده است، اما در عمل افراد بالای 25 سال برای شرکت دوره ها و دریافت ویزای اوسبیلدونگ مسیر دشوار تری را خواهند داشت. بهترین سن برای اقدام برای این نوع مهاجرت کاری بازه سنی 16 تا 25 سالگی می باشد.

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

قوانین مهاجرت کاری به آلمان

به دلیل کمبود نیروی کار در آلمان، این کشور قوانین مهاجرت کاری را برای افراد ساده تر کرده تا متقاضیان راحت تر بتوانند اقدام به مهاجرت شغلی به آلمان نمایند. در سال 2022 قوانین مهاجرت کاری به آلمان تغییر کرده است، به عنوان نمونه پیش از این افراد باید برای کار در آلمان، دارای حداقل مدرک لیسانس بودند. در حالی که در قوانین جدید، افراد با مدرک کاردانی و یا طی کردن 2 سال آموزش فنی و حرفه ای هم، می توانند ویزای کاری این کشور را دریافت کنند. لازم به ذکر است که امکان دریافت ویزای کاری با مدرک فنی و حرفه ای برای ایرانیان وجود ندارد و تنها باید از طریق مدرک کاردانی اقدام نمایند.

برای دریافت ویزای جستجوی کار (جاب سیکر)، در صورتی که افراد شرایط مورد نیاز را داشته باشند، می توانند برای این ویزا درخواست دهند، تا وارد کشور آلمان شده و به جستجوی کار بپردازند. در صورت یافتن شغل در آلمان، افراد می توانند اقامت کاری آلمان را دریافت کنند. در غیر این صورت باید این کشور را ترک کرده و به کشور خود باز گردند.

روش دوم مهاجرت کاری به آلمان که ویزای کاری و پیشنهاد شغلی (جاب آفر) می باشد، افراد با دریافت دعوت نامه از کارفرما می توانند ویزای آلمان را دریافت کرده و در این کشور مشغول به کار شوند. در سال های گذشته کارفرمایان برای جذب نیروه های خارجی باید ابتدا مشاغل مورد نیاز خود را به مدت 6 ماه در آلمان و اتحادیه اروپا، آگهی می کردند و در صورتی که شخص مناسبی پیدا نمی شد، می توانستند  نیرو های خارجی را استخدام کنند. در حالی که در قوانین جدید و از سال 2022، شهروندان آلمان و اتحادیه اروپا، هیچ اولویتی نسبت به شهروندان خارجی نداشته و نیازی به دادن آگهی برای شغل مورد نظر وجود ندارد. لازم به ذکر است، در صورتی که متقاضیان بالای 45 سال سن داشته باشند، باید حتما در شغلی مشغول به کار شوند که ماهانه حداقل 3.685 یورو درآمد داشته باشد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

برای مهاجرت کاری به آلمان اولین گام بررسی این موضوع است که آیا شغل فرد در این کشور تقاضا دارد و بازار کار مناسبی برای آن وجود دارد یا خیر؟ برخی مشاغل در آلمان به دلیل کمبود نیروی متخصص، دارای زمینه مناسبی برای مهاجرت کاری می باشند و دولت این کشور استقبال فراوانی از افراد در این مشاغل می نماید. به طور کلی مشاغل مهندسی در المان از فرصت های شغلی متعددی برخوردار هستند و همچنین از رشته های پر طرفدار در این کشور محسوب می شوند. علاوه بر آن افرادی که در رشته هایی همچون ریاضی، علوم طبیعی و تکنولوژی تحصیل کرده اند، می توانند فرصت های مناسبی برای استخدام داشته باشند.

مهاجرت کاری آلمان

اقتصاد کشور آلمان به مشاغل ساخت و ساز، خدمات تجاری و امور مالی نیز، نیاز چشم گیری داشته و از متخصصین در این زمینه استقبال فراوانی می نماید. مشاغل حوزه گردشگری و توریستی از دیگر نیازمندی های کشور آلمان می باشد که به بازپروری کشور و اقتصاد آلمان کمک شایانی می کند. از طرفی به دلیل افزایش جمعیت سالخورده در این کشور، خدمات بهداشتی و درمانی بیش از پیش احساس می شود و جامعه پزشکان و پرستاران، بازار کار مناسبی در آلمان خواهند داشت (به همین دلیل امروزه مهاجرت کادر درمان به آلمان یکی از پرطرفدارترین راه های مهاجرت میان این قشر است). در حالت کلی اگر بخواهیم لیستی از مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت کاری به آلمان را ارائه دهیم، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

مهندسی عمرانتکنولوژی اطلاعات / کامپیوترریاضیات و علوم کامپیوتر
تجارت و اقتصادعلوم طبیعیمعماری
علوم پایه و تحقیقاتیحقوق و قانونفروش و بازاریابی
پزشکیمهندسی مکانیکبهداشت حرفه ای
پرستاریصنایع الکترونیک ساختمانیبرنامه نویسی
مهندسی برقحرفه مکاترونیکحرفه فنی  عملیات راه آهن
حرفه های فناوری اتوماسیونمراقبت از سالمنداندندانپزشکی
فیزیک و نجوممهندسی صنایعارتوپدی

نحوه اخذ جاب آفر

دریافت جاب آفر آلمان یکی از روش هایی است که افراد می توانند شغل و تخصص خود را در این کشور ادامه دهند. در صورتی که افراد یک مدرک حرفه ای و یا تحصیلی داشته باشند و دارای سابقه کاری مرتبط نیز باشند و همچنین بتوانند تا حدودی آلمان صحبت کنند، می توانند از این طریق اقدام به رفتن به آلمان برای کار نمایند. نحوه اخذ جاب آفر آلمان به این صورت است که افراد به دنبال موقعیت های شغلی در این کشور می گردند و در صورت یافتن شغل مورد نظر، می توانند از کارفرمای مربوطه پیشنهاد کاری دریافت کنند. در واقع کارفرما با ارائه جاب آفر، مجوز کار در آلمان را به متقاضی می دهد.

جاب آفر یا دعوت نامه کاری که از طرف کارفرما به متقاضی ارائه می شود، حاوی اطلاعاتی از قبیل ساعات کاری، تاریخ شروع کار، شرح وظایف و جزئیات دیگری که برای کارمند مهم است می باشد. برای دریافت جاب آفر آلمان، افراد می توانند از موسسات کاریابی که در داخل ایران فعالیت دارند کمک بگیرند. این موسسات راهنمایی های لازم در زمینه دریافت جاب آفر و در نهایت مهاجرت کاری به آلمان را به افراد ارائه می کنند. علاوه بر این به متقاضیان کمک می کنند، با توجه به تخصص و شرایطی که دارند اقدام به دریافت پیشنهاد شغلی نمایند.

همچنین می توان از وب سایت های کاریابی آلمان نیز برای دریافت پیشنهاد شغلی استفاده کرد. برخی وب سایت های کاریابی در آلمان وجود دارتد که به متقاضیان در یافتن کار کمک می کنند. متقاضیان می توانند رزومه خود را برای این موسسات ارسال کنند. این موسسات مدارک ارسالی و رزومه افراد را به شرکت هایی که نیاز به نیروی کار دارند، ارائه می دهند و چنان چه موقعیت مناسبی پیدا کردند، در قبال دریافت هزینه، جاب آفر را برای افراد ارسال می کنند.

علاوه بر این دو روش افراد می توانند در روزنامه های آلمانی به دنبال شغل مورد نظر بگردند و در صورت یافتن موقعیت مناسب، رزومه خود را به صورت مستقیم به شرکت مورد نظر ارسال کنند. این روش نیز می تواند راهی برای دریافت پیشنهاد شغلی و جاب آفر محسوب شود.

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

نحوه اخذ جاب سیکر

یکی از روش های معمول برای مهاجرت کاری به آلمان، دریافت ویزای جستجوی کار (جاب سیکر) می باشد. هدف اصلی از ارائه این نوع ویزا، جذب افراد متخصص و تحصیل کرده با تجربه کاری می باشد. همان طور که در بخش های قبلی به آن اشاره شد، در این نوع ویزا، دولت آلمان یک فرصت 6 ماهه به افراد واجد شرایط ارائه می دهد تا در این کشور اقامت داشته و به جستجوی کار بپردازند. در صورتی که افراد نتوانند در مدت تعیین شده شغل مورد نظر خود را پیدا کنند، باید به کشور خود بازگردند.

در صورتی که افراد موفق به یافتن شغل مناسب شدند، می توانند درخواست ویزای کار بدهند و در این کشور مشغول به کار شوند. پس از مدتی کار در آلمان، متقاضیان می توانند ویزای موقت خود را به ویزای دائم تبدیل کنند. افراد برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان باید حداقل 5 سال سابقه کار مرتبط داشته باشند. علاوه بر این ارائه مدرک تحصیلی حداقل لیسانس برای دریافت ویزا الزامی است. یکی از مهم ترین نیازمندی های این نوع ویزا، داشتن تمکن مالی می باشد؛ در واقع متقاضیان باید ثابت کنند که در طی این مدت شش ماهه که به دنبال کار می گردند، توانایی تامین مخارج خود را داشته و سربار دولت نخواهند بود.

برای درخواست ویزای جاب سیکر آلمان، افراد باید فرم درخواست ویزای جستجوی کار را به صورت تکمیل کرده و پرینت بگیرند. سپس اقدام به دریافت وقت از سفارت آلمان نموده و مدارک لازم را تهیه و جمع آوری کنند. در نهایت افراد باید در وقت تعیین شده، به سفرات المان مراجعه کرده و مصاحبه نمایند. در صورتی که مصاحبه موفقیت آمیز بود، متقاضیان موفق به دریافت ویزای جستجوی کار خواهند شد.

ویزای کاری آلمان

کسانی که قصد دارند برای کار به آلمان بروند، باید از طریق یکی از چهار نوع ویزای کاری آلمان اقدام کنند. دولت آلمان این ویزاها را که در دسته ویزای طولانی مدت قرار داند، بر اساس تخصص متقاضی و نیازهای اقتصادی کشور تبیین کرده است. ویزاهای کاری دیگری (مانند ویزای کار فصلی) در دسته کوتاه مدت قرار دارند که مخصوص سفرهای کوتاه هستند.

ویزای عمومی کار آلمان (General Employment Visa)

رایج‌ترین ویزای کاری کشور آلمان، ویزای عمومی کار است. اغلب افراد از طریق این ویزا برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام می‌کنند. برای دریافت ویزای عمومی کار در آلمان حتما باید یکی از دو شرط زیر را داشته باشید:

  • صلاحیت حرفه‌ای
  • پیشنهاد قرارداد کار

ویزای کار ویژه آلمان (Special Employment Visa)

این ویزا مخصوص افراد متخصصی است که می‌خواهند در کشور آلمان کار و زندگی کنند. فارغ‌التحصیلان با دانش حرفه‌ای ویژه، اساتید برجسته دانشگاه و مدیران باسابقه دارای پیشنهاد شغلی با حقوق سالانه کمتر از 86.400 یورو، می‌توانند برای اخذ این ویزا درخواست دهند. شرایطی که متقاضیان ویزای کار ویژه آلمان باید داشته باشند، برخورداری از تمکن مالی و بودجه کافی برای تامین مخارج و همچنین قرارداد کار است.

ویزای خوداشتغالی آلمان

یکی دیگر از ویزاهای کاری بلند مدت آلمان، ویزای خوداشتغالی است. این نوع ویزا شامل افرادی است که:  

  • می‌خواهند به‌عنوان فریلنسر در کشور آلمان کار کنند.
  • سرمایه کافی و قصد راه‌اندازی یک تجارت در آلمان را دارند.

برای اخذ این ویزا باید بتوانید ثابت کنید فعالیت تجاری مد نظر شما برای آلمان سودمند است.

ویزای جستجوی کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان یک ویزای کاری موقت است که به افراد اجازه می‌دهد بدون پیشنهاد شغلی به آلمان بروند. این ویزای بلند مدت عموما برای شش ماه صادر می‌شود. در این مدت، اگر شغلی پیدا کنید، می‌توانید به‌سادگی برای ویزای کار و مجوز اقامت اقدام کنید. شرایط دریافت این ویزا عبارت است از:

  • داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه‌های آلمان یا مدرک خارجی معادل آن
  • داشتن حداقل 5 سال تجربه مرتبط در زمینه مورد علاقه یا تحصیلی
  • داشتن بیمه مسافرتی برای کل اقامت خود در آلمان
  • اثبات داشتن بودجه کافی برای پوشش کل اقامت خود در آلمان
  • داشتن توانایی صحبت به زبان آلمانی. اگرچه تسلط به زبان انگلیسی برای واجد شرایط بودن این ویزا کافی است، اما اگر حداقل آلمانی پایه را بلد باشید، شانس شما بیشتر می‌شود.

سایت کاریابی آلمان

یکی از راحت‌ترین روش‌ها برای پیدا کردن کار در آلمان جستجوی آنلاین است. تعداد زیادی از وب‌سایت‌های کاریابی در این کشور، انواع شغل‌ها از کارهای معمولی و پاره‌وقت گرفته تا مشاغل بسیار حرفه‌ای و تخصصی را معرفی می‌کنند.

برخی از معتبرترین وب‌سایت‌های کاریابی آلمانی عبارت‌اند از:

توضیحات

نام وب‌سایت‌های کاریابی

شبکه آنلاین مشاغل معرفی شده توسط کمیسیون اروپا. در این وب‌سایت، انواع مشاغل گنجانده شده‌اند و راه‌های مختلفی در آن برای جستجوی فرصت‌های شغلی وجود دارند.

EURES

این سایت که مخصوص نیروهای ماهر است، علاوه بر دو زبان آلمانی و انگلیسی، به شش زبان دیگر نیز در دسترس است.

Make It In Germany

این پورتال اختصاصی مخصوص کسانی است که به دنبال فرصت‌های کاری در صنعت مراقبت‌های درمانی هستند.

Deutscher Pflegeverband

یک وب‌سایت کاریابی عمومی بسیار معروف و پرطرفدار که انواع مشاغل را می‌توان در آن پیدا کرد.   

Monster

در این وب‌سایت می‌توان به زبان‌های آلمانی یا انگلیسی مشاغل مورد نیاز خود را جستجو و پیدا کرد.

Stepstone

یکی از مشهورترین موتورهای جستجوی مشاغل در جهان که فرصت‌های کاری در آلمان را نیز معرفی می‌کند.

Indeed

این وب‌سایت در هر پنجشنبه، آخرین فرصت‌های شغلی دانشگاهی را به‌صورت آنلاین معرفی می‌کند.

Die Zeit

به غیر از وب‌سایت‌های کاریابی، روش‌های دیگری نیز برای جستجوی آنلاین مشاغل وجود دارند. بسیاری از شرکت‌ها به‌جای استفاده از مسیرهای سنتی، از رسانه‌های اجتماعی پرطرفدار برای پیدا کردن کارمندان خود بهره می‌گیرند.

از طریق لینکدین، ایکس، زینگ و فیس‌بوک همواره می‌توان با مشاغل زیادی آشنا شد. در عین حال، نباید وب‌سایت‌های شرکت‌های چندملیتی در آلمان را فراموش کرد. این وب‌سایت‌ها موقعیت‌های شغلی موردنیاز شرکت‌ها را معرفی می‌کنند.

کاریابی در آلمان برای ایرانیان

ایرانیان پیش از اقدام برای مهاجرت باید با مشاغل مورد نیاز کشور آلمان آشنا شوند. آن دسته از ایرانیانی که در رشته‌هایی مانند ریاضی، الکترونیک، فناوری اطلاعات، IT و انواع مهندسی فارغ‌التحصیل شده‌اند، راحت‌تر می‌توانند در آلمان کار پیدا کنند. البته فراموش نکنید که برای پیدا کردن کار در آلمان داشتن تحصیلات دانشگاهی اجباری نیست. کسانی که مدرک فنی حرفه‌ای و سابقه کاری در رشته‌هایی مانند برق و فلزکاری دارند نیز می‌توانند به راحتی در آلمان کار پیدا کنند.

حداقل سن برای دریافت ویزا کار آلمان، 18 سال است. شما تا 40 سالگی شانس اخذ ویزای کار خواهید داشت. در برخی مشاغل خاص، احتمال دریافت ویزا با سن بالاتر نیز وجود دارد. در صورت داشتن پیشنهاد کاری معتبر، متقاضیان می‌توانند تا سن 50 سالگی برای ویزا اقدام کنند.

کاریابی در آلمان برای ایرانیان

مدارک لازم برای ویزای کار آلمان

برای درخواست ویزای کار در آلمان باید مدارک خود را به سفارت و کنسولگری آلمان در تهران ارائه دهید. بخش مهمی از موفقیت شما برای اخذ این ویزا، به این مدارک و مصاحبه‌ای که با افسر مهاجرتی انجام می‌دهید، بستگی دارد. مدارک لازم برای ویزای کار آلمان به شرح زیر هستند:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم امضا شده درخواست ویزا
  • شناسنامه، کارت ملی و سه قطعه عکس که به تازگی گرفته‌اید
  • مدرک تحصیلی ترجمه شده و معادل‌سازی شده به آلمانی
  • مدارک تایید گواهی تحصیلی
  • مدارک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • بیمه سلامت
  • رسیدهای پرداخت فرآیند صدور ویزا
  • گواهی تاییدیه مالی
  • مدارک مربوط به سابقه و تجربه کار
  • انگیزه نامه

کار در آلمان بدون مدرک تحصیلی

بزرگ‌ترین چالش برای کار در آلمان بدون مدرک تحصیلی این است که باید ثابت کنید نسبت به یک شهروند آلمانی یا شهروند یک کشور اروپایی دیگر کاندیدای بهتری هستید.

موثرترین راه برای کار در کشور آلمان بدون مدرک تحصیلی این است که نشان دهید تجربه یا تخصص کافی در زمینه‌ای که می‌خواهید کار کنید، دارید. برای این امر به ویزای جستجوی کار نیاز دارید. این ویزا به شما اجازه می‌دهد تا شش ماه به طور قانونی در آلمان به دنبال کار بگردید.

صرف نظر از اینکه مدرک تحصیلی دارید یا خیر، باید برای کار در آلمان مهارت بالایی در زبان آلمانی داشته باشید. در بسیاری از موارد، قبل از شروع کار جدید در آلمان، نیاز به گذراندن دوره‌های آموزشی دارید. بسیاری از این دوره‌ها به زبان آلمانی ارائه می‌شوند. با اینکه برخی از مشاغل به زبان انگلیسی نیاز دارند، اما در بیشتر موارد، توانایی برقراری ارتباط به زبان آلمانی یک شرط شغلی است.

ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان

ارائه مدارک زبان به خصوص زبان آلمانی برای اخذ ویزای کار آلمان، الزامی است. چنانچه مدرک زبان انگلیسی نیز داشته باشید، شانس بالاتری برای دریافت ویزا خواهید داشت. ممکن است از طریق ویزای جاب آفر یا برخی ویزاهای دیگر بتوانید شغلی را پیدا کنید که کارفرما از شما مدرک زبان آلمانی نخواهد. اما برای ارتباط بهتر و موثرتر و طی کردن دوره‌های آموزشی، بهتر است زبان آلمانی خود را تقویت کنید.

ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه‌ای

امکان اخذ ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه‌ای وجود دارد. دولت آلمان برای اشخاصی که قصد کار در این کشور با مدرک فنی حرفه‌ای را دارند، موسساتی را به صورت جداگانه تاسیس کرده است. تسلط و مهارت افراد با شرکت در دوره‌های این موسسات ارزیابی می‌شود و بعد از این دوره می‌توانند اقدام به اخذ ویزای کار آلمان کنند. در صورت داشتن شرایط زیر، امکان اخذ ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه‌ای بالاتر است:

  • داشتن سابقه کار مرتبط با مدرک فنی حرفه‌ای
  • شرایط سنی حداقل زیر ۴۰ سال
  • مدرک زبان آلمانی
  • گواهی تمکن مالی

ویزای کار آلمان برای افغانها

آن دسته از افغانهایی که در ایران هستند، می‌توانند برای ویزای کار آلمان اقدام کنند. مهاجرت به آلمان از طریق این ویزا برای کسانی مقدور است که پیشنهاد کاری دارند. یعنی باید یک کارفرمای آلمانی به منظور کار برای شما دعوت‌نامه بفرستد تا بتوانید ویزای کاری آلمان را دریافت کنید. در حال حاضر، سفارت آلمان در افغانستان بسته است و افغان‌هایی که در افغانستان زندگی می‌کنند، باید به سفارت آلمان در تهران یا اسلام آباد رجوع کنند.

قانون کار در آلمان

فرهنگ کار در کشور آلمان به دلیل تاکید شدید بر وقت‌شناسی، کارآمدی و ارائه کار باکیفیت مشهور است. از کارمندان انتظار می‌رود برنامه‌ها و ضرب‌الاجل‌های تعیین شده را رعایت کنند و مسئولیت‌های کاری خود را جدی بگیرند.

در کشور آلمان، یک ساختار سلسله مراتبی در محل کار وجود دارد. از نظر تعادل بین کار و زندگی، آلمانی‌ها تمایل دارند برای اوقات فراغت خود ارزش قائل باشند و آن را بر ساعات کاری طولانی اولویت می‌دهند. بااین‌حال، فرهنگ در حال تغییر به سمت رویکردی انعطاف‌پذیرتر است و بسیاری از شرکت‌ها اکنون ساعات کاری انعطاف‌پذیر و گزینه‌های کار از راه دور را ارائه می‌دهند. علاوه بر این، آلمان تمرکز زیادی بر ادامه تحصیل و توسعه حرفه‌ای دارد و کارمندان تشویق می‌شوند که در حرفه خود مهارت‌ کسب کنند.

ساعات کاری

میانگین ساعات کار در آلمان 8 ساعت در روز است. این میزان می‌تواند تا 10 ساعت در روز برای مدت کوتاهی افزایش یابد. یک دوره استراحت 11 ساعته معمولا بین 2 شیفت تجویز می‌شود.

ساعات کاری در آلمان

زمان استراحت

اگر بین 6 تا 9 ساعت در روز کار می‌کنید، پس از حداکثر 6 ساعت، حق دارید 30 دقیقه استراحت کنید. اگر بیش از 9 ساعت در روز کار می‌کنید، وقفه کاری به 45 دقیقه افزایش می‌یابد. قانون کار، استراحت در پایان روز کاری به‌منظور ترک زودتر محل کار را ممنوع می‌کند. ساعات استراحت به‌عنوان زمان کار در نظر گرفته نخواهد شد و شامل حقوق نمی‌شوند.

تعطیلات

حتی به‌عنوان یک کارگر فصلی، شما مستحق مرخصی با حقوق هستید. در صورتی که از قبل با کارفرمای خود موافقت کرده باشید، ممکن است دستمزد شما در پایان دوره کاری پرداخت شود. اگر در روزهای یکشنبه یا تعطیلات رسمی کار می‌کنید، کارفرمای شما باید در عرض 8 هفته تعداد روزهای مرخصی مربوطه را به شما اختصاص دهد.

دستمزد

حداقل دستمزد برای همه کارمندان در آلمان اجباری است و هیچ کارفرمایی نمی‌تواند کمتر از این دستمزد ساعتی پرداخت کند. از اول اکتبر 2022، حداقل دستمزد 12 یورو در ساعت به‌صورت ناخالص اعلام شده است؛ یعنی قبل از کسر مالیات و سایر هزینه‌ها از این مبلغ.

حتی در صورتی که با کارفرمای خود در مورد نرخ کار به توافق رسیده باشید، نمی‌توانید کمتر از حداقل دستمزد قانونی دریافت کنید. کارفرمای شما نیز باید فیش حقوقی به شما ارائه دهد. اگر کارفرما برای شما مسکن فراهم کند، ممکن است هزینه این کار نیز از دستمزد شما کسر شود. مبلغ مربوطه نیز باید در فیش حقوقی نشان داده شود.

بازنشستگی در آلمان

در آلمان نیز مانند سایر کشور ها، با بالا رفتن سن، افراد بازنشسته می شوند. در طول مدت فعالیت افراد در مشاغل مختلف، مبلغی به عنوان حق بیمه از حقوق و دستمزد آن ها کسر می شود و بخش دیگری از آن توسط کارفرما پرداخت می گردد که این مورد مهاجرت کاری به آلمان را محبوب کرده است. در نهایت تمامی مبالغ پرداختی به بیمه، توسط دولت جمع آوری شده و به اشخاص بازنشسته پرداخت می گردد. اغلب شهروندان آلمانی در 65 سالگی بازنشسته می شوند، اما تحت شرایط خاصی می توان پیش از موعد نیز بازنشسته شد، که در این صورت افراد از مزایای کم تری در زمان بازنشستگی برخوردار خواهند شد.

میزان حقوقی که به افراد بازنشسته در آلمان تعلق می گیرد، بسته به سابقه کار متغیر می باشد. علاوه بر این عواملی همچون میزان درآمد افراد و مقدار هزینه ای که برای بیمه پرداخت کرده اند نیز بر حقوق بازنشستگی افراد تاثیر گذار است و هر چه مقدار درآمد و حق بیمه ای که افراد پرداخت کرده اند بیشتر باشد، متقاضیان در دوران بازنشستگی حقوق بیشتری دریافت خواهند کرد. به طور کلی حداکثر حقوق بازنشستگی در سال 2022 حدود 6450 یورو تعیین شد که سالانه عبارتی معادل 77.400 یورو خواهد بود. در مقایسه با کشور هایی همچون اتریش، متوسط حقوق بازنشستگی در آلمان بالا تر می باشد، اما برخی کشور های اروپایی نظیر سوئیس شرایط بهتری را برای بازنشستگان فراهم کرده اند و حقوق دریافتی در این کشور بیشتر از آلمان می باشد.

سن بازنشستگی در کشور آلمان

بلوکارت آلمان چیست؟

آلمان جزو برترین اقتصاد های دنیا به شمار می رود و مهاجرت کاری به این کشور یک فرصت عالی برای افراد می باشد. بلوکارت (Blue Card) با الهام از گرین کارت ایجاد شده و با داشتن این کارت، افراد امکان کار در تمام کشور های عضو اتحادیه اروپا را خواهند داشت و می توانند در مشاغلی که کمبود نیرو داشته و یا آینده شغلی مناسبی دارد اشتغال داشته باشند. با استفاده از این کارت افراد می توانند در ابتدا به مدت 4 سال در کشور آلمان کار کرده و اقامت داشته باشند و در صورت واجد شرایط بودن، مدت اقامت خود را تمدید کنند.

برای گرفتن این کارت شرایطی لازم است که یکی از مهم ترین این شرایط، این است که متقاضیان قرارداد کاری با حقوق حداقل 1.5 برابر میانگین حقوق و دستمزد آلمان داشته باشند. با داشتن بلوکارت آلمان، افراد اجازه اقامت و کار در این کشور را اخذ می کنند. در واقع با استفاده از بلوکارت، نیرو های کاری و متخصص خارج از اتحادیه اروپا می توانند به تمام کشور های عضو اتحادیه اروپا (به جز انگلیس، دانمارک و ایرلند) مهاجرت کاری داشته باشند. کشور آلمان تا این لحظه بیشترین استقبال را از طرح بلوکارت داشته و اقدامات اولیه اجرای این طرح را انجام داده است. این کشور از ابتدای جولای سال 2012 میلادی، طرح کارت آبی را اجرا نموده است.

متقاضیان برای دریافت بلوکارت المان باید تخصص و سابقه شغلی مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان را داشته باشند. همچنین آشنایی به زبان آلمانی برای دریافت بلوکارت الزامی است. از دیگر شرایط دریافت blue card داشتن مدرک تحصیلی معتبر آلمانی و یا مدرک تحصیلی قابل قبول برای آلمان می باشد.

شرایط اخذ اقامت دائم آلمان پس از مهاجرت کاری

بسیاری از متقاضیان می توانند پس از مهاجرت کاری به آلمان، ویزای کاری خود را به ویزای اقامت دائم این کشور تبدیل کرده و در آلمان بمانند. با دریافت اقامت دائم آلمان، افراد می توانند بدون محدودیت در این کشور سفر کرده و کار کنند. همان طور که برای مهاجرت به آلمان از طریق کار شرایطی وجود دارد، برای اخذ اقامت این کشور نیز متقاضیان باید دارای شرایط لازم باشند. در ادامه به این شرایط خواهیم پرداخت:

  • افراد برای دریافت اقامت دائم آلمان از طریق کار باید درآمد کافی برای تامین مخارج زندگی را داشته و برای تامین هزینه های زندگی نیازی به بودجه دولتی نداشته باشند.
  • متقاضیان باید دارای منزل یا محل اقامت شخصی متعلق به خود باشند.
  • برای دریافت اقامت دائم آلمان، افراد باید مالیات های خود را به طور منظم پرداخت نمایند. علاوه بر این پرداخت بیمه سلامت و حق بیمه به صندوق بازنشستگی از الزامات دریافت اقامت دائم می باشد.
  • داشتن مدرک زبان المانی در سطح حداقل B1 نیز از شرایط مهم اخذ اقامت دائم آلمان پس از مهاجرت کاری می باشد.
  • متقاضیان برای دریافت اقامت دائم آلمان باید در آزمون دانش در مورد فرهنگ و نظام حقوقی- اجتماعی در آلمان شرکت کرده و نمره قبولی کسب کنند.

مهاجرت به المان از طریق کار

پس از مهاجرت کاری به آلمان چه مدت زمانی طول میکشد تا اقامت دائم دریافت کنیم؟

هدف اغلب افراد از مهاجرت کاری به آلمان، دریافت اقامت دائم این کشور می باشد. کشور آلمان به دلیل برخورداری از موقعیت های شغلی فراوان، نرخ بیکاری پایین، امکان تحصیل رایگان و سطح بالای رفاه اجتماعی، به یک مقصد جذاب برای مهاجرت تبدیل شده است. از این رو افرادی که برای کار به این کشور مهاجرت می کنند، علاقه دارند در این کشور بمانند. برای پاسخ به این سوال که “چقدر زمان لازم است تا اقامت دائم آلمان را دریافت کنیم؟” باید بگوییم این مدت زمان بسته به مشاغل مختلف و شرایط افراد متفاوت خواهد بود.

افرادی که در مشاغل آزاد فعالیت می کنند، پس از 3 سال می توانند اقامت دائم خود را دریافت کنند. افراد محقق و همچنین کارگران ماهر پس از گذشت 3 سال کار در آلمان، امکان دریافت اقامت دائم آلمان را خواهند داشت. در صورتی که کارگران ماهر دارای مدرک دانشگاهی باشند، مدت زمان لازم برای اخذ اقامت دائم برای آن ها از 4 سال به 2 سال کاهش می یابد. افرادی که دارای بلوکارت (Blue Card) اتحادیه اروپا می باشند، می توانند پس از 33 ماه اقدام به اخذ اقامت دائم نمایند. در صورتی که این افراد از دانش زبان آلمانی در سطح خوبی برخوردار باشند، این مدت زمان به 21 ماه کاهش خواهد یافت.

اگر متقاضیان اخذ اقامت دائم در آلمان در روش کاری، عضو یک خانواده با تابعیت آلمانی باشند، پس از 3 سال می توانند اقامت خود را دریافت کنند. در نهایت در صورتی که متقاضیان به عنوان پناهنده به آلمان مهاجرت کرده باشند و بخواهند در این کشور کار کنند، می توانند پس از 5 سال اقدام به اخذ اقامت دائم نمایند. لازم به ذکر است اگر این افراد از دانش زبان آلمانی خوبی برخوردار باشند و بتوانند زندگی خود را تامین کنند، می توانند این دوره پنج ساله را به سه سال کاهش دهند.

سخن پایانی

افرادی که علاقمند به کار در کشور های اروپایی هستند، اما نگران آینده شغلی و شرایط مهاجرت می باشند، کشور آلمان برای آن ها بهترین گزینه است. این کشور به دلیل کمبود نیروی متخصص، همواره به دنبال جذب نیروی کار از کشور های خارجی می باشد. از این رو مهاجرت کاری به آلمان و گرفتن ویزای کار، چندان سخت نیست. در صورتی که تخصص و مهارت لازم را در مشاغل مورد نیاز این کشور دارید، ما مهاجرت کاری به این کشور را به شما توصیه می کنیم.

اگر قصد کار در آلمان را دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید، می توانید به کارشناسان ما مراجعه کنید. متخصصان ما در موسسه مهاجرتی آوام مهاجرت آماده ارائه خدمات و مشاوره مهاجرت کاری به آلمان و همچنین دریافت ویزای کاری این کشور به شما عزیزان می باشند. با ما تماس بگیرید.

سؤالات متداول درباره  مهاجرت کاری به آلمان

بله، متقاضیان باید حداقل مدرک لیسانس مورد تایید ZAB را داشته باشند.

به طور کلی 45 سال و در مواردی تا 55 سال نیز مانعی ندارد.

نسبت به نوع ویزای درخواستی شما این مبلغ از 853 تا 720 یورو متفاوت خواهد بود.

برای دریافت ویزای آوسبیلدونگ آلمان باید بین 16 تا 25 سال سن داشته باشید.

این نوع ویزا به متقاضیان 6 ماه فرصت می‌دهد تا به دنبال کار در آلمان بگردند.

مقالات مرتبط

وکیل مهاجرت به آلمان

وکیل مهاجرت آلمان

آلمان یکی از کشور های مناسب برای مهاجرت می باشد که دارای شرایط مناسبی برای تحصیل و زندگی است. امروزه متقاضیان زیادی قصد مهاجرت به …

ویزای خودحمایتی آلمان

ویزای خود حمایتی آلمان

کشور آلمان یکی از بهترین و ارزان ترین مقاصد مهاجرتی برای متقاضیان بین المللی و از جمله ایرانی ها است. این کشور با دارا بودن …

ویزای همراه آلمان

ویزای همراه آلمان

اتباع کشورهای ثالث (خارج از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایل هستند اعضای خانواده خود را به این کشور …

تحصیل در کالج های آلمان

کالج های آلمان

کشور آلمان به دلیل برخورداری از سیستم آموزشی قوی و امکانات سطح بالا در این زمینه، همواره مورد توجه بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا …

خرید خانه در آلمان

خرید خانه در آلمان

کشور آلمان یکی از پیشرفته ترین کشور های جهان به شمار می رود و به عنوان قطب اقتصادی و صنعتی اروپا شناخته شده است. سالانه …

هزینه و شرایط زندگی در آلمان در سال 2023

زندگی در آلمان

اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید، یکی از اولین سوالاتی که ذهن شما را به خود مشغول می کند، این است: "آیا درآمدم در …

شهروندی و اخذ تابعیت آلمان

شهروندی و تابعیت آلمان

آلمان از بهترین کشور های اروپایی برای کار و زندگی به شمار می رود و از شرایط اقتصادی خوبی برخوردار است. همچنین این کشور دارای …

نحوه اخذ جاب آفر آلمان

جاب آفر آلمان

آلمان به عنوان یکی از قدرت های اقتصادی جهان؛ برای افرادی که در جستجوی شغل هستند مقصدی بسیار ایده آل به شمار می رود. به …

تحصیل در مدارس آلمان

تحصیل در مدارس آلمان

آلمان یکی از کشور های برتر در زمینه آموزش و تحصیل می باشد که سالانه متقاضیان زیادی به دنبال اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی به …

ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در کشور های خارجی پیشرفته، یکی از محبوب ترین روش ها برای سرمایه گذاری محسوب می شود. ثبت شرکت در آلمان در میان …

کاریابی در آلمان

کاریابی در آلمان

آلمان یکی از کشور های قدرتمند در اتحادیه اروپا می باشد و به عنوان قطب صنعتی اروپا و جهان شناخته شده است. این کشور دارای …

دانشگاه های آلمان

دانشگاه های آلمان

آلمان دارای بیش از 425 دانشگاه و مرکز آموزش عالی است که شامل دانشگاه‌ها، مدارس فنی، هنری، مذهبی، مدیریتی و… می‌شوند. این مراکز آموزشی در …

آوسبیلدونگ آلمان

آوسبیلدونگ آلمان

مهاجرت به کشور آلمان از طریق اوسبیلدونگ یکی از روش‌های محبوب مهاجرت به این کشور است. اوسبیلدونگ یک دوره آموزشی و کارآموزی دو تا سه …

تحصیل پزشکی در آلمان

تحصیل پزشکی در آلمان

یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای تحصیل پزشکی در جهان، آلمان است. هزینه‌های اندک دانشگاه‌ها و همچنین سطح بالای آموزشی و فناوری باعث شده‌اند آلمان هدف …

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

آلمان به عنوان مهم ترین قطب صنعتی در قاره اروپا و جهان شناخته می شود و کشوری وسیع در قلب اروپا می باشد. این کشور …

انواع بیمه در آلمان

بیمه در آلمان

متقاضیانی که از هر روش اخذ اقامت به کشور آلمان مهاجرت می کنند، باید از انواع بیمه های این کشور استفاده کنند. در واقع زندگی، …

تحصیل در مقطع دکتری در آلمان

تحصیل در مقطع دکتری در آلمان

کشور آلمان از نظر کیفیت آموزش عالی و زیرساخت های پژوهشی، دارای جایگاه مناسبی می باشد و همواره مورد توجه بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا …

تحصیل دندانپزشکی در آلمان

تحصیل دندانپزشکی در آلمان

دوره‌های دندانپزشکی در آلمان به دلیل آموزش دقیق و باکیفیت، متقاضیان زیادی دارند. مدت زمان رشته دندانپزشکی در دانشگاه های کشور آلمان، حدود 6 سال …

لیست جامع بورسیه های تحصیلی دانشگاه های آلمان

بورسیه تحصیلی آلمان

کشور آلمان به دلیل داشتن دانشگاه های معتبر در سطح جهانی و اعتبار مدرک این دانشگاه ها، به یکی از محبوب ترین مقاصد تحصیلی برای …

کار آفرینی در آلمان

ویزا کارآفرینی در آلمان

آلمان به عنوان یکی از صنعتی ترین کشورهای دنیا، بخش مهمی از پیشرفت های خود را مدیون سرمایه گذاری در زمینه های مختلف کاری و …

ویزای جاب سیکر آلمان

ویزای جاب سیکر آلمان

آلمان یکی از کشور هایی است که پایین ترین نرخ بیکاری را در جهان دارد و دارای فرصت های شغلی فراوانی می باشد. این مسئله …

مهاجرت کادر درمان به آلمان

مهاجرت کادر درمان به آلمان

آلمان یکی از محبوب ترین کشور های جهان است و سالانه افراد زیادی برای مقاصد کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری اقدام به مهاجرت به این …

حقوق پناهندگی در آلمان

حقوق پناهندگی در آلمان

کشور آلمان یکی از قوی ترین اقتصاد های دنیا به شمار می رود و سالانه مهاجران زیادی را به خود جذب می کند. افرادی که …

حقوق و مزایای کار در کشور آلمان

حقوق و دستمزد در آلمان

از مهم ترین موارد مربوط به مهاجرت کاری به آلمان اطلاع از میزان حقوق و درآمد در این کشور است. در سال های اخیر بسیاری …

مشاغل مورد نیاز آلمان

مشاغل مورد نیاز آلمان

سال‌های زیادی است که کشور آلمان به دلیل پیری جمعیت و کاهش نیروی کار، سیاست جذب نیروهای جوان و متخصص خارجی را در پیش گرفته …

مقاله بعدی

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره اولیه رایگان